Wrześniowe mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak, tak... Dziś wizyta, juz czekam chociaż gin od 15 przyjmuje - niestety taki dojazd
Dziś w końcu zobaczę moją kijanke i oby serduszko biło... strach był ogromny ale dziś juz spokojnie. Niestety te złe informacje innych napędzają stracha i myśli w głowie kotłują niczym śnieg obecnej zimy.
Bardzo Wam dziewczyny współczuję przykrych wiadomości. Niestety jest nas tutaj dużo, bardzo dużo i chociaż nie ufam statystykom to częstotliwość poronień jest bardzo duża. Mam nadzieję że okażemy się grupą "CUD" i już więcej takich przykrych wieści nie będzie.Zołzimagic, zubii, Annie1981, nowamamusia, Plastelina, Leonore, hibiskus lubią tę wiadomość
IVF MAJ 2016 beta - 175,5, 20.06 - serduszko puka
14.08.2016 ;( żegnaj synku
krio 19.XII.2016 9dpt beta - 208, 12.01
Bruno 18.07.2017
krio 25.07.2018 9dpt beta 154,3, kolejny syn
Aleks 5.04.2019 -
baassiia dla synka na pewno Wojtuś, dla dziewczynki nie mamy jednego typu, bo podoba nam się Kalinka, Milenka, Paulinka, może Liliana...
mam nadzieję na drugiego synka to problem będzie rozwiązanybaassiia lubi tę wiadomość
💛 12.2015 🧒
🧡 09.2017 🧒
❤️ 05.2019 🧒
💜 06.2021 🧒
🩵 12.2022 🧒
🩷 10.2024 👧 -
Hejka.
Witam nowe Mamusie i trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty
Stay cieszę się, że sytuacja opanowana Facet faktycznie zachował się mimo wszystko z klasą...
Co do imion - dla dziewczynki Zuzia albo Emilka, a dla chłopca nie mam pojęciabaassiia lubi tę wiadomość
-
espoir wrote:baassiia dla synka na pewno Wojtuś, dla dziewczynki nie mamy jednego typu, bo podoba nam się Kalinka, Milenka, Paulinka, może Liliana...
mam nadzieję na drugiego synka to problem będzie rozwiązanyWiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2017, 14:12
channah lubi tę wiadomość
-
Karolka12345 wrote:Hejka.
Co do imion - dla dziewczynki Zuzia albo Emilka, a dla chłopca nie mam pojęcia
A najbardziej to mi sie Julia podoba, ale to imie jest wszedzie w rankingach popularnosci wiec bez sensu, to tak jak Kasia za moich czasow
-
nick nieaktualnyrzepakowepole wrote:Strasznie zaczęłam się denerwować tą wizytą. Może dlatego, że zobaczyłam na wkładce żółty śluz, może przez nie najlepsze wyniki moczu... Denerwuję się bardzo...
Wirdzę, że Wtorkowa wkrętarka działa na peeełnych obrotach -
Dziewczyny jak mnie mordują mdłości Wczoraj wymiotowałam....jest mi niedobrze cały dzień...od rana do wieczora Już nie mam na to rady.
Dzisiaj jeszcze szczypie mnie pęcherz, boję się że to początek zapalenia, nie wiem co z tym zrobić. Macie jakieś rady? -
Witam mamusie.
Moge nieśmiało do Was dołączyć. Wczoraj i dzisiaj test pozytywny.
termin około 26 września
Jutro mam wizyte u ginekologa w związku z brudzeniem.
trzymajcie proszę kciuki aby wszystko było dobrze.Bacardi90, zubii, Annie1981, Gosia1989, nowamamusia, Leonore, Dreamy, Zorganizowana:) lubią tę wiadomość
-
Azorczynka wrote:Dziewczyny jak mnie mordują mdłości Wczoraj wymiotowałam....jest mi niedobrze cały dzień...od rana do wieczora Już nie mam na to rady.
Dzisiaj jeszcze szczypie mnie pęcherz, boję się że to początek zapalenia, nie wiem co z tym zrobić. Macie jakieś rady?
Na pęcherz - duuuuużo pij. Ale naprawdę dużo. Wypłuczesz bakterie.Azorczynka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAzorczynka wrote:Dziewczyny jak mnie mordują mdłości Wczoraj wymiotowałam....jest mi niedobrze cały dzień...od rana do wieczora Już nie mam na to rady.
Dzisiaj jeszcze szczypie mnie pęcherz, boję się że to początek zapalenia, nie wiem co z tym zrobić. Macie jakieś rady?Azorczynka lubi tę wiadomość