Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Mika oj nie, nie my tu się kłócić nie zamierzamy, w końcu jesteśmy duże dziewczynki
A ta kłótnia o której wspomniałaś to chyba na listopadówkach była, też to śledziłam.
Oj dziewczyny skąd ja to znam?
Ale czasami z tych naszych "ciążowych móżdżków" to śmieszne sytuacje wychodząPaula55 lubi tę wiadomość
-
Ja ostatnio upuściłam zapiekanki
robiłam takie warzywne na cieście francuskim z pomidorami no i już miałam je prawie w piekarniku i co? jak ta ostania sierotka wypadły mi i zmarnowałam na szczęście jeszcze wszystkie składniki miałam więc zrobiłam kolejne
-
Migotka22 wrote:Mika oj nie, nie my tu się kłócić nie zamierzamy, w końcu jesteśmy duże dziewczynki
A ta kłótnia o której wspomniałaś to chyba na listopadówkach była, też to śledziłam.
Oj dziewczyny skąd ja to znam?
Ale czasami z tych naszych "ciążowych móżdżków" to śmieszne sytuacje wychodząno i ja mam nadzieję że tu nic takiego nie wyniknie
Migotka22 lubi tę wiadomość
-
Migotka22 wrote:Mika no może i tak, w końcu mój "ciążowy móżdżek" może daje o sobie znać
Ważne że u nas jest oki i tego się trzymajmyMigotka22 lubi tę wiadomość
-
assantea wrote:ja postanowiłam dziś wysprzatac porządnie jeden pokój i dopiero przy drugiej półce zorientowałam się ze czyszcze odświeżaczem do powietrza a nie sprayem do mebli. Nie jesteś więc sama w tym roztargnieniu:-D
o rany! poryczałam się ze śmiechu! Normalnie kocham Cie za ten odświeżacz!
-
Polejcie jej soku dobrze gada
Ja to chyba nie miałabym siły się tu wykłócać, wystarczy ze w domu od czasu do czasu mam małe sprzeczki, to tu chcę spokoju. Także babeczki ścisnąć poślady i oby było tak miło jak do tej poryPaula55, betina89, aswalda lubią tę wiadomość
-
U Nas jakoś tak spokojnie ciekawe czy jak Nam hormony zaczną buzować też tak grzecznie będzie
Mi jakoś nie przeszkadza jak się pominie mój wątek
I się śmieję do Męża, że jestem jak Miś z Małym rozumkiem o wszystkim zapominam nawet czasami jak dzwonię do kogoś z jakąś sprawą to często zapominam po co ^^ i mówię "jak mi się przypomni to oddzwonię bo nie pamiętam" wszyscy mają ze mnie ubaw a zwłaszcza Mąż jak np szukam czegoś co trzymam w ręku i wrzeszczę na cały dom czy tego gdzieś nie widziałMigotka22, dba lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-69187.png
https://www.maluchy.pl/li-72300.png -
Hej mamusie
Melduję się po odebraniu wyników od genetyka... no więc ryzyko rozszczepu kręgosłupa jest niskie, natomiast wzrosło mi ryzyko zespołu Downa z 1:6400 do 1:720. Nadal mam obok napisane Low Risk.. trochę się zdenerwowałam, ale pani genetyk powiedziała, to się zdarza, że ta gonatropina kosmówkowa czy jak to się tam nazywa z czasem wzrasta i nie mam się przejmować, bo bardziej wiarygodnym jest ten pierwszy wynik czyli 1:6400...no i że kość nosowa jest więc wszystko wydaje się być ok..wiadomo, czy dzidzia będzie zdrowa to się dowiem dopiero przy porodzie...
Miłego popołudnia!aleksa.wawa lubi tę wiadomość
-
Witam
Czy można się do Was wprosić? Udzielałam się na tym forum na samym początku ciąży. Ostatnio znowu zaczęłam tu zaglądać i chyba czas się w końcu odezwać. Termin mam na 12.09, a spodziewam się dziewczynki.madiiiii, le'nutka lubią tę wiadomość
-
Migotka22 wrote:Verynice kochana twój dzidziuś na pewno jest zdrowiutki!!!
Także spokojnie, bez nerwów.
Marcelkowi potrzebna jest spokojna, wyciszona i zrelaksowana mamusia :*
Dzięki kochana... no ale jednak się zdenerwowałam, pomimo słów pani genetyk...jeszcze jak mi zaproponowała amniopunkcję...powiedziała, ze ma obowiązek mnie poinformować, że mam do tego badania prawo...no ale jednak to tak poważnie zabrzmiało...zrezygnowałam z amnio... -
Io wrote:Witam
Czy można się do Was wprosić? Udzielałam się na tym forum na samym początku ciąży. Ostatnio znowu zaczęłam tu zaglądać i chyba czas się w końcu odezwać. Termin mam na 12.09, a spodziewam się dziewczynki.
Ależ zapraszamy
Możesz wpisać się do naszej tabelkiIo lubi tę wiadomość
-
Verynice ja ci się wcale nie dziwię, bo chyba każdy by się zdenerwował.
Jednak teraz trzeba się uspokoić i wyciszyć. Będzie dobrze kochana :*
I powiem ci że jestem z ciebie dumna...sama też zrezygnowałabym z amnio...
verynice, dba lubią tę wiadomość
-
Kaarolina wrote:Ja mam pytanko w zaleceniach lekarskich z wypisu mam ze powinnam brac 2x1 po 250 witamin z DHA Jakie polecacie bo musze sie wybrac do apteki i nie wiem jakie kupic i jaki magnez bo mam coraz wieksze skurcze a u na w aptekach to jakies niekompetentne farmaceutki sprzedaja i wole miec jakies konkretne nazwy ?? bo znowu mi jakies gowno wcisna.. Sorki za ostatni zwrot
Kaarolina lubi tę wiadomość
-
Migotka22 wrote:Verynice ja ci się wcale nie dziwię, bo chyba każdy by się zdenerwował.
Jednak teraz trzeba się uspokoić i wyciszyć. Będzie dobrze kochana :*
I powiem ci że jestem z ciebie dumna...sama też zrezygnowałabym z amnio...
Muszę posłuchać się genetyk, jednak kobieta się zna i powiedziała, tak jak napisałam, ze ważniejszy jest ten pierwszy wynik...i że na USG też wygląda wszystko ok... więc spokojnie, Marcel będzie zdrów jak rybkaMigotka22, aleksa.wawa, Io lubią tę wiadomość
-
Kinkin wrote:Ogólnie nie wiem, czy tez tak macie, ale moje nierozgarnięcie zaraz osiągnie swoją szczytowa formę... Wszystko leci mi z rąk, muszze zapisywac wszystko, żeby nie zapomnieć. Jak tak dalej pójdzie, to zacznę się jąkać... :p
taką mam pamięć
Io lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny