Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
mój wstrętny małż mi ostatnio powiedział, że mam tyłek 2 razy większy i mam już nie tyć
niech spada, ja szybko dojdę po urodzeniu, a on dalej z bejzbolem będzie chodził
byłam dzisiaj u weterynarza, normalnie jestem w szoku jak szczepionki poszły w góręna choróbska koszt szczepionki 60zł, zaproponowała poczekać do listopada, aż skończy się ochrona na wściekliznę, bo w pakiecie z wścieklizną kosztuje 70zł. No ale żeby nie miał dobrze wzięłam mu tabletkę na robale, w końcu będzie mu pachnieć z pyska
bo najadł się czegoś na działce i mu strasznie śmierdziało z pyska
-
Paula ja się w tych spodenkach tygryskowych zakochałam od pierwszego wejrzenia ale mój Mąż (bo wybrał się ze mną chyba po to żeby mnie pilnować) skwitował krótko "a po co Ci one"
a ja że są śliczne
a On " ale masz już dużo" a ja że takich nie
to już nie wytrzymał i "to bierz je i wychodzimy
"
Paula55, Io, Ewi25, afrykanka, magdzia26 lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-69187.png
https://www.maluchy.pl/li-72300.png -
LO widzę ze jesteśmy w tym samym tygodniu i dniu ciazy:-) moj syn we wtorek ważył 1264 a w piątek 1288
wiec idąc tym ciągiem dzisiaj moze ważyć lekko ponad 1300
wiec nie taki maluszek jak mi sie wydawało
Super ze wszystko dobrze u Twojego malucha:-)Io lubi tę wiadomość
-
Stronka z ciuszkami. Uwaga bo są boskie
http://pl.nextdirect.com/pl/
A tą mikrodermabrazję zrobię jednak po ciąży. Ja mam bardzo delikatną skóre i nie chce ryzykować.
A w ogóle to 10 kg truskawek czeka na mnie w kuchni a ja ciągle tu z Wami pisze. Ciekawe kto mi to umyje, obierze i zamrozi. :pPaula55, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Hahaha zloty chlop Karola
moj tylko marudzi ze piekne, modne rzeczy bedziemy malemu kupowac jak bedzie ciut wiekszy bo nie chce dziecka meczyc w niczym poza bodziakami i spiochami, pajacami itp
Wiec co ja moge??
Poza tym chyba jednak szybko pojedziemy kupic ta komode to bede miala pretekst zeby mu powiedziec ze przeciez miejsce mamyhahaha
Kaarolina, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Io wrote:Stronka z ciuszkami. Uwaga bo są boskie
http://pl.nextdirect.com/pl/
A tą mikrodermabrazję zrobię jednak po ciąży. Ja mam bardzo delikatną skóre i nie chce ryzykować.
A w ogóle to 10 kg truskawek czeka na mnie w kuchni a ja ciągle tu z Wami pisze. Ciekawe kto mi to umyje, obierze i zamrozi. :p
Ja moge pomoc i zjesc trocheja bede miec dopiero jutro a o 10 kg moge pomarzyc bo sa drogie u nas
ale nie zaluje sobie oo nie
zaraz ide wciagnac grejfruta bo te uwielbiam
Io, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Paula55 wrote:Kurde jak tak czytam to zaczynam sie martwic ze jakas inna jestem
ja prawie nic nie orzytylam bo jakies marne 3-3,5 kg poki co... Ale polozna mierzyla mi brzuch ostatnio i powiedziala ze jest perfect wiec nie wiem czy sie martwic..
ale ja też mam aby 4 kg do przoduno może teraz bedzie wiecej, zobaczymy w czwartek
mnie rzadko męczą gazy ale jak już zaczną to klękajcie narodymi się wydaje że właśnie nasze maleństwa robią sobie miejsce w brzuszku i kopią nas w żołądek i dlatego nas boli...a to łobuziaki
-
Lo mi kosmetyczka odradzała i mikrodermabrazję i piling kawitacyjny i wszystkie kwasy gliko... itd
Zaproponowała mi za to jeden zabieg który jest dozwolony ale zabij mnie nie pamiętamI nawet nie zdążyłam z niego skorzystać bo musiałam wyjeżdżać.
A moja cera też na początku 1 trymestru wołała o pomstę do nieba na szczęście teraz się wszystko uspokoiłoIo lubi tę wiadomość
-
Paula55 wrote:Kurde jak tak czytam to zaczynam sie martwic ze jakas inna jestem
ja prawie nic nie orzytylam bo jakies marne 3-3,5 kg poki co... Ale polozna mierzyla mi brzuch ostatnio i powiedziala ze jest perfect wiec nie wiem czy sie martwic..
Najważniejsze, że macica rośnie (bo też mi wczoraj sprawdzała).
Paula55 lubi tę wiadomość
-
Paula55 wrote:Ja moge pomoc i zjesc troche
ja bede miec dopiero jutro a o 10 kg moge pomarzyc bo sa drogie u nas
ale nie zaluje sobie oo nie
zaraz ide wciagnac grejfruta bo te uwielbiam
Paula55 lubi tę wiadomość
-
Odebrałam wyniki badania moczu , morfologii krwi i glukozy.
Co do moczu, wszystko ok, natomiast co do krwi, pisze mi NEUTROFILIA, czy wy też tak macie??
glukoza:
na czczo-89,00 norma 60,00-110,00
po 2h- 96,00 norma 60,00-110,00 -
Lo ja właśnie się wybieram do next w czwartek na zakupy bo zaczęły się już tam promocje:) Uwielbiam ten sklep:) Ubranka są takie piękne że mogłabym cały sklep wykupić ale i tak większość pięknych ciuszków i oczywiście duuużo większy wybór jest dla dziewczynek.
-
Uhh to mnie uspokoilyscie
dzieki
Ja osobiscie z zabiegow polecam zabiegi nawilzajace, w miare delikatne bez uzycia kwasowa te porzadniejsze zostawmy sobie na czas po porodzie
Ojj bylam w nexcie ostatnio i powiem wam ze najchetniej to bym pol sklepu wykupila bo sa tak sliczne te ubrankajuz obczajam stronke w uk i nie wiem czy sie na cos nie skusze
Stardust to po grejfruciku??? Mnie juz cos glod zasysa wiec chyba wciagne jednegostardust87 lubi tę wiadomość
-
Betina - jeśli neutrofilia to podwyższony poziom neutrofili to ja też to mam. U mnie jest dwa razy tyle co powinno, ale moja gin mówi, że to normalne w ciąży i potem przejdzie.
No ciuszki mają obłędne. Też bym najchętniej wszystko kupiła.Na dział dla dziewczynek nawet nie wchodzę, żeby się nie denerwować
betina89 lubi tę wiadomość