Wrześniowe mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
espoir wrote:Dziewczyny, uświadomcie mnie proszę, jak lekarze stwierdzają, że wody się sączą? jak oni to badają?
Na szczęście nie potwierdzono ale kazali pić min 3l by uzupełnić bo AFI z 14 zeszło do 8 i jest póki co w normie ale do kontroli.espoir lubi tę wiadomość
-
Matka Rocku wrote:Lisa85, ale miałaś przy tym skurcze? Ja po niecałej godzinie od tego pęknięcia i chluśnięcia byłam na izbie przyjęć i miałam już takie skurcze, że mnie zginało w pół, nie byłam w stanie czytać papierów i się podpisać. Mąż wypełnił, a ja zrobiłam jakiegoś gryzmoła.
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2017, 22:32
Lunka, Cameline, espoir, shelby*, mkl, karm3lka, Karooolcia :), ⚘Kwiatuszek, Princesska, zubii, Bąbelek1980, Milenka~11, aswalda, baassiia, 0202oliwcia, Annie1981, Marcia1989, Bacardi90 lubią tę wiadomość
-
Hey, Hi, Hello ja mam za sobą ciężką noc Nie mogłam za cholerę zasnąć Miałam jakieś dziwne myśli... U nas dziś kolejny bury i ponury dzień Normalnie depresji można dostać... Pozostało mi 3 dni do TP a mój maluch nadal twardo w brzuszku siedzi Dziś z rana zauważyłam kolejną część czopa (Jezu ile tam tego jeszcze jest??? !!!) Dziś wyciągnę mojego D. na długiiiii spacer, jakiś sex i może coś ruszy dalej Ja mogę 6 rodzić, będę w tych 5% co urodziły w terminie
Lisa85, Milenka~11, aswalda lubią tę wiadomość
-
Karooolcia :) wrote:Hey, Hi, Hello ja mam za sobą ciężką noc Nie mogłam za cholerę zasnąć Miałam jakieś dziwne myśli... U nas dziś kolejny bury i ponury dzień Normalnie depresji można dostać... Pozostało mi 3 dni do TP a mój maluch nadal twardo w brzuszku siedzi Dziś z rana zauważyłam kolejną część czopa (Jezu ile tam tego jeszcze jest??? !!!) Dziś wyciągnę mojego D. na długiiiii spacer, jakiś sex i może coś ruszy dalej Ja mogę 6 rodzić, będę w tych 5% co urodziły w terminie
U mnie też problemy ze snem... padnięta jestem wczoraj popoludniu coś tam mnie ćmiło aż uda cierpły ale oczywiście dziś spokój. Jutro urodzinki córeczki więc może siostra postanowi wykluć się tego samego dnia... wszystko mi jedno w sumie= liczę wciąż że nie pójdę już na wizytę szóstego ... -
Karooolcia :) wrote:Hey, Hi, Hello ja mam za sobą ciężką noc Nie mogłam za cholerę zasnąć Miałam jakieś dziwne myśli... U nas dziś kolejny bury i ponury dzień Normalnie depresji można dostać... Pozostało mi 3 dni do TP a mój maluch nadal twardo w brzuszku siedzi Dziś z rana zauważyłam kolejną część czopa (Jezu ile tam tego jeszcze jest??? !!!) Dziś wyciągnę mojego D. na długiiiii spacer, jakiś sex i może coś ruszy dalej Ja mogę 6 rodzić, będę w tych 5% co urodziły w terminie
Kochana jak ja cię dobrze rozumiem ! Te czekanie jest najgorsze...ale nie wiem czy to przypadkiem psychika też nie robi swoje i wszystko blokuje tylko jak wyluzować i o tym nie myśleć ? Oby lada chwila cos ruszyło :*
U nas awaria sieci nie mam neta teraz jedynie jestem u rodziców to do was zaglądam.
Stres zaczyna mnie łapać przed jutrem jedziemy na 8 trzymajcie kciuki żeby jutro zrobili cc.
Gratuluję nowych dzieciaczków !Lisa85, aswalda, Cameline, verka, ⚘Kwiatuszek lubią tę wiadomość
-
Zubii - będę trzymać kciuki aby gładko poszło jutro :*
Karmelka ja już serio nie mam siły... chciałabym aby było już po wszystkim...
I jeszcze do tego w nocy mi się śniło, ze karmiłam piersią... mojego kota!zubii, Lisa85 lubią tę wiadomość
-
Karooolcia :) wrote:Zubii - będę trzymać kciuki aby gładko poszło jutro :*
Karmelka ja już serio nie mam siły... chciałabym aby było już po wszystkim...
I jeszcze do tego w nocy mi się śniło, ze karmiłam piersią... mojego kota!
co za paranoje w tej głowie hah
ja tu myślałam że drugi poród z reguły jest przed TP a to chyba nie jest regułą :p (mimo że codziennie daje z siebie wszystko, w ciągłym ruchu ) -
karm3lka wrote:co za paranoje w tej głowie hah
ja tu myślałam że drugi poród z reguły jest przed TP a to chyba nie jest regułą :p (mimo że codziennie daje z siebie wszystko, w ciągłym ruchu )
Koleżanka właśnie druga ciążę też przenosiła jak pierwsza więc rzeczywiście nie ma reguły niestety -
Zubii kciukami za jutro!
Dziś za Karolke, Bąbelku również powodzenia!
A ja się w końcu wyspałam!! Z Synkiem wstaliśmy 30 minut temuu aaaaaa
Dalej cała obolała jestem jakaś ale chociaż wyspana
No a co do przenoszenia to u nas na wrzesniowkach 2014 jest dziewczyną która każda z trzech ciaz przenosiła kilka dni dłużej.zubii, Bąbelek1980 lubią tę wiadomość
-
Ja jestem już po kolejnym ktg. Pięknie piszą się skurcze przepowiadające, ale wciąż czekam na te porodowe. Jeśli do wtorku się nie zacznie, we wtorek mam się zgłosić na ktg z walizką. Przyjmą mnie na patologię w celu indukcji porodu. We wtorek będzie 6 dni poterminie z OM i 1 dzień po terminie z usg.
Trzymajcie proszę kciuki żeby poród się sam rozkręcił bo strasznie boję się indukcji.Lisa85, shelby*, Princesska, MrsKiss, Cameline, zubii, Bąbelek1980, KasiaHaBe, ⚘Kwiatuszek lubią tę wiadomość
-
Natty. Gratulacje. Powodzenia z laktacja.
Zubii. Justa. Trzymam kciuki.
Karolcia. Mi też sie śniło, ze karmilam piersią kota. Czytałam, ze w taki sposób manifestuja sie obawy czy sobie poradzimy. Opieka nad kociakiem jest łatwiejsza niz nad dzieckiem, więc podświadomie w taki sposób sie uspokajamy
A ja mam dzis donoszona ciążę. Kolejny krok milowy osiągniętyzubii, justa., Princesska, Lisa85, Cameline, Karooolcia :) lubią tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Mam już syneczka ze sobą! Przyssal się ssak mały od razu!!! I wiecie, że zjadł?! Łykal a na koniec odbił i śpi juz 2 godzinki spokojnie.
Nakarmię go jeszcze raz, bo o 15 idzie pod lampy z powodu żółtaczki.
Trzymam kciuki za następne w kolejce!aswalda, Bąbelek1980, Matka Rocku, justa., MrsKiss, Princesska, Zorganizowana:), Marcia1989, Lisa85, Milenka~11, Cameline, mkl, Annie1981, KasiaHaBe, ⚘Kwiatuszek lubią tę wiadomość