Wrześniowe mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
espoir wrote:bo właśnie nad tym samym myślałam a masz nowy? bo ja chyba używany kupię...
-
Ja chwile nie mialam apetytu i ostatni miesiac "tylko" +0.5kg, teraz super apetyt, ale cos mi sie z jelitami przestawia bo co zjem to.mi OKROPNIE ciezko pewnie dziecko bardziej uciska, musze zaczac siemie jesc jak w 1 ciazy
Lacznie kolo 3kg chyba, wiec tak bym powiedziala standardowo.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2017, 14:32
-
Magda_lenka wrote:a to mój dzisiejszy tylko nie wiem czemu bokiem sie dodaje.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/14027ee81943.jpg -
⚘Kwiatuszek wrote:Malutki pod bluzka to chyba wcale nie widać co? wystaje Wam pępek? U Ciebie chyba zaczyna Magda_lenka Mi nie ale w pierwszej ciąży też nie miałam guzika.
-
Dziewczyny jestem po połówkowych....i wyszły jaja...a raczej ich brak, z Stasia zrobiła się Marysia! Lekarz powiedział, że jest pewny niemalże na 100%. Jestem w takim szoku...posiadanie dziewczynki wydawało mi się tak nierealne ( moje siostry mają 6 synów!). Moja mama ryczała jak bóbr ze szczęścia ( nie to żeby się nie cieszyła z chłopca;p). Byłam na ostatnim usg w 15 tygodniu w klinice. Teraz byłam już u ginekologa, który będzie prowadził moją ciąże na miejscu.
Z Marysią wszystko ok, z moją szyjką również, 42mm.
Jestem w szoku, za miesiąc następna wizyta...chyba dopiero wtedy do mnie to dojdzie.baassiia, shelby*, Niesia86, Karolka12345, espoir, czekolada, Lisa85, Marcia1989, perfectangel85, Ja86, zubii, ⚘Kwiatuszek, miffy, Cameline, Annie1981, Zorganizowana:), justa., MrsKiss, natty85, Nadiaa85, Bąbelek1980, aswalda, Brave, Karooolcia :), nowamamusia lubią tę wiadomość
-
AsiaPoli wrote:hejka,kupiliśmy wózek icandy peach podwójny, b o małą będzie miała niecałe 2 latka i wciąż lubi w wózku jeździć, n ie wiem jak się dodaje fotki bo bym pokazała
-
AsiaPoli wrote:hejka,kupiliśmy wózek icandy peach podwójny, b o małą będzie miała niecałe 2 latka i wciąż lubi w wózku jeździć, n ie wiem jak się dodaje fotki bo bym pokazała
-
mkl ja Ci powiem, że od kilku dni przyglądam się zdjęciom jajek mojego synka i o ile u pierwszego byłam pewna co widzę, tak teraz nie wiem, gdzie lekarka je widziała ciekawe czy w poniedziałek z połówkowych nie wyjdę w takim samym szoku
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2017, 16:00
💛 12.2015 🧒
🧡 09.2017 🧒
❤️ 05.2019 🧒
💜 06.2021 🧒
🩵 12.2022 🧒
🩷 10.2024 👧 -
espoir wrote:mkl ja Ci powiem, że od kilku dni przyglądam się zdjęciom jajek mojego synka i o ile u pierwszego byłam pewna co widzę, tak teraz nie wiem, gdzie lekarka je widziała ciekawe czy w poniedziałek z połówkowych nie wyjdę w takim samym szoku
Wrzucisz fotkę ? -
Hej dziewczyny ale skrobiecie, u Nas zimno jak nie wiem co, rano to chyba z 5 stopni było
gratuluje wszystkich pozytywnych wieści i wizyt!
ja jutro idę
co do ruchów to ja nie wiem nigdy czy to rączka czy to nóżka ale czuję codziennie póki co
my dalej też się zastanawiamy nad imieniem, pewnie ostateczna decyzja będzie po porodzie
Matka Rocku ale super i na dodatek, że to wszysyko na NFZ, może zdradzisz gdzie takie cuda
ja też mam większy apetyt
Monako, Kimmy co u Was?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2017, 16:55
-
Niezły numer U nas też ma być Stasiu, ale chyba się nie odmieni, od trzech wizyt mój lekarz łapie się za głowę, że ma duże przyrodzenie, a potem spogląda na nas z niepokojem, bo ma masę pacjentek i boi się, że może my jednak z tych co wolą nie wiedzieć xD byłabym w szoku gdyby urodziła mi się córa
Karolka12345, zubii lubią tę wiadomość
08.09.2017 - Staś
24.02.2019 - Aniołek [*] 7tc
18.05.2020 - Lilka i Nelka
konflikt serologiczny w układzie białek zgodności tkankowej