Wrześniowe mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Shelby. To masz taki sam termin jak ja
Karoolcia. Czy to Ty pisalas o wizualizacjach ciazowych? Ja robilam je na zajscie a na ciaze nic nie mam Masz jakies linki?
Ja na pecherz biore zurawine, ale profilaktycznie i pomaga. Podobno na istniejace zapalenie juz nie dziala.
Nad imieniem jeszcze nie myslalam. Najpierw chce zobaczyc serduszko
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
To ja idę na rekord bo mam wizytę ok 22.
Na mdłości recepty nie mam - słone paluszki i zimna cola popijana małymi łyczkami,woda z cytryną. Tym się ratowałam ponad 2 lata temu ale i tak 5 razy dziennie tuliłam sedes.
Na zapalenie pęcherza można jedynie antybiotyk Monural. Oczywiście jest na receptę. Jak to tylko pobolewanie to duzo wody z duzą ilością soku z cytryny i 100% sok z zurawiny -
Annie1981 wrote:Shelby. To masz taki sam termin jak ja
Karoolcia. Czy to Ty pisalas o wizualizacjach ciazowych? Ja robilam je na zajscie a na ciaze nic nie mam Masz jakies linki?
Ja na pecherz biore zurawine, ale profilaktycznie i pomaga. Podobno na istniejace zapalenie juz nie dziala.
Nad imieniem jeszcze nie myslalam. Najpierw chce zobaczyc serduszko
Tak, ja pisałam Nie mam linków. Mam taką książkę "Sekretnik" i tam kobitka to fajnie opisuje Całkiem przyjemna książeczkaAnnie1981 lubi tę wiadomość
-
mamusia2 wrote:Witam mamusie.
Moge nieśmiało do Was dołączyć. Wczoraj i dzisiaj test pozytywny.
termin około 26 września
Jutro mam wizyte u ginekologa w związku z brudzeniem.
trzymajcie proszę kciuki aby wszystko było dobrze.Stella
-
kiciakocia wrote:To ja idę na rekord bo mam wizytę ok 22.
Na mdłości recepty nie mam - słone paluszki i zimna cola popijana małymi łyczkami,woda z cytryną. Tym się ratowałam ponad 2 lata temu ale i tak 5 razy dziennie tuliłam sedes.
Na zapalenie pęcherza można jedynie antybiotyk Monural. Oczywiście jest na receptę. Jak to tylko pobolewanie to duzo wody z duzą ilością soku z cytryny i 100% sok z zurawinyStella
-
Szczypie Cię cewka? Jeśli tak, to bardzo dużo pij. Im częściej sikasz, tym lepiej - wszystko się wyplucze. Na tym etapie ginekolog Ci nic nie poleci więcej ponadto co pani w aptece. Na antybiotyk pewnie za wcześnie. Ja bym nie szła. Ale jeśli nie szkoda Ci kasy za kolejną wizytę, to idź.
zubii lubi tę wiadomość
-
rzepakowepole wrote:Szczypie Cię cewka? Jeśli tak, to bardzo dużo pij. Im częściej sikasz, tym lepiej - wszystko się wyplucze. Na tym etapie ginekolog Ci nic nie poleci więcej ponadto co pani w aptece. Na antybiotyk pewnie za wcześnie. Ja bym nie szła. Ale jeśli nie szkoda Ci kasy za kolejną wizytę, to idź.
rzepakowepole ja mam o tyle fajnie że lekarza mam na NFZ -
nick nieaktualnyAzorczynka wrote:Dziewczyny u mnie z tym pęcherzem to dopiero początek...szczypie mnie i chce mi się co chwile siusiu....wolałabym nie pogorszyć sprawy
wizytę u gina mam dopiero w poniedziałek...myślicie żeby iść już jutro? Może by co polecił na ten pęcherz? -
Jeśli chodzi o imiona ja z mężem już od 7 lat mamy wybrane imię dla dziewczynki Marysia i tak od samego początku zakładaliśmy, że będzie dziewczynka, dla chłopca wybraliśmy imię Staś.
Ja mam dwie siostry, które są bliźniaczkami i obie mają po 3 synów także nie ukrywam że liczy cała moja rodzina na dziewczynkę..a ja jakoś czuję że będzie chłopiec;pnowamamusia, baassiia, zubii lubią tę wiadomość
-
Jestem po, pęcherzyk jest 8mm, a zarodek też bardzo mini mini. Ledwo widoczny. Lekarz powiedział, że za 10 dni można liczyć na serduszko
nowamamusia, Saori, Karolka12345, mkl, espoir, Leonore, Dreamy, Gosiaczek, stay, zubii, Annie1981 lubią tę wiadomość
2016- cykle w większości bezowulacyjne. 6cs, 3 cykl z CLO - szczęśliwy! 9.01.2017 - II KRESECZKI
9.2017 - Synuś
5.2018 - start! starania o drugiego Szkodnika
3.11.2018 - poronienie samoistne
2.2019 - powtórka "z rozrywki"
Owulacja jest, ciąży dalej brak
17.12 (10dpo) - Beta Hcg - 20mIU 😬
19.12 - 48mIU 💙
21.12 - 109mIU/mI
23.12 - 196mIU/ml
27.12 - 1229 mIU/ml ♥️
-
Jestem trochę spokojniejsza, mimo, że to dopiero początek początków
Azorczynka lubi tę wiadomość
2016- cykle w większości bezowulacyjne. 6cs, 3 cykl z CLO - szczęśliwy! 9.01.2017 - II KRESECZKI
9.2017 - Synuś
5.2018 - start! starania o drugiego Szkodnika
3.11.2018 - poronienie samoistne
2.2019 - powtórka "z rozrywki"
Owulacja jest, ciąży dalej brak
17.12 (10dpo) - Beta Hcg - 20mIU 😬
19.12 - 48mIU 💙
21.12 - 109mIU/mI
23.12 - 196mIU/ml
27.12 - 1229 mIU/ml ♥️