X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniowe mamusie 2017
Odpowiedz

Wrześniowe mamusie 2017

Oceń ten wątek:
  • Viola999 Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2017, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane moje was nadrobić graniczy z cudem:)
    Ogólnie poproszę o przesunięcie terminu wizyty na 23 stycznia.. czyli równo dwa tygodnie ...

Ogólnie zero objawów.. wiec to chyba najbardziej mnie meczy bo kij go wie co się dzieje...no nci trzeba czekać..

Stay kochanie tulimy mocno.. pomyśl.. kochanie, że lepiej teraz się rozstać niż później.. walcz o swoje.. bo takiego perfidnego drania rzadko się spotyka.. ale nie myśl o tym masz malutki cud, który zawsze bedzie Cię kochał...ja wiem ze zycie wali się u stóp ale babki są silne pamiętaj o tym..

Rzepakowe pole i inne kochane trzymam kciuki za wizyty:)

• zubii Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2017, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    miffy wrote:
    Myślisz, że wtedy już będzie coś widać? :) Widzę, że mamy podobne suwaczki i zastanawiam się na kiedy ustalić swoją wizytę.

Z córką byłam w 5t 4d i był sam pęcherzyk. Ale teraz innaczej mam trochę bo wtedy liczyłam od @ a owulke miałam ok 19 DC teraz liczę od owulki bo miałam w 28 D jak nie później. Wtedy będę mieć 6t 1d więc może już zarodek będzie bo na serduszko nie licze jeszcze. Ogólnie idę po to aby móc dać prezent ojcu bo mama się a on nie im dłużej on nie wie tym lepiej bo babci wypapla a ona dalej...Ale jak jak się dowie od kogoś to będzie mu przykro więc niech ma prezent na dzień dziadka

wniddf9hp6rxkcqu.png
    n59yi09ken86ewr0.png
  • Viola999 Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2017, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zubii wrote:
    Z córką byłam w 5t 4d i był sam pęcherzyk. Ale teraz innaczej mam trochę bo wtedy liczyłam od @ a owulke miałam ok 19 DC teraz liczę od owulki bo miałam w 28 D jak nie później. Wtedy będę mieć 6t 1d więc może już zarodek będzie bo na serduszko nie licze jeszcze. Ogólnie idę po to aby móc dać prezent ojcu bo mama się a on nie im dłużej on nie wie tym lepiej bo babci wypapla a ona dalej...Ale jak jak się dowie od kogoś to będzie mu przykro więc niech ma prezent na dzień dziadka
    Kiedy miałaś @ ???
    Bo mamy ten sam termin porodu:) wiec wybiorę się w porónywalnym terminie;)

• Suri_ Ekspertka

Wysłany: 9 stycznia 2017, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie kolejna nieprzespana noc. Córeczka katar i doszła temperatura, u mnie niestety też. 37,5. Mam nadzieję, że to tylko przeziębienie i nie będzie więcej rosła. Jakby co to mogę się ratować paracetamolem?

Stay trzymaj się kochana dla swojej fasolki :*

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty :)

MRr5p1.png
    xxGcp2.png
  • Dreamy Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2017, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bacardi90, Viola dopisałam was :)

Jak ktoś chciałby się zapisać na listę z wizytami to piszcie bo na pewno nie ma wszystkich. Lista jest na 1 stronie w drugim poście. :)

Bacardi90 lubi tę wiadomość

Nasz okruszek
    IruBp2.png
  • Viola999 Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2017, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super robi się nas coraz wiecej:)

Dreamy lubi tę wiadomość

• Niespokojna M Przyjaciółka

Wysłany: 9 stycznia 2017, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, nie udzielałam się tu wcześniej. Wychodzi mi, że jestem w 7tc, pierwszą wizytę mam 20 stycznia. Oczywiście bardzo się stresuje czy wszystko ok. Piszę, bo dzisiaj miałam straszny sen :( śniły mi się najpierw jakieś koszmary a potem obudziłam się z przeświadczeniem, że serduszko przestało bić :( nie mogłam już potem zasnąć :( nie wiem czy to było spowodowane tym, że wieczór wcześniej oglądałam horror i dodatkowo czytałam wypowiedzi, jednej z was , że serduszko przestało bić, czy faktycznie tak się stało :( bardzo się boje.

