Wrześniowe mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Bacardi90 wrote:hehe ja rożek kupiłąm niebieski bo tylko ten mi się podobał
mi się podoba, dziecku i tak wszystko jedno a reszcie świata nic do tego
poza tym nie lubię różowego więc nawet jak będzie dziewczynka to różowym ubrankom mówimy NIE
Mam to samo podejście, wszystko podoba mi się niebieskie i jeśli nawet jakimś cudem będzie dziewczynka to w niebieskim będzie latać xD kupowałaś wczoraj po moim wpisie, więc zapytam czy też na motherhood? I jeśli tak to który wybrałaś?08.09.2017 - Staś
24.02.2019 - Aniołek [*] 7tc
18.05.2020 - Lilka i Nelka
konflikt serologiczny w układzie białek zgodności tkankowej -
Kawuniaa wrote:Jaki duży brzuszek...
Kiedy Ci się pojawił?
U mnie na razie nic nie widać.
Hehe od zawsze go mam tyle że teraz mam na co zwalić hehe a na serio to od około 2,5 tygodnia. Szybko mnie wywaliło ale tak ponoć często w drugiej ciąży.MoNaKo lubi tę wiadomość
-
Mi też ostatnio niezle brzucha wywalilo, ciezko juz to nazwać przejedzeniem
dzisiaj szwagierka zrobila nam niespodzianke i zabrala mlodego, mamy po niego przyjechac dopiero wieczorem
nie pamietam kiedy ostatnio bylam gdzies sama aby z mężem, wszędzie zawsze musimy jedzidzic z synkiem, jak sie drugie pojawi to pewnie z dwójką bedziemy wszędzie jezdzic, wiec milo miec popoludnie dla siebie
lucytom lubi tę wiadomość
-
theagnes87 wrote:Witajcie malo sie udzielam, ale Was podczytuje...czy wszystkie robilyscie badanie testu pappa? Bo sie zastanawiam czy to robic czy nie bo koszt to 350-500 zl w tej przychodni gdzie chodze. . w zaleznosci ile markerow
mialam aby usg z obliczeniem ryzyka
-
nick nieaktualnyKinga13 wrote:Mam to samo podejście, wszystko podoba mi się niebieskie i jeśli nawet jakimś cudem będzie dziewczynka to w niebieskim będzie latać xD kupowałaś wczoraj po moim wpisie, więc zapytam czy też na motherhood? I jeśli tak to który wybrałaś?
-
nick nieaktualny
-
A ja wczoraj miałam mały wypadek samochodem ale nic mi się nie stało. Oczywiście trafiłam na obserwacje, podgladneli przy okazji maluszka i wszystko dobrze..
Niestety z mojej winy
Ale tu się chłopców namnozylociekawy czy któryś okaże się dziewczynka
zubii lubi tę wiadomość
-
Zubii śliczny brzuszek ❤
Ja wlasnie odebrałam wyniki pappy i wszystko w porządku, kamień z serca. Wszystko skorygowane do <1:20000zubii, Bacardi90, perfectangel85, Cameline, Zorganizowana:), Kimmy, Dreamy lubią tę wiadomość
❤ Synek Aleksander ❤
2 cs - szczęśliwy
-
theagnes87 wrote:Witajcie malo sie udzielam, ale Was podczytuje...czy wszystkie robilyscie badanie testu pappa? Bo sie zastanawiam czy to robic czy nie bo koszt to 350-500 zl w tej przychodni gdzie chodze. . w zaleznosci ile markerow
Nie robiłam Pappy, mam robione USG co 2-3 tyg (tak się akurat złożyło, że tak miałam wizyty) i zawsze wszystko było cacy, na usg prenatalnym też lekarz był bardzo zadowolony i nie widzę potrzeby.
Bacardi90 wrote:hehe jak napisałaś, że takie promocje mają to zaczęłam grzebać i wybrałam ten utwardzany bo można wkład wyjąć w kolorze Retro Boy
Retro Boy jest cudnyI chyba właśnie kończą ten kolor, bo jest najtańszy, ja brałam ten sam xD otulaczek i flanelki i tetry, wszystko pod kolor xD
Bacardi90 lubi tę wiadomość
08.09.2017 - Staś
konflikt serologiczny w układzie białek zgodności tkankowej -
Dreamy wrote:A ja wczoraj miałam mały wypadek samochodem ale nic mi się nie stało. Oczywiście trafiłam na obserwacje, podgladneli przy okazji maluszka i wszystko dobrze..
Niestety z mojej winy
Miałam zacytować a dało niechcący lubię. Dobrze, że nic się nie stało :* ale jakbyś się nagle źle poczuła to od razu jedz na IP.
Ja tam bym się nie pogniewala gdyby Filip okazał się Marysia -
Dreamy wrote:A ja wczoraj miałam mały wypadek samochodem ale nic mi się nie stało. Oczywiście trafiłam na obserwacje, podgladneli przy okazji maluszka i wszystko dobrze..
Niestety z mojej winy
Ojej, najważniejsze, że nic Wam nie jest. Samochód się wyklepie, a kolizje się zdarzają i nie ma co się za bardzo obwiniać - każdemu może się przydarzyć. -
Kinga13 wrote:Retro Boy jest cudny
I chyba właśnie kończą ten kolor, bo jest najtańszy, ja brałam ten sam xD otulaczek i flanelki i tetry, wszystko pod kolor xD
Koleżanka miała otulacz i była bardzo niezadowolona ciekawa jestem czy u ciebie się sprawdzi. -
nick nieaktualny
-
zubii wrote:Koleżanka miała otulacz i była bardzo niezadowolona ciekawa jestem czy u ciebie się sprawdzi.
Już ktoś mi tu mówił, że ten z mothehood jest za duży, ale w razie co mam zamówione jeszcze zwykłe flanelki od nich też z myślą o otulaniu, a za otulacz dałam 19,50, więc jak będę niezadowolona to materiał jakoś wykorzystam, bo jest cudny xD
Teraz robię research w sprawie chust, bo baardzo chciałabym nosić dziecko w chuście. Któraś próbowała, znacie jakieś firmy godne polecenia? Jak trafię coś fajnego to zamówię i będę się uczyć wiązań na lalce, wiadomo, że to nie jest to samo, ale poćwiczyć zawsze warto, a nie mam wśród najbliższych nikogo kto kiedykolwiek to robił. Na warsztaty też się tu raczej nie załapię08.09.2017 - Staś
konflikt serologiczny w układzie białek zgodności tkankowej