Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
verynice wrote:Muszę posłuchać się genetyk, jednak kobieta się zna i powiedziała, tak jak napisałam, ze ważniejszy jest ten pierwszy wynik...i że na USG też wygląda wszystko ok... więc spokojnie, Marcel będzie zdrów jak rybka
Takie podejście wywołuję uśmiech na mojej buziverynice, JagoodkaK lubią tę wiadomość
-
Migotka22 wrote:Verynice ja ci się wcale nie dziwię, bo chyba każdy by się zdenerwował.
Jednak teraz trzeba się uspokoić i wyciszyć. Będzie dobrze kochana :*
I powiem ci że jestem z ciebie dumna...sama też zrezygnowałabym z amnio...
ja też bym jej nie robiła - i tak zdecydowałabym się donosić ciążę do końca, więc po co się stresować
Wydaje mi się, że takie kłótnie forumowe to kwestia dojrzałości, a wydaje mi się, że tu same fajne dojrzałe kobitkiMigotka22, JagoodkaK lubią tę wiadomość
-
Mika 28 wrote:a i jeszcze jedno pisała któraś o ustawieniach żeby znajomi nie widzieli co piszemy w naszej grupie tylko że będą widzieli do jakiej grupy należę z góry dziekować
nie będą, bo to też na fb mozna ukryć. u mnie znajomi nie widzą moich grup,afrykanka lubi tę wiadomość
-
Tabelkę już wypełniłam. Bardzo fajny pomysł.
Jeżeli chodzi o wyniki badań genetycznych to myślę, że jeżeli byłyby jakiekolwiek przesłanki żeby robić te badania to lekarze by o tym powiedzieli. Skoro nie namawiali Cię to znaczy, że nie ma takiego powodu.verynice, Migotka22 lubią tę wiadomość
-
Migotka22 do mycia dziecka używałam bawełnianą rękawicę, dostałam ją o ile dobrze pamiętam w szpitalnej wyprawce i tylko jej do mycia używałam
szybko schnęła i można było ją wyprać.
Gruszki nie są złe jeśli je dobrze się używaMigotka22 lubi tę wiadomość
-
dba wrote:Migotka22 do mycia dziecka używałam bawełnianą rękawicę, dostałam ją o ile dobrze pamiętam w szpitalnej wyprawce i tylko jej do mycia używałam
szybko schnęła i można było ją wyprać.
Gruszki nie są złe jeśli je dobrze się używa
No wlasnie ja kupilam taka bawełnianą myjkę...kosztowała aż 5zł więc w razie gdy nie będę jej używać to nie stracę majątku -
Jest nadrobilam was
za duzo czasu nie mam ostatnio, do tego dzisiaj senna na maxa jestem
pewnie przez ta zmienna pogode. U mnie dzis drzwi sie nie zamykaja, ciagle jakies przesylki, przyszly drzwi wiec mozna zaczac remont:) a co najwaniejsze zalicytowalam za supet cene nowe krzeselko do karmienia jest idealne, normalnie kodztuje w pro.ocji 90euro a mi sie udalo za 140zl. Teraz tylko czeka az maly bedzie mial ok pol roku hehe. Po malu mozna wuhaczyc niezle oferty
Czytanie i pisanie na tel tu jest nieco utrudnione wiec pewnie pozniej nadrobie was na kompie bo na pewno niezle naprodukujecie
udanego wieczorku mamuski
-
Szonka wrote:nie będą, bo to też na fb mozna ukryć. u mnie znajomi nie widzą moich grup,[/QUOT
no to muszę coś zmienić w ustawieniach czy nic ?
bo już nie wiem ja nic już kuśte nie wiem ostatnio wkleiłam film ale tylko dla brata więc jest tylko dla niego widoczny i już nie pamiętam jak to zrobiłam to nie wyobrażalne co się ze mną dzieje aa jak jeszcze powiedziałyście że trzeba coś zrobić to już w ogóle ogłupiałam -
Migotka22 wrote:No właśnie ja się na tym kompletnie nie znam, dlatego czytam, radzę się innych bardziej doświadczonych
Dlatego dopytywałam Pań sprzedawczyń, i nie namawiały na wszystko, niektóre rzeczy odradzały, inne doradzały, ale nie było to takie wciskanie na siłę -
nick nieaktualnyChyba nie tylko ja tak odwalam
Przedwczoraj gotowałam zupę, postawiłam ją na palniku, a że mi się nudziło to poszłam po miskę, nalałam wody z proszkiem i zaczęłam powolutku myć szafki w kuchni, no niestety ta miska wpadła do garnka z gorącą zupą. No cóż...Trochę była nieciekawa sytuacja bo M wrócił z pracy a ja akurat dziwnym sposobem z płaczu rzucałam garnki o podłoge, szkoda że nie widzieliście jego miny! biedny nie wiedział co zrobić, ale i tak dobrze że mi na drugi dzień przeszło bo już M stwierdzał że w takim stanie to jeszcze mu dom puszczę z dymemverynice, aleksa.wawa, afrykanka lubią tę wiadomość
-
verynice wrote:No wlasnie ja kupilam taka bawełnianą myjkę...kosztowała aż 5zł więc w razie gdy nie będę jej używać to nie stracę majątku
ale jak ktoś woli tego używać to pewnie jak najbardziej:)
-
nick nieaktualnyRety babeczki ale ja sie dzisiaj dziwacznie czuje
brzuch jakis taki twardy i w ogole chyba macica pobolewa
na szczescie Bobo Frut (imie robocze
) prawie caly dzien szaleje to przynajmniej spokojna jestem o niego. Moze te bole to wlasnie od intensywnych jego/jej ruchow? Juz sama nie wiem! No nic zapobiegawczo wzielam nospe.
Czy wy tez duzo siusiacie? Wiem ze w ciazy to norma, ale ja co sie napije łyka czy dwa to za 3 min lece juz to wysikac