Wrześniowe mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
U mnie po wizycie w porządku. Jest pęcherzyk, na początku lekarz powiedział, że jest też pęcherzyk zoltkowy, ale pogneral pogmeral i się dopatrzył serduszka. To pewnie pierwsze uderzenia i dlatego niezbyt wyraźne.
Zlecił mi podstawowe badania i kazał przyjść za tydzień na założenie karty ciąży. I teraz zastanawiam się, czy się umawiać czy iść na tę wizytę 23.01, która mam na NFZ.Dreamy, Ja86, Gdziejestmieszko, nowamamusia, Suri_, justa., Gosiaczek, Gosia1989, stay lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyViola999 wrote:Bacardi doczytałam ze Ty w Pary,zu siedzisz..
BYłam tam kiedyś 2 msc .. przepiękne miasto:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2017, 13:30
-
Rzepakowepole no to super! No to trafiłaś idealnie z tym serduszkiem a ta wizyta za tydzień to tylko na założenie karty czy na badanie usg też?
Szwesta ja nie mam takiego posmakuWiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2017, 13:42
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czekam już w poczekalni. Nie opłacało mi się wracać już do domu po zajęciach.
U nas obiad z wczoraj w domu ale ja mam ze sobą w pudełku sałatkę z ryżem, warzywami i kurczakiem
Rzepakowepole gratuluję serduszka! Tak bym chciała też dzisiaj zobaczyć. A jak duża już twoja fasolka?Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2017, 14:47
Suri_ lubi tę wiadomość
Stella
-
kama333 wrote:Dziewczyny jak jest u was z piersiami codziennie was bola w równym stopniu. Ja mam wrazenei ze dziś mniej bolą i juz snuje czarne wizje
Niespokojna M wrote:Hej dziewczyny, nie udzielałam się tu wcześniej. Wychodzi mi, że jestem w 7tc, pierwszą wizytę mam 20 stycznia. Oczywiście bardzo się stresuje czy wszystko ok. Piszę, bo dzisiaj miałam straszny sen śniły mi się najpierw jakieś koszmary a potem obudziłam się z przeświadczeniem, że serduszko przestało bić nie mogłam już potem zasnąć nie wiem czy to było spowodowane tym, że wieczór wcześniej oglądałam horror i dodatkowo czytałam wypowiedzi, jednej z was , że serduszko przestało bić, czy faktycznie tak się stało bardzo się boje.
Stella