Wrześniowe mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDreamy wrote:Powiem wam, że jeszcze w całym swoim życiu nigdy nie byłam tak leniwa jak w tej ciązy mąż się śmieje, że przyrosne do łóżka niedługo
-
nowamamusia wrote:Jest serduszko! Widziałam! Moje szczęście ma już całe 5mm.
Założył mi też kartę ciąży i zlecił wszystkie badania
ojej ! gratulacje :* a gdzie fotka ?
To wychodzi na to, że i u mnie może już być serducho w nastepny piątek ! matko niech ten czas szybciej leci !nowamamusia lubi tę wiadomość
-
Kochane jestem! Mój Dzidziuś ma 0,42 cm i ślicznie bijące serduszko Pan doktor określił go słowem "PIĘKNY" Próbował nawet wyłapać jego odgłosy (serduszka), ale Pampuś jeszcze za mały
Założyli mi kartę ciąży. Kolejną wizytę mam za 2 tygodnie tj 23 stycznia.
Zarówno lekarz jak i pielęgniarka namawiali mnie na L4, bo po co się męczyć, ale mówiłam jaka sytuacja, że na własnym garnuszku Ale maż chyba w końcu się przekonał i szukamy zastępstwa :)Przyjmiemy kogoś na zlecenie i już.
O ciąży nikomu nadal nic nie mówimy.
Pytanie mam do dziewczyn, którym lekarz zlecił branie magnezu - jaki bierzecie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2017, 18:02
zubii, nowamamusia, wisienka1212, Gdziejestmieszko, Bąbelek1980, Dreamy, Gosiaczek, Gosia1989, Ja86, Suri_, karm3lka, Karolka12345, joaska1985, stay, Bacardi90 lubią tę wiadomość
-
Zubii z zasady nie dodaje żadnych zdjęć do internetu i nie posiadam takowych. Ale zrobię wyjątek
Także proszę uszanujcie i nie cytujcie zdjęcia
Zdjęcie zdjęciu więc słaba jakość
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/bd913f1c53.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2017, 16:04
Azorczynka, Dreamy, Gosiaczek, szwesta, Suri_, Karolka12345, zubii, Ja86, joaska1985, Bąbelek1980, Gosia1989, stay lubią tę wiadomość
Stella
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAzorczynka idź na L4 skoro lekarz kazał, nie ryzykuj.
Ja od 2 stycznia już jestem ze względu na pracę jaką wykonuję. Pracuję w ośrodku dla dzieci z autyzmem i u nas obligatoryjnie dyrekcja każe dziewczynom w ciąży iść na L4, ze względu na choroby jak i fakt, że dzieci potrafią być agresywne.
Dziewczyny bardzo się ciesze, że u was serduszka widać. Mam nadzieję że w czwartek wszystko będzie ok i też będę mogła cieszyć serduszkiem.Suri_ lubi tę wiadomość