Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniowe mamusie 2014
Odpowiedz

Wrześniowe mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • dba Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2014, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mój wstrętny małż mi ostatnio powiedział, że mam tyłek 2 razy większy i mam już nie tyć :P niech spada, ja szybko dojdę po urodzeniu, a on dalej z bejzbolem będzie chodził ;)
    byłam dzisiaj u weterynarza, normalnie jestem w szoku jak szczepionki poszły w górę :O na choróbska koszt szczepionki 60zł, zaproponowała poczekać do listopada, aż skończy się ochrona na wściekliznę, bo w pakiecie z wścieklizną kosztuje 70zł. No ale żeby nie miał dobrze wzięłam mu tabletkę na robale, w końcu będzie mu pachnieć z pyska :P bo najadł się czegoś na działce i mu strasznie śmierdziało z pyska ;)

• Kaarolina Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2014, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula ja się w tych spodenkach tygryskowych zakochałam od pierwszego wejrzenia ale mój Mąż (bo wybrał się ze mną chyba po to żeby mnie pilnować) skwitował krótko "a po co Ci one" :D a ja że są śliczne :D a On " ale masz już dużo" a ja że takich nie :D to już nie wytrzymał i "to bierz je i wychodzimy :D "

Paula55, Io, Ewi25, afrykanka, magdzia26 lubią tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-69187.png

https://www.maluchy.pl/li-72300.png
  • Karolaaa91 Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2014, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LO widzę ze jesteśmy w tym samym tygodniu i dniu ciazy:-) moj syn we wtorek ważył 1264 a w piątek 1288 :-) wiec idąc tym ciągiem dzisiaj moze ważyć lekko ponad 1300 ;-) wiec nie taki maluszek jak mi sie wydawało :-P
    Super ze wszystko dobrze u Twojego malucha:-)

Io lubi tę wiadomość

atdci09kamv7205a.png
  • Kaarolina Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2014, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mój w 26tygodniu ważył 1200 :D teraz to już pewnie Mu bliżej do 2 kg :D

https://www.maluchy.pl/li-69187.png

https://www.maluchy.pl/li-72300.png
  • Io Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2014, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stronka z ciuszkami. Uwaga bo są boskie :P
    http://pl.nextdirect.com/pl/

A tą mikrodermabrazję zrobię jednak po ciąży. Ja mam bardzo delikatną skóre i nie chce ryzykować.

A w ogóle to 10 kg truskawek czeka na mnie w kuchni a ja ciągle tu z Wami pisze. Ciekawe kto mi to umyje, obierze i zamrozi. :p

Paula55, magdzia26 lubią tę wiadomość

dqpr3e5ebayuirbn.png
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2014, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahaha zloty chlop Karola :) moj tylko marudzi ze piekne, modne rzeczy bedziemy malemu kupowac jak bedzie ciut wiekszy bo nie chce dziecka meczyc w niczym poza bodziakami i spiochami, pajacami itp :P
    Wiec co ja moge?? :)
    Poza tym chyba jednak szybko pojedziemy kupic ta komode to bede miala pretekst zeby mu powiedziec ze przeciez miejsce mamy :) hahaha

Kaarolina, magdzia26 lubią tę wiadomość

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• Paula55 Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2014, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Io wrote:
    Stronka z ciuszkami. Uwaga bo są boskie :P
    http://pl.nextdirect.com/pl/

A tą mikrodermabrazję zrobię jednak po ciąży. Ja mam bardzo delikatną skóre i nie chce ryzykować.

A w ogóle to 10 kg truskawek czeka na mnie w kuchni a ja ciągle tu z Wami pisze. Ciekawe kto mi to umyje, obierze i zamrozi. :p

Ja moge pomoc i zjesc troche :) ja bede miec dopiero jutro a o 10 kg moge pomarzyc bo sa drogie u nas :( ale nie zaluje sobie oo nie :) zaraz ide wciagnac grejfruta bo te uwielbiam :)

Io, magdzia26 lubią tę wiadomość

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• Ewi25 Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2014, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula55 wrote:
    Kurde jak tak czytam to zaczynam sie martwic ze jakas inna jestem :/ ja prawie nic nie orzytylam bo jakies marne 3-3,5 kg poki co... Ale polozna mierzyla mi brzuch ostatnio i powiedziala ze jest perfect wiec nie wiem czy sie martwic..

ale ja też mam aby 4 kg do przodu :) no może teraz bedzie wiecej, zobaczymy w czwartek :)

mnie rzadko męczą gazy ale jak już zaczną to klękajcie narody :) mi się wydaje że właśnie nasze maleństwa robią sobie miejsce w brzuszku i kopią nas w żołądek i dlatego nas boli...a to łobuziaki :)

qb3c82c3gptozz8t.png
  • Beataa25 Ekspertka

Wysłany: 24 czerwca 2014, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lo mi kosmetyczka odradzała i mikrodermabrazję i piling kawitacyjny i wszystkie kwasy gliko... itd
    Zaproponowała mi za to jeden zabieg który jest dozwolony ale zabij mnie nie pamiętam :) I nawet nie zdążyłam z niego skorzystać bo musiałam wyjeżdżać.
    A moja cera też na początku 1 trymestru wołała o pomstę do nieba na szczęście teraz się wszystko uspokoiło :)

Io lubi tę wiadomość

thiki0a.png
  • stardust87 Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2014, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula55 wrote:
    Kurde jak tak czytam to zaczynam sie martwic ze jakas inna jestem :/ ja prawie nic nie orzytylam bo jakies marne 3-3,5 kg poki co... Ale polozna mierzyla mi brzuch ostatnio i powiedziala ze jest perfect wiec nie wiem czy sie martwic..
    kochana, ja przytyłam 4,5kg i wczoraj pytałam gin czy to nie za mało, a ona powiedziała, że wszystko jest jak najbardziej w porządku i że jakbym tyle przytyła na całą ciążę to też byłoby dobrze :) Najważniejsze, że macica rośnie (bo też mi wczoraj sprawdzała).

