Wrześniowe mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam się po weekendzie.
Stay, nie wiem, co powiedzieć... To rzeczywiście brzmi jak historia z serialu... Trzymaj się jakoś, choć domyślam się, jak musi Ci być ciężko...
Ja dziś mam wizytę na 12. Mam wolne, więc wcześniej troche odpocznę po intensywnym weekendzie. Mdłości mam bardzo delikatne, raczej mi się odbija i cały czas czuję os coś na żołądku. Ale coraz bardziej bolą mnie piersi. W nocy nie mogę już spać na brzuchu... -
Bacardi90 wrote:czy Wy też macie ciągle krew w nosie?? Ja od paru dni codziennie budzę się z zatkanym nosem i mam w nim krew tak jakby naczynka mi pękały.
Dzień dobry Mi się zdażyło parę razy w tamtym tygodniu, na szczęście nie jakoś specjalnie dużo.
Ja już czekam na rozpoczęcie pracy, już dawno mi się nie chciało tak jak dziś, aby do środy i będzie z górkiMieszko 29.08.2017 3400g 51cm
Aniołek 25.08.2016 [*] -
Dzień doberek
Kawka, forum i zaraz do pracy
Zatkany nos - przez hormony. Od II trymestru miałam cały czas zatkany nos. Nic nie pomagało i mąż musiał chować przede mną krople (nie mogłam ich, a to było jedyne co pomagało, więc to było silniejsze ode mnie)
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty
Miłego dzionka -
szwesta wrote:Dzisiaj miałam bardzo kiepski dzień. Łzy,nerwy, strach.
Ale szukając info na temat przyrostu bety znalazłam na angielskiej stronie normy godzinowo-procentowe i jak powinno wzrastać w zależności od mlU/ml.
Może komuś się przyda.
A ja muszę czekać do czwartku.
NORMAL HCG DOUBLING TIMES
HCG Level DOUBLING TIME EXPECTED
Under 1,200 mIU/ml Between 30 and 72 Hours
1200-6000 mIU/ml Between 72 and 96 Hours
Over 6,000 mIU/ml Over 96 Hours
Więc skoro po 6000 mlU/ml przyrost podwaja się nawet dopiero po 96 h, może mój ok 50 % przyrost nie jest zły? Kolejnej bety robić nie będę. Za dużo nerwów mnie to kosztuje.
-
Witam sie po okropnej nocy...wstawalam do corki co 20 minut dobrze przynajmniej ze juz jej lepiej i teraz odsypia.
A ja się zbudzilam od razu za telefon i jestem umówiona na pierwszą wizytę na 20.01 godzina 8.10 prosze o dopisanie teraz będę odliczac dni -
zubii wrote:Witam sie po okropnej nocy...wstawalam do corki co 20 minut dobrze przynajmniej ze juz jej lepiej i teraz odsypia.
A ja się zbudzilam od razu za telefon i jestem umówiona na pierwszą wizytę na 20.01 godzina 8.10 prosze o dopisanie teraz będę odliczac dni
Myślisz, że wtedy już będzie coś widać? Widzę, że mamy podobne suwaczki i zastanawiam się na kiedy ustalić swoją wizytę. -
Strasznie się denerwuję ta dzisiejsza wizyta. A przez to wzmagają się mdłości. Nie liczę dziś na serduszko, choć pewnie jak go nie bedzie, to bede zawiedziona. Jestem w 5 tyg. i 6 dniu, owulację miałam w 14 DC (cykle krótkie, 27 dniowe). Jak myślicie, jest szansa na serduszko albo chociaż na zarodek?
-
rzepakowepole wrote:Strasznie się denerwuję ta dzisiejsza wizyta. A przez to wzmagają się mdłości. Nie liczę dziś na serduszko, choć pewnie jak go nie bedzie, to bede zawiedziona. Jestem w 5 tyg. i 6 dniu, owulację miałam w 14 DC (cykle krótkie, 27 dniowe). Jak myślicie, jest szansa na serduszko albo chociaż na zarodek?Stella
-
Od rana jestem cała podenerwowana... Samochód mi nie zapalił więc musiałam autobusami dojechać na uczelnie. Tutaj teraz siedzę bez celu bo wykładowca spóźnia się już 30min i nie wiadomo czy dojedzie także bez sensu...
A do 15.30 chyba zwariujęWiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2017, 09:54
Stella
-
nick nieaktualny