Wrześniowe mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja to w ogole nie czuje ze jestem w ciazy bete robilam tydzien temu we wt i byla 1600, pecherzyk byl widoczny a przez to ze nic nie czuje to calt czas mi sie wydaje ze wcale nie jestem w tej ciazy gdybym byla w pl to pewnie bym poleciala na bete sprawdzic czy przyrasta ale tu w Niemczech kosztuje w przeliczeniu na pl 160zl wiec daruje sobie latania co tydzień... musze sie uzbroić w cierpliwosc jeszcze dwa tygodnie, az do wizyty
-
Zołzimagic wrote:Mnie tez w ogole nie bola piersi, moze sutki sa troche wrazliwe. Tzn nie troche a sa chybs kazda z nas doszukuje sie objawow
Zołzimagic lubi tę wiadomość
-
Mnie piersi też nie bolą, może delikatnie przy dotyku ale tylko wieczorami. Za to sutki mnie bolą ale też tylko przy dotyku, no i żyły mam na dekoldzie. Ale tak jak Zubi napisała to czy objawy są czy nie nic nie oznacza, a każdy organizm reaguje inaczej. Z tego co wiem moja mama i siostra bardzo dobrze znosiły ciążę więc się nie martwie. Wszystko się wyjaśni na usg
zubii lubi tę wiadomość
Mieszko 29.08.2017 3400g 51cm
Aniołek 25.08.2016 [*] -
Suri_ wrote:U mnie kolejna nieprzespana noc. Córeczka katar i doszła temperatura, u mnie niestety też. 37,5. Mam nadzieję, że to tylko przeziębienie i nie będzie więcej rosła. Jakby co to mogę się ratować paracetamolem?
Stay trzymaj się kochana dla swojej fasolki :*
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty
Dlatego tak dlugo mnie nie bylo. Wczoraj ratowalam sie paracetamolem bo jest bezpieczny ale nie wiecej niz 2 tabletki po 500mg na dobe.
Wiec kuruj sie szybciutko puki nie jest jeszcze zle :p -
wisienka1212 wrote:Kochana ja tez mecze sie z przeziebieniem :p
Dlatego tak dlugo mnie nie bylo. Wczoraj ratowalam sie paracetamolem bo jest bezpieczny ale nie wiecej niz 2 tabletki po 500mg na dobe.
Wiec kuruj sie szybciutko puki nie jest jeszcze zle :p -
Viola999 wrote:Kochana ja GripovIT C od lekarza dostałam bezpieczny bardzo .. wiec polecam bo pomógł mi po dwóch dniach
Do lekarza jesteśmy zarejestrowani dopiero na środę.
Witam nowa mamusieWiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2017, 12:24