Wrześniowe mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Aha no i dzisiaj dostalam wyniki. Mąż mi przywiózł i oczywiście wpadłam w panikę że mam toxoplazmoze. Nie wiem dlaczego tam nie ma objasnionych tych wyników. Zobaczyłam dodatnie igg więc się przestraszyłam. Ale to oznacza że już wcześniej przesyłam ta chorobę. Nawet nie wiem kiedy
Reszta wyników w normie. Magnez przy dolnej granicy a biorę już dodatkowo, jem produkty w których jest magnez a i tak mam zawsze z nim problemWiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2017, 16:10
-
nick nieaktualnyWitam
Dzisiejszy poranek przyniósł mi wiadomość w postaci 2 kreseczek
Wg daty OM przewidywany termin to 18 września.
Się cieszę, się boję ( w styczniu ub. roku tzw. puste jajo płodowe
PozdrawiamDreamy, Gosia1989, Suri_, nowamamusia lubią tę wiadomość
-
jusik wrote:Witam
PozdrawiamWiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2017, 16:24
-
Hej kochane wlasnie wróciłam od lekarza i jestem troche spokojniejsza. Powiedział mi ze jeśli krew z wczorajszego plamienia była ciemna, to znaczy ze to stara krew i mogła być jeszcze z implantacji. Powiedział ze wszystko ok ze mną ale karty ciąży mi jeszcze nie założył i kazał przyjść za dwa tygodnie. Powiedział ze to jeszczcze bardzo wcześnie bo 5 tydzień, itp Przepisał mi witaminy Femibion. Dzisiaj na szczęście plamienie ustalo
nowamamusia lubi tę wiadomość
Mika -
Izabell2016 wrote:Hej kochane wlasnie wróciłam od lekarza i jestem troche spokojniejsza. Powiedział mi ze jeśli krew z wczorajszego plamienia była ciemna, to znaczy ze to stara krew i mogła być jeszcze z implantacji. Powiedział ze wszystko ok ze mną ale karty ciąży mi jeszcze nie założył i kazał przyjść za dwa tygodnie. Powiedział ze to jeszczcze bardzo wcześnie bo 5 tydzień, itp Przepisał mi witaminy Femibion. Dzisiaj na szczęście plamienie ustalo
-
Gratuluję serduszek i udanych wizyt i witam nowe dziewczyny
U mnie nadal zero objawów w sumie to chyba tak wolę mam tylko nadzieję, że jest wszystko w porządku. Jutro się okażeWiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2017, 16:37
nowamamusia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySuri_ wrote:Gratuluję serduszek i udanych wizyt i witam nowe dziewczyny
U mnie nadal zero objawów w sumie to chyba tak wolę mam tylko nadzieję, że jest wszystko w porządku. Jutro się okaże -
Hejka
Witam nowe MAmusie na pokładzie
Ja dziś też mam fatalny dzień. Nie kręci mi się w głowie i nie mam mdłości tylko w poziomie Jak tylko wstaję zaraz kołowrotek i tak jak piszecie kuźwa na trzeźwo
Do tego okropnie boli mnie głowa, dobrze, że chociaż apap można.
Dziewczyny które mają już dzieci - Wasze starszaki już wiedzą? Ja mojemu Jaśkowi nie mówiłam na razie. Powiem jak będę miała pewność, że wszystko w porządku -
jusik wrote:Witam
PozdrawiamWiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2017, 16:54
Stella
-
Suri_ wrote:To dobra wiadomość, że plamieniem ustalo. A był już pęcherzyk, zarodek? Czy jeszcze za wcześnie?
Dziekuje Suri! Pęcherzyk był i to jak stwierdził doktor ładnie sie umiejscowił ale zarodka jeszcze nie dojrzał ale powiedział ze to bardzo wcześnie. Ale wczoraj w szpitalu tez miałam robione usg i wydawało mi takie bardziej nowoczesne ..... na wypisie pisało :: ,, w jamie macicy pęcherzyk ciążowy o regularnych obrysach z pęcherzykiem żółtkowym i echem zarodka, CRLO, 22 cm. W chwili obecnej akcji serca nie uwidoczniono''
Czuje ze bedzie dobrze
- mówiłam lekarzowi ze brzuch mnie pobolewa i powiedział ze to normalne, wszystko sie tam w środku zmieniaMika -
Dreamy wrote:Ja miałam dzisiaj ciężki dzień. Nie miałam siły nawet trzymać telefonu w ręce.
Myślałam, że pojadę na IP z powodu tych wymiotów bo chyba znowu jest coraz gorzej.
Ale w sumie to co oni mi pomogą? Są jakieś leki przeciwymiotne? Chyba to po prostu trzeba przeczekać.
Pije dodatkowo elektrolity więc nie powinnam się obwodnicDreamy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Izabell2016 wrote:Dziekuje Suri! Pęcherzyk był i to jak stwierdził doktor ładnie sie umiejscowił ale zarodka jeszcze nie dojrzał ale powiedział ze to bardzo wcześnie. Ale wczoraj w szpitalu tez miałam robione usg i wydawało mi takie bardziej nowoczesne ..... na wypisie pisało :: ,, w jamie macicy pęcherzyk ciążowy o regularnych obrysach z pęcherzykiem żółtkowym i echem zarodka, CRLO, 22 cm. W chwili obecnej akcji serca nie uwidoczniono''
Czuje ze bedzie dobrze
- mówiłam lekarzowi ze brzuch mnie pobolewa i powiedział ze to normalne, wszystko sie tam w środku zmienia