Paula55 lubi tę wiadomość

Moje maleństwo [*] 30.07.13 (5tc) |
    Drugie maleństwo [*]7.10.2015 (7tc)
    f2wljw4zsezkkurs.pngmhsv9vvjv50e03h0.png
  • Karolaaa91 Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2014, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale zajebiste te ciuszki dla chłopców! I widać ze solidne:-) super stronka az mi sie buzia cieszy jak oglądam:-) dzieki.

A ja głodna sie robię nie mam pomysłu co zjeść na kolacje i nie chce mi sie iść robic :-)

atdci09kamv7205a.png
  • stardust87 Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2014, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula55 wrote:
    Ja moge pomoc i zjesc troche :) ja bede miec dopiero jutro a o 10 kg moge pomarzyc bo sa drogie u nas :( ale nie zaluje sobie oo nie :) zaraz ide wciagnac grejfruta bo te uwielbiam :)
    oooooooooo, grejfrut! też mam! i też wciągnę! Dobrze, że mi przypomniałaś :D

Paula55 lubi tę wiadomość

Moje maleństwo [*] 30.07.13 (5tc) |
    Drugie maleństwo [*]7.10.2015 (7tc)
    f2wljw4zsezkkurs.pngmhsv9vvjv50e03h0.png
  • betina89 Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2014, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Odebrałam wyniki badania moczu , morfologii krwi i glukozy.
    Co do moczu, wszystko ok, natomiast co do krwi, pisze mi NEUTROFILIA, czy wy też tak macie??
    glukoza:
    na czczo-89,00 norma 60,00-110,00
    po 2h- 96,00 norma 60,00-110,00

2013[*]2015[*][*][*]
    0bcf50b349.png
    4bc96a8380.png
  • Beataa25 Ekspertka

Wysłany: 24 czerwca 2014, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lo ja właśnie się wybieram do next w czwartek na zakupy bo zaczęły się już tam promocje:) Uwielbiam ten sklep:) Ubranka są takie piękne że mogłabym cały sklep wykupić ale i tak większość pięknych ciuszków i oczywiście duuużo większy wybór jest dla dziewczynek.

thiki0a.png
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2014, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uhh to mnie uspokoilyscie :) dzieki :)
    Ja osobiscie z zabiegow polecam zabiegi nawilzajace, w miare delikatne bez uzycia kwasow :) a te porzadniejsze zostawmy sobie na czas po porodzie :)

Ojj bylam w nexcie ostatnio i powiem wam ze najchetniej to bym pol sklepu wykupila bo sa tak sliczne te ubranka :) juz obczajam stronke w uk i nie wiem czy sie na cos nie skusze :)

Stardust to po grejfruciku??? Mnie juz cos glod zasysa wiec chyba wciagne jednego :)

stardust87 lubi tę wiadomość

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• Io Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2014, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Betina - jeśli neutrofilia to podwyższony poziom neutrofili to ja też to mam. U mnie jest dwa razy tyle co powinno, ale moja gin mówi, że to normalne w ciąży i potem przejdzie.

No ciuszki mają obłędne. Też bym najchętniej wszystko kupiła. :) Na dział dla dziewczynek nawet nie wchodzę, żeby się nie denerwować :P

betina89 lubi tę wiadomość

dqpr3e5ebayuirbn.png
  • Karolaaa91 Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2014, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale poczekajcie to w tym sklepie moge zamowic tylko w uk ubrania? W Polsce nie ma tego sklepu?

atdci09kamv7205a.png
  • Io Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2014, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poszłam do kuchni, popatrzyłam na te truskawki i wróciłam na forum. Nie wiem czy to bardziej lenistwo czy uzależnienie.

Paula55, Kaarolina, magdzia26 lubią tę wiadomość

dqpr3e5ebayuirbn.png
  • betina89 Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2014, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja odkupiłam od koleżanki, która ma siostrę w UK i mam parę ubranek z NEXT, jak zrobię zdjęcia to się pochwalę. Najfajniejsze dzinsowe rampersy ;D
    Lo- to dobrze, bo już sie bałam że coś nie tak

2013[*]2015[*][*][*]
    0bcf50b349.png
    4bc96a8380.png
  • Karolaaa91 Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2014, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LO i jedno i drugie moze być :-) ja głodna jestem i tyłka mi się nie chce ruszyc tylko siedze tutaj i czytam;-)

Io, magdzia26 lubią tę wiadomość

atdci09kamv7205a.png
‹‹ 917 918 919 920 921 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Męska płodność – jakie składniki warto suplementować w czasie starań o dziecko?

Choć przez lata w procesie starania się o dziecko większą uwagę skupiano na zdrowiu kobiety, dziś wiemy, że męska płodność ma dokładnie takie samo znaczenie. Dobra wiadomość jest taka, że wiele wpływających na nią negatywnie czynników możemy poprawić, np. przez zmiany w stylu życia czy świadome uzupełnianie kluczowych składników odżywczych. Jakie suplementy na męską płodność mogą pomóc w staraniach o dziecko?

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