Wrześniowe mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
ja bylam 4 tydz 6 dni to tylko pecherzyk , potem tydzien pozniej to nadal maly pecherzyk z cialkiem zoltym. Teraz od ostatniej wizyty czekam 2 tygodnie. No i uwierz, stres i czytanie w necie, wiadomo Ale.... albo sie uspokoisz, albo bedziesz jeszcze bardziej stresowac
zubii lubi tę wiadomość
-
espoir wrote:do mojego USG jeszcze z 7 tyg - tu dopiero trzeba wykazać się cierpliwością
Ja czekam od 3t 4d i mam nadzieję że dzięki temu fasolinka mnie wynagrodzi pikajacym już serduchem a jeżeli nie to za miesiąc mój gin nie każe przychodzić za 2 tygodnie tylko normalnie za miesiąc. -
Cameline wrote:Zubii ja też dowiedziałam się o ciąży w 3t 4d pamiętam że wspominałas o bólach okresowych, przeszły wraz w terminie kończącej @?
Hej :* boli mnie tylko czasami częściej czuję rozciąganie ciągnięcie w pachwinach a tak dalej cisza za to jak mnie czasem złapie w nocy ból jak na @ to zasnąć nie mogę. -
Cameline wrote:Kesjaa kojarzę Cię, ze Styczniówek? Mam termin na 27 września ale się tym nie sugeruję.
W poprzedniej wg USG wychodziło 2 tyg. Pozniej bo mała dzidzi a urodziłam miesiąc wcześniej. Uważam za cud ze tyle wytrzymałam ze skurczami
Espoir to chyba różnica w suwaczkach wynika z różnicy długości cyklu bo ty masz starsza ciążę według suwaczkaUdało się w 10cs!
15.02 - serduszka. Zostańcie z nami :* :*
Prawdopodobnie 2 dziewczynki - Kornelia i Alicja
Ciąża jednokosmówkowa jednoowodniowa -
Ja w ogóle bezpodstawnie sobie wkręcam jakieś złe rzeczy - mam PCO, ale praktycznie bezobjawowe - nawet jeśli chodzi i zaburzenia hormonalne. Główny problem u mnie to wywołanie owulacji...dalej już to nie powinno szkodzić. Nic mi sie nie dzieje, czuje się normalnie. Nie plamie, a i tak sobie wmawiam..2016- cykle w większości bezowulacyjne. 6cs, 3 cykl z CLO - szczęśliwy! 9.01.2017 - II KRESECZKI
9.2017 - Synuś
5.2018 - start! starania o drugiego Szkodnika
3.11.2018 - poronienie samoistne
2.2019 - powtórka "z rozrywki"
Owulacja jest, ciąży dalej brak
17.12 (10dpo) - Beta Hcg - 20mIU 😬
19.12 - 48mIU 💙
21.12 - 109mIU/mI
23.12 - 196mIU/ml
27.12 - 1229 mIU/ml ♥️
-
Witam, czy tylko ja nie mam żadnych objawów?? Od dnia transferu nie miałam żadnych objawów, w 8dpt czyli tak jakby w 13dpo zrobiłam test z krwi i dopiero wtedy pod wieczór mój brzuch dawał jakiekolwiek sygnały, trwało to 3 dni i od tego czasu cisza...nawet cycki mało co mnie bolą..;p
-
baassiia wrote:Sa tu mamy blizniakow? W ktorym dniu cyklu wam pozytywny test z sika wyszedl? Mi wyskoczyl pozyty dosc szybko jak na moje cykle i troche sie obawiam
Mi w pierwszej ciąży też szybko wyszedł test a w tej później widocznie szybciej miałaś zagniezdzenie i szybciej wyszedł testbaassiia lubi tę wiadomość