Wrześniowe mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Kinga. Dziękuję za odpowiedź Ze smyka do UK mi nie przysla, ale z Empiku owszem. Widze, ze maja teraz promocje. A czym różnią sie te poduszki np zwykła i Premium? Tylko kolorem? Bo widzę, że ceny są różne.
Smeg. Ja będę kupować monitor oddechu Babysense. One jako jedyne maja certyfikat medyczny i są używane na oddziałach noworodkowych, więc wydaje mi się, że muszą być dobre.
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Annie1981 wrote:Kinga. Dziękuję za odpowiedź Ze smyka do UK mi nie przysla, ale z Empiku owszem. Widze, ze maja teraz promocje. A czym różnią sie te poduszki np zwykła i Premium? Tylko kolorem? Bo widzę, że ceny są różne.
Smeg. Ja będę kupować monitor oddechu Babysense. One jako jedyne maja certyfikat medyczny i są używane na oddziałach noworodkowych, więc wydaje mi się, że muszą być dobre.
Różnią się materiałem. Ta tańsza ma bawełnianą poszewkę, a ta droższa taką welurkową, milszą w dotyku. No i kolory są jednolite, a w tych zwykłych tylko wzorki.Annie1981 lubi tę wiadomość
-
shelby* wrote:Kobiety moja kondycja leży !!! Przez ta paskudna pogodę raczej wciąż w domu po za zawiezieniem, obedraniem dzieci ze szkoły i zakupami. Dziś poszłam z mężem obejść pastwisko ok 1 km spacerkiem i wróciłam zasapana jak parowóz! !! A jak Was? Tez zadyszka?
Kondycja? Na chwilę obecną nie znam takiego słowa.
shelby*, perfectangel85, nowamamusia lubią tę wiadomość
-
Shelby stwierdzam iz nie mam kondycji;) zaprowadzilam dziecko do przedszkola i weszlam do siebie na 3 pietro i sapalam jak moja 70 letnia babcia;) ale bedzie cieplej to zacznie sie chodzic na spacery to i kondycja wroci;) przynajmniej mam taka nadzieje;) a do cwiczen wroce dopiero po ciazy...
-
Karolka12345 wrote:Witam w 24 tygodniu
Na 9:40 idę do jeszcze innego lekarza poznać jego opinię na temat mojego łożyska :>
Zubii no widzisz, trzeba zatem uważać na tej stronie.
Ja też zamówiłam bezpośrednio z motherhood. Nie przeszkadza mi, że różowa
Miłego dnia :*
Ja u nich już nie raz kupowałam to musiała się pojawić nie dawno.
Witam się w 23tcWiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2017, 09:47
⚘Kwiatuszek lubi tę wiadomość
-
shelby* wrote:Kobiety moja kondycja leży !!! Przez ta paskudna pogodę raczej wciąż w domu po za zawiezieniem, obedraniem dzieci ze szkoły i zakupami. Dziś poszłam z mężem obejść pastwisko ok 1 km spacerkiem i wróciłam zasapana jak parowóz! !! A jak Was? Tez zadyszka?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2017, 09:56
-
Tak jak mówiła miffy, kolor i materiał. Ja mam zwykłą, bawełnianą i jest spoko, chociaż welur pewnie milszy w dotyku.
Ja miałam zawsze dobrą kondycję, a teraz po zakupach wracam wypompowana jak nie wiem co...Annie1981 lubi tę wiadomość
08.09.2017 - Staś
24.02.2019 - Aniołek [*] 7tc
18.05.2020 - Lilka i Nelka
konflikt serologiczny w układzie białek zgodności tkankowej -
Matka Rocku wrote:Tak z ciekawości: Czy jest w tym waszym wątku ktoś jeszcze, kto się spodziewa trojaczków, oprócz naszej wrześniówki?
I drugie pytanie:
Co widzicie na moich suwaczkach? Mi górny pokazuje 20+3 dni, a dolny zgodnie z prawdą 20+5.
Przedwczoraj wygenerowałam ten górny na nowo, bo się zatrzymał na 18 tc. Teraz też nie widzę żeby się przesuwał.
gorny 20 i 3
dolny 20 i 5 -
⚘Kwiatuszek wrote:My też mamy ten. Polecam
tez mam Angelcare tylko z kamerka model chyba AC 1100. Jeszcze po starszym synku.
Ciagle nie mam pomysłu na imie... Po głowie chodza mi Julian, Wojciech i Kajetan.
Biorac pod uwage ze starszy jest Konstanty to musze teraz cos dobrac⚘Kwiatuszek lubi tę wiadomość
-
perfectangel85 wrote:tez mam Angelcare tylko z kamerka model chyba AC 1100. Jeszcze po starszym synku.
Ciagle nie mam pomysłu na imie... Po głowie chodza mi Julian, Wojciech i Kajetan.
Biorac pod uwage ze starszy jest Konstanty to musze teraz cos dobracperfectangel85 lubi tę wiadomość
-
Mi też się podoba Kostek i Kajtek
Zależy jeszcze jaka różnica wieku bo jeśli mała to o pomyłki nie trudno. Widzę w otoczeniu kiedy dzieci mają imiona na tą samą literkę to przy szybkiej reakcji wołania się mylą, ale to tylko przejściowe a imię na zawsze.
My możemy sobie mówić ale nadanie imienia to tylko i wyłącznie sprawa rodziców i ich decyzja.zubii lubi tę wiadomość
-
Zrobiłam pierwsze mini zakupy dla maluszka, lody przełamane
Wczoraj zrobiłam zamówienie z 5-10-15 a dziś już mam paczkę. Body są milutkie i mięciutkie, tak spodnie dresowe jedne i drugie takie sztywniejsze (nazywam takie druciane), szkoda. Mam nadzieję że po praniu nieco zmiękną. Ale body super materiał.miffy, Karolka12345, Annie1981, zubii, Bąbelek1980, Zorganizowana:), nowamamusia lubią tę wiadomość
-
Smeg polecam ten, z synkiem ogladalam wszystkie i dla mnie ten wygrywa, ma certyfikat medyczny, jest malutki i bez problemu mozma go brac ze sobą na wyjazdy teraz wymienoe aby bateryjke i bedzie dla córeczki
http://snuza.pl/pol_m_Monitory-oddechu-dla-niemowlat_Monitor-oddechu-SNUZA-HERO-MD-2016-1666.html
Końcówka przylegająca do brzyszka jest tak mięciutka że nie ma możliwosci by uciskała w jakikolwiek sposóbWiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2017, 13:44
-
Cameline wrote:Mi też się podoba Kostek i Kajtek
Zależy jeszcze jaka różnica wieku bo jeśli mała to o pomyłki nie trudno. Widzę w otoczeniu kiedy dzieci mają imiona na tą samą literkę to przy szybkiej reakcji wołania się mylą, ale to tylko przejściowe a imię na zawsze.
My możemy sobie mówić ale nadanie imienia to tylko i wyłącznie sprawa rodziców i ich decyzja.
Bedzie różnica niecalych 4 lat.Aguuuś lubi tę wiadomość