Wrześniowe mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Wybaczcie ze was nie nadrabiam będę samolubna ❤ bo muszę się pochwalić
Moja beta z poniedziałku 242,53 a beta po 48 godzinach dziś 887,78stay, Przyszła mama bliźniaków, nowamamusia, majju, Cameline, Zołzimagic, MoNaKo, Kimmy, mkl, zubii, shelby*, Aguuuś, Leonore, natty85, Plastelina, czekolada, Dreamy, Kesjaa, Annie1981, miffy, bizona, Bąbelek1980, ⚘Kwiatuszek, Suri_, zakocona, Gosiaczek, mamusia2 lubią tę wiadomość
Synek Piotruś 2019 Córeczka Oliwia 2013 . Małgosia 2017
Aniołki
Mutacja MTHFR, Poronienia Nawykowe -
MoNaKo wrote:oliwcia piekna beta która świadczy o tym że maluszek pięknie rośnie
Kochana nawet nie wiesz jak mnie to cieszy jestem zajebiscie szczęśliwa .... beta mnie tak cieszy a co to będzie jak zobacze bijące serduszkoWiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2017, 16:24
MoNaKo lubi tę wiadomość
Synek Piotruś 2019 Córeczka Oliwia 2013 . Małgosia 2017
Aniołki
Mutacja MTHFR, Poronienia Nawykowe -
Obecnie, przynajmniej w Polsce, ser typu feta wytwarzany jest najczęściej z mleka krowiego, ale pasteryzowanego. A w ciąży należy unikać produktów z mleka niepasteryzowanego
http://zdroweodzywianiewciazy.pl/czy-ser-typu-feta-jest-zdrowy-dla-kobiet-w-ciazy/
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2017, 17:04
zubii, Dreamy lubią tę wiadomość
Aniołek Jaś 16tc *12.09.2015
Aniołek Zosia 24tc *5.07.2016 -
nick nieaktualnyDziewczyny z serem feta chodzi o to, że on często jest robiony z mleka niepasteryzowanego, a u nas sprzedają tylko taki "bezpieczny" z pasteryzowanego
Nadrobiłam wszystko. Gratuluję serduszek, pięknych bet HCG. Piszecie, że Wam szybko czas leci... a jak ja sobie pomyślę, że dopiero 9.03 idę na wizytę to mi się wydaje taaaaaak daleeeekoo i juz wiem, że mi się będzie ciągnąć Nie wiem, czy wytrzymam. Pewnie pójdę gdzieś za dwa tygodnie podejrzeć czy coś tam już mruga w tym pęcherzyku
Tak jak i Wy jestem wiecznie śpiąca! Na szczęście jeszcze chwilka i ferie
Edit: widzę, że zanim odpisałam, już odpowiedź się pojawiła
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2017, 17:09
Leonore, nowamamusia, Bąbelek1980 lubią tę wiadomość
-
Hej Dziękuję, czuję się bardzo dobrze aż sama się dziwię w ogóle nie mam mdłości czy napadów jedzenia wszystkiego albo coś podobnego Wieczorami przeważnie mam wzdęty brzuch no i gazy chodzę często siku ale też dużo piję. Pierwszą wizytę u lekarza mam za tydzień, do teraz zrobione 3 testy, wszystkie pozytywne, mocne ciemne kreski :)Pod piersią zrobiła mi się mała brązowa plamka, której nigdy nie miałam. Nie mogę doczekać się wizyty u lekarza, ogólnie jestem dobrej myśli Pozdrawiam
Leonore lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mam pytanie do mam po cc. Czy ginekolog wam coś mówił o rozwiązaniu? Mi powiedział że prawdopodobnie będzie szybciej u mnie i oczywiście też cc.
Jestem pół roku po cc także ten okres czasu nie jest zbyt długi. Na dodatek zaczęłam się martwić bo mocniej czuje ta blizne od kilku dni.
Czy wy też czujecie czasami?
Aniołek Jaś 16tc *12.09.2015
Aniołek Zosia 24tc *5.07.2016 -
KJEAH tak 83 to mój rocznik i to moja pierwsza ciąża Staraliśmy się z mężem 4 lata ale że tak powiem nie na siłę, po prostu zawsze w płodne dni ale nie mieliśmy ciśnień, powiedzieliśmy sobie,że jak przyjdzie czas to na pewno nam się uda Od półtora roku przeprowadziliśmy się do Holandii i ta zamiana jak widać wyszła nam na dobre Bardzo się cieszymy
KJEAH, Gosiaczek lubią tę wiadomość
-
Leonore wrote:Mam pytanie do mam po cc. Czy ginekolog wam coś mówił o rozwiązaniu? Mi powiedział że prawdopodobnie będzie szybciej u mnie i oczywiście też cc.
Jestem pół roku po cc także ten okres czasu nie jest zbyt długi. Na dodatek zaczęłam się martwić bo mocniej czuje ta blizne od kilku dni.
Czy wy też czujecie czasami?Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2017, 17:40
-
A u mnie mdłości wróciły, trochę lżejsze ale są. Nie sądziłam, że będę się tak cieszyć z tego, że jest mi niedobrze
Co do fety i pozostałych serów to tak jak już ktoś napisał można spokojnie jeść o ile są z pasteryzowanego mleka.
Witam wszystkie nowe mamusie!Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2017, 17:39
-
KJEAH wrote:Maja czy liczba 83 to Twoj rocznik? To Twoja pierwsza ciąża? Jesteśmy na podobnym etapie, termin mam na 23.09
A właśnie, czy mogę prosić o dopisanie na pierwszej stronie?
Witam nowe mamusieWiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2017, 17:41
KJEAH lubi tę wiadomość
Stella
-
justa. wrote:A u mnie mdłości wróciły, trochę lżejsze ale są. Nie sądziłam, że będę się tak cieszyć z tego, że jest mi niedobrze
Co do fety i pozostałych serów to tak jak już ktoś napisał można spokojnie jeść o ile są z pasteryzowanego mleka.
Witam wszystkie nowe mamusie!Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2017, 17:43