Wrześniowe mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Cameline bedzie dobrze!
Ja mam teraz wizyty co 3 tygodnie i tak strasznie mi sie ten czas dłuży... na ostatniej nie potwierdzilismy płci i musze czekac do 24.04...
i dalej mamy problem z imieneim.. nic nam nie pasuje! cos czuje,ze bedziemy na porodówce wybierac -
Magda_lenka wrote:Cameline bedzie dobrze!
Ja mam teraz wizyty co 3 tygodnie i tak strasznie mi sie ten czas dłuży... na ostatniej nie potwierdzilismy płci i musze czekac do 24.04...
i dalej mamy problem z imieneim.. nic nam nie pasuje! cos czuje,ze bedziemy na porodówce wybierac
My też mieliśmy problem z wyborem krem dla synka aż pewnego dnia tz zaczął dla żartów wymieniać imiona królów Polski i tak spodobał nam się Jan
Mi proszę dopisać Jasiek -
zubii wrote:My też mieliśmy problem z wyborem krem dla synka aż pewnego dnia tz zaczął dla żartów wymieniać imiona królów Polski i tak spodobał nam się Jan
Mi proszę dopisać Jasiek
Przybij piątkę, u nas też się szykuje Jasiekzubii lubi tę wiadomość
-
mkl wrote:Czy wam też tak skacze waga? Tydzień temu 56,5, dziś 55,7 i w sumie moja waga ciągle skacze w tych okolicach
u mnie czasem tez tak sie waha
❤ Synek Aleksander ❤
2 cs - szczęśliwy
-
Jeśli chodzi o mnie to waga jak ciągle stala w miejscu albo co tydzień pochodziła minimalnie do góry, tak teraz idzie błyskawicznie w górę. Nie wiem co o tym myslec. Jak byłam w 12 tygodniu u lekarza to ważyłam tylko pół kilograma więcej od wagi startowej i dziwił się, że tak malo przytylam. Teraz to pewnie zszokuje się, że po 4 tygodniach wskazuje na to, że będzie ponad 2 kg do przodu. Mam nadzieję, że to tylko kwestia nadrobienia dotychczasowej wagi, a nie zatrzymania wody. Brzuszek z dnia na dzien jest coraz wiekszy wiec moze jednak to norma
W środe wizyta. Już nie mogę się doczekać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2017, 09:42
-
miffy wrote:Nie, tak jak zubii pisze - na tym etapie przy prawidłowo rozwijającej się ciąży wizyty co 4 tygodnie to standard. Chociaż wiadomo, że pod koniec to już się człowiek niecierpliwić zaczyna...
O a ja myślałam, ze standard to co 3 tyg. Ee to nie mam tak źleja i tak jak cos mnie niepokoi to lecę prywatnie
-
Cześć Dziewczyny
Co słychaćwidzę, po pierwszym poście, ze już wiele poznało przewidywalną płeć dziecka - gratulacje
Byłam tutaj na początku ale niestety nie udało się.
Trzymajcie za nas kciuki, bo jutro powinna być @ i zaczynamy ponowne starania
Trzymam za Was wszystkie kciuki - życzę dużo zdrowia i bezproblemowych, nudnych ciąż oraz szybkiego, szczęśliwego rozwiązaniasmeg, Princesska, Maja83, aswalda, Zorganizowana:), Bąbelek1980, Kimmy, nowamamusia lubią tę wiadomość
-
aswalda wrote:miffy wrote:Nie, tak jak zubii pisze - na tym etapie przy prawidłowo rozwijającej się ciąży wizyty co 4 tygodnie to standard. Chociaż wiadomo, że pod koniec to już się człowiek niecierpliwić zaczyna...
O a ja myślałam, ze standard to co 3 tyg. Ee to nie mam tak źleja i tak jak cos mnie niepokoi to lecę prywatnie
Kochana te wizyty co 4 tygodnie to prywatnie są -
K01 wrote:Cześć Dziewczyny
Co słychaćwidzę, po pierwszym poście, ze już wiele poznało przewidywalną płeć dziecka - gratulacje
Byłam tutaj na początku ale niestety nie udało się.
Trzymajcie za nas kciuki, bo jutro powinna być @ i zaczynamy ponowne starania
Trzymam za Was wszystkie kciuki - życzę dużo zdrowia i bezproblemowych, nudnych ciąż oraz szybkiego, szczęśliwego rozwiązania
K01 trzymamy kciukiDaj znać
-
mkl wrote:Czy wam też tak skacze waga? Tydzień temu 56,5, dziś 55,7 i w sumie moja waga ciągle skacze w tych okolicach
U mnie to jest tak na początku schudłam 2 kg później przytyłam znowu 2 kg więc wróciłam do swojej wagi a teraz jestem 200g do przodu. -
Ja mam 2kg na plusie:) Zaczynałam z wagą 54kg teraz 56kg. Chyba ok jak na 17 tydzień. Dziewczyny czy Wy tez macie bóle przy gwałtownych ruchach? Np kluje mnie jak szybko wstanę z łóżka.Starania od 2013r.
2015r. - 2x IUIhsg, histeroskopia
2 maja 2016r. IVF ciąża biochemiczna
12 lipca 2016r. CRIO
12 sierpnia 2016r. CRIOkariotypy ok
3 stycznia 2017r. szczepienia, intralipid i transfer ❤
02.09.17r. urodziła się Tosia ❤
15.10.18r. Aniołek 21.07.19r. urodził się Franio❤ -
K01, powodzenia! Pochwal się koniecznie jak się uda
Trzymamy kciuki.
Ja się melduję już po wizycie - maluch waży ok. 200 gr, gin nam dziś potwierdził, że mała jest dziewczynką właściwie na 100%!Pan doktor chciał nam pokazać buźkę maleństwa w 2D, ale córa chyba jest nieśmiała po mnie, bo ciągle się zasłaniała i nie chciała zapozować
Kolejna wizyta 08.05.
Karolka, widziałam dziś Mutsy Nexo na żywo, ale cudny! Właśnie w tej wersji kolorystycznej, którą wzięłaś. Jest mega kompaktowy i zwrotny, Pani nim manewrowała między sklepowymi półkami bez żadnego problemu. Ja się póki co skłaniam ku Igo 3w1, ale gdyby udało mi się dostać jakąś tańszą gondolkę to na bank brałabym Nexo jako spacerówkę.Ja86, zubii, joaska1985, aswalda, Zorganizowana:), Brave, Kimmy, nowamamusia lubią tę wiadomość
-
natty85 wrote:Ja mam 2kg na plusie:) Zaczynałam z wagą 54kg teraz 56kg. Chyba ok jak na 17 tydzień. Dziewczyny czy Wy tez macie bóle przy gwałtownych ruchach? Np kluje mnie jak szybko wstanę z łóżka.
ja też 2 kg na plusie, a startowałąm z 53
też mam problem bo za szybko wstaje i ciagnie mnie wtedy w pachwinach a dodatkowo czasem zakręci mi się w głowie.