Wrześniowe mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
baassiia mi w poprzedniej ciazy i teraz 10dpo z popołudniowego moczu czyli z 5 dni przed okresem... a dzidziek jeden (no teraz to jeszcze nie wiem)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2017, 12:16
baassiia lubi tę wiadomość
💛 12.2015 🧒
🧡 09.2017 🧒
❤️ 05.2019 🧒
💜 06.2021 🧒
🩵 12.2022 🧒
🩷 10.2024 👧 -
nick nieaktualny
-
Dreamy wrote:Według tego co zapisałam to dzisiaj wizyty maja Orlanka, iza776, Gosiaczek, Babie.lato, Bacardi90, justa, Kati86, Pyratka, Plastelina, rzepakowepole, kiciakocia, Karoolcia.
Nie wiem czy ktoś jeszcze?
O mamciu, to trzymamy kciuki za serduszka, zarodki, pęcherzyki i wszystko co dobrePrincesska lubi tę wiadomość
Mieszko 29.08.2017 3400g 51cm
Aniołek 25.08.2016 [*] -
mkl wrote:Witam, czy tylko ja nie mam żadnych objawów?? Od dnia transferu nie miałam żadnych objawów, w 8dpt czyli tak jakby w 13dpo zrobiłam test z krwi i dopiero wtedy pod wieczór mój brzuch dawał jakiekolwiek sygnały, trwało to 3 dni i od tego czasu cisza...nawet cycki mało co mnie bolą..;pUdało się w 10cs!
15.02 - serduszka. Zostańcie z nami :* :*
Prawdopodobnie 2 dziewczynki - Kornelia i Alicja
Ciąża jednokosmówkowa jednoowodniowa -
nick nieaktualny
-
Wow jest nas już prawie 90! Super!
Dziewczyny trzymam kciuki, żebyście na wizytach zobaczyły i usłyszały to na co czekacie
Dreamy możesz zanotować, że moja kolejna wizyta 30.01
Edit: Muszę zmienić suwak bo z usg wychodzi, że maluch odpowiadał wczoraj 6w2d i tak by też wychodziło z owulacji.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2017, 13:25
zubii lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
O imionach juz myslicie? My mamy wybrane z pierwszej ciazy dla chlopca Adrian, a dziewczynka Laura a nowy pomysl Syliwa, maz by chcial chlopca teraz
Ahhh mi tak milo pierwsza ciaza minela, a teraz boje sie jak dam rade. Ale tez mega radosc bo komletowanie wyprawki, pierwsze USG i to odliczanie tygodniLeonore lubi tę wiadomość
-
baassiia wrote:O imionach juz myslicie? My mamy wybrane z pierwszej ciazy dla chlopca Adrian, a dziewczynka Laura a nowy pomysl Syliwa, maz by chcial chlopca teraz
Ahhh mi tak milo pierwsza ciaza minela, a teraz boje sie jak dam rade. Ale tez mega radosc bo komletowanie wyprawki, pierwsze USG i to odliczanie tygodni
baassiia lubi tę wiadomość
Udało się w 10cs!
Ciąża jednokosmówkowa jednoowodniowa -
nick nieaktualnybaassiia wrote:O imionach juz myslicie? My mamy wybrane z pierwszej ciazy dla chlopca Adrian, a dziewczynka Laura a nowy pomysl Syliwa, maz by chcial chlopca teraz
Ahhh mi tak milo pierwsza ciaza minela, a teraz boje sie jak dam rade. Ale tez mega radosc bo komletowanie wyprawki, pierwsze USG i to odliczanie tygodni
zazdroszczę mnie każde usg będzie przerażało pewnie do końca ciąży... -
shelby* wrote:Bb pokazuje że to 5tydzień. Mam 29 lat. Owu była 31.12.16r
Ciąża nr.3
I czuje się do niczego
Bolą mnie piersi, ból jak na @ jakoś mnie ni to mdli ni to tli. I ogólnie jestem zmęczona, ale to pewnie przez to ze nie mogę spać w nocy.
Udało się w 10cs!
Ciąża jednokosmówkowa jednoowodniowa