Wrześniowe mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
rzepakowepole wrote:Witam sie z wszystkimi wrześniowym i mamami. Test pozytywny zobaczyłam 22 grudnia, ale dopiero wczoraj miałam termin @. Wciąż podchodzę ostrożnie do tematu, bo w 7dpo robiłam betę (przy okazji proga) i była ujemna. No a ds dni później pozytywny test, kreska wciąż ciemnieje, okres no przyszedł. Betę będę powtarzać w jutro.
Wizytę mam 9 stycznia, będę wtedy w ostatnim dniu 6 tygodnia, myślicie, że jest szansa na serduszko?
A na kiedy ci wychodzi termin?
Stella
-
Ja będę miała wizytę w dniu 6tyg+5dniu i za cholere nie wiem jak to liczyć To jest 6 czy 7 tydzień? Sorki za głupie pytanie ale według mnie to już to jest 7 tydzień licząc od ostatniej @ a w kalendarzu czy na suwaczku jakby tydzień to tyłu jest
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2016, 13:37
Stella
-
nowamamusia wrote:Ja będę miała wizytę w dniu 6tyg+5dniu i za cholere nie wiem jak to liczyć To jest 6 czy 7 tydzień? Sorki za głupie pytanie ale według mnie to już to jest 7 tydzień licząc od ostatniej @ a w kalendarzu czy na suwaczku jakby tydzień to tyłu jest
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2016, 14:57
nowamamusia lubi tę wiadomość
-
justa. wrote:Za tego co pamiętam lekarze liczą skończonymi tygodniami, tzn do 6+6 jest jeszcze 6 tydzień a 7 zaczyna się dopiero od 7+0.
Ja mam termin na 5 września.Dreamy, nowamamusia lubią tę wiadomość
-
Moja beta 1148 Ale się cieszę ☺
Jak byłam w ciąży to liczono to tak że 5tyg+6dz i gin mówił że jestem w 6 tygodniu. 6tyg+1 to już był 7 tydzień. Bo te tygodnie są już zakończone ale jest się już w kolejnym tygodniu.
Poród z tego co wiem też tak zapisują. Np 38t+3 ale mówią że był w 39tygbizona, nowamamusia, stay, iza776 lubią tę wiadomość
-
Dreamy wrote:Rany nie wiem co ze sobą zrobić Do końca roku mam wolne w pracy i teraz myślę tylko o ciąży. Nie wiem co to będzie jak wrócę do pracy...
A wy pracujecie? Praca w domu, studia?
Dreamy piękna beta i jaka duża już
Dreamy lubi tę wiadomość
Stella
-
Cześć dziewczyny.
Nie razie nieśmiało do was dołączę. Beta z dzisiaj wyszła mi 26. Więc teoretycznie to już ciąża ale bardzo wczesna. Za dwa dni pójdę powtórzyć. Mam nadzieję, że będzie mi dane tu z wami zostać aż do września
Termin wychodzi mi na 6.09
PozdrawiamWiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2016, 18:25
nowamamusia, Dreamy, Arwi lubią tę wiadomość
Nadusia
-
Dziewczyny czekalam na Was juz chyba od pazdziernika!Kopniaczki na szczescie:)
Matko jak ten czas leci, rok temu jeszcze nie wiedzialam, ze zapisze sie na wrzesniowki 2016. Czas Wam uplynie, zobaczycie. POWODZENIA!
Wrzesniowka 2016.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2016, 19:07
nowamamusia lubi tę wiadomość
-
stay wrote:Cześć dziewczyny.
Nie razie nieśmiało do was dołączę. Beta z dzisiaj wyszła mi 26. Więc teoretycznie to już ciąża ale bardzo wczesna. Za dwa dni pójdę powtórzyć. Mam nadzieję, że będzie mi dane tu z wami zostać aż do września
Termin wychodzi mi na 6.09
PozdrawiamStella
-
nowamamusia wrote:Stay witamy trzymam kciuki za duży przyrost bety. Na pewno będzie wszystko dobrze to twoja pierwsza ciąża?
Dziewczyny a wy wszystkie robicie bety?
Dwa razy czy trzy razy powinno się zrobić i sprawdzić przyrost?Nadusia
-
stay wrote:Tak pierwsza
Dziewczyny a wy wszystkie robicie bety?
Dwa razy czy trzy razy powinno się zrobić i sprawdzić przyrost?
Ja dzisiaj poszłam drugi raz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2016, 10:07
stay lubi tę wiadomość
Stella
-
A mnie dzisiaj z rana delikatne mdłości przywitały. Chociaż to raczej nie objaw ciążowy a wynik wczorajszego wieczornego obzarstwa
Co do płci to na razie mam przeczucie na dziewczynkę może też dlatego, że zaczynam wyglądać coraz gorzej... Pełno syfow na twarzy mi wyskoczyło -
Molyx wrote:Dzien dobry ! Mogę dołączyć ?
TP sama wyliczyłam na 31.08, ale mogę zahaczyć o wrzesien