zubii lubi tę wiadomość

• Viola999 Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2017, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niespokojna M wrote:
    Hej dziewczyny, nie udzielałam się tu wcześniej. Wychodzi mi, że jestem w 7tc, pierwszą wizytę mam 20 stycznia. Oczywiście bardzo się stresuje czy wszystko ok. Piszę, bo dzisiaj miałam straszny sen :( śniły mi się najpierw jakieś koszmary a potem obudziłam się z przeświadczeniem, że serduszko przestało bić :( nie mogłam już potem zasnąć :( nie wiem czy to było spowodowane tym, że wieczór wcześniej oglądałam horror i dodatkowo czytałam wypowiedzi, jednej z was , że serduszko przestało bić, czy faktycznie tak się stało :( bardzo się boje.
    Kochana każda tak ma:)ja tez ciągle martwie sie myślę itp.. nic na tp nie poczniemy ja wizytę mam 23 .01 zatem osiwiejemy do tej pory..

• kama333 Debiutantka

Wysłany: 9 stycznia 2017, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jak jest u was z piersiami codziennie was bola w równym stopniu. Ja mam wrazenei ze dziś mniej bolą i juz snuje czarne wizje

kama333
  • Viola999 Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2017, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kama333 wrote:
    Dziewczyny jak jest u was z piersiami codziennie was bola w równym stopniu. Ja mam wrazenei ze dziś mniej bolą i juz snuje czarne wizje
    O kochana mnie wcale nie bolą:P

• Ja86 Ekspertka

Wysłany: 9 stycznia 2017, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczyny, cos Azorczynka sie nie odzywa po wizycie chyba miala na 8

Azorczynka czekamy na wiadomosci

0d1yskjosr8efb7s.png
  • Dreamy Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2017, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kama333 wrote:
    Mnie bolały i przestały.

Nasz okruszek
    IruBp2.png
  • Dreamy Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2017, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niespokojna M wrote:
    Nie przejmuj się. To tylko sny. Mi też różne głupoty się śnią. Ale to wcale nie oznacza, że to się dzieje naprawdę

zubii lubi tę wiadomość

Nasz okruszek
    IruBp2.png
  • Ja86 Ekspertka

Wysłany: 9 stycznia 2017, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dreamy cos duzo zaplacilas, jakie mialas te badania

Viola999 lubi tę wiadomość

0d1yskjosr8efb7s.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2017, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie zależy od dnia, jednego dnia piersi bolą a następnego wcale. Tylko sutki mam cały czas bardzo bolące i wrażliwe.

• Viola999 Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2017, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja86 kochana jak się czuemy ? Wybrałaś już lekarza??

Kochana jesteśmy w tym samym wieku ta sama miejscowośc coś czuję, że się znamy:)

• zubii Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2017, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viola999 wrote:
    Kiedy miałaś @ ???
    Bo mamy ten sam termin porodu:) wiec wybiorę się w porónywalnym terminie;)

25.11

wniddf9hp6rxkcqu.png
    n59yi09ken86ewr0.png
  • Viola999 Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2017, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zubii wrote:
    25.11
    uuuu to ja grubo grubo póżniej:)

• Ja86 Ekspertka

Wysłany: 9 stycznia 2017, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viola tez rocznik 89, super :-)

U mnie samopoczucie ok mdlosci prawie wogle, persi jakos specjalnie nie dokuczaja, tylko klucie i swedzenie brzucha, to klucie mnie martwi...

Jutro ide do Dzikiego z M i potem zdecydujemy,chociaz Karolcia przedstawila fajna oferte w luxmedzie a tam jest Gontarz :-)

A Ty jak?

0d1yskjosr8efb7s.png
  • Ja86 Ekspertka

Wysłany: 9 stycznia 2017, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viola, 86 rocznik pomyłka

0d1yskjosr8efb7s.png
‹‹ 76 77 78 79 80 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