Wrześniowe mamusie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Rany, wy już wszystko chyba macie gotowe, a ja w lesie. W dodatku dzisiaj mąż pojechał w delegację i nie będzie go 3 tyg. tzn. przyjedzie na weekend ale co można zrobić w dwa dni. Dopiero meble mają przyjechać, na razie nawet nic nie piorę ani nie prasuję, bo nie mam gdzie układać. Nie mam w domu pół pampersa. Pocieszcie mnie trochę, bo się boję, że nie zdążę.
-
Karooolcia
Wszystkiego najlepszego
Forumkowiczka. Fajna ta koszula, ale ja będę szukać z długim rękawem, bo jestem zmarzlak
Jaki rozmiar koszul bierzecie? Taki aktualny czy jakiś większy?
Pieluch za dużo nie kupuję, bo koleżanka mówiła, że mogą uczulać, więc lepiej najpierw wypróbować.
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Milenka~11 wrote:Rany, wy już wszystko chyba macie gotowe, a ja w lesie. W dodatku dzisiaj mąż pojechał w delegację i nie będzie go 3 tyg. tzn. przyjedzie na weekend ale co można zrobić w dwa dni. Dopiero meble mają przyjechać, na razie nawet nic nie piorę ani nie prasuję, bo nie mam gdzie układać. Nie mam w domu pół pampersa. Pocieszcie mnie trochę, bo się boję, że nie zdążę.
Pampersy kupisz wszedzie☺poki co tez ich nie kupuje,jeszcze bedzie mnostwo promocji do tego czasu☺Prania tez jeszcze nie robie,wszystko sie zdazy zakurzyc.Ze wsxystkim zdazysz nic sie nie martw☺Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2017, 12:14
Milenka~11 lubi tę wiadomość
-
Bacardi90 wrote:w szkole rodzenia położna polecała właśnie T-shirt do porodu ale ogólnie to u nas w szpitalu dają takie specjalne koszule porodowe i nie trzeba mieć swoich. Może u Ciebie też tak jest?
Ja też się zastanawiałam nad t-shirtem zamiast koszuli, ale jak to później wygląda, jak po porodzie podobno od razu kładą dziecko na skórze matki? -
Nie kupujcie koszul z dlugim rekawem bo sie zaparzycie...sale sa ogrzewane dziewczyny w zimie tez kupuja z krotkim bo sie w dlugim wytrzymac nie da. Ja mialam krotki rekaw niby przewiewna jak urodzilam bylo 18 stopni na dworze a na sali masakra jeszcze pocilam sie jak glupia (efekt po porodzie).
perfectangel85, ⚘Kwiatuszek lubią tę wiadomość
-
Jesteśmy po badaniu 3 trymestru i wszystko jest w porządku, słoneczko wazy 1500 g, tylko ułożona w zupełnie inną stronę niż powinna, głowę ma pod moimi żebrami;) Ale pani doktor mówi, ze ma jeszcze 6 tygodni i może się jej uda odwrócić.
zubii, 0202oliwcia, perfectangel85, Princesska, Bacardi90, Lisa85, Gosia1989, justa., Bąbelek1980, Cameline, falka, ⚘Kwiatuszek, Annie1981 lubią tę wiadomość
-
Karooolcia :) wrote:Hej dziewczyny
Co tam u Was słychać?Powiem Wam, że ten czas tak leci, że szok
Dziś zamawiam wózek dla mojego syneczka, fotelik samochodowy (byliśmy w sklepie przymierzyć i pasuje ale cena tam za fotelik cybex aton 4 to 600 zł! a w necie identyczny za 400 zł) i resztę kosmetyków i mam wyprawkę zakończoną
Taki prezent urodzinowy sobie dziś zrobię haha
100 lat
U nas o 10 pelno paczek pieluch kupilam 1 opakowanie na poczatek wystarczy a pozniej beda kolejne promo to sie dokupi. -
zubii wrote:Nie kupujcie koszul z dlugim rekawem bo sie zaparzycie...sale sa ogrzewane dziewczyny w zimie tez kupuja z krotkim bo sie w dlugim wytrzymac nie da. Ja mialam krotki rekaw niby przewiewna jak urodzilam bylo 18 stopni na dworze a na sali masakra jeszcze pocilam sie jak glupia (efekt po porodzie).
zreszta hormony robią swoje i często po porodzie zalewa potem i ogólnie jest goracozubii lubi tę wiadomość
-
Gdy oglądaliśmy naszą porodówkę było tam mega ciepło, duszno jak w tropikach, położne same przy wiatrakach siedziały. Utrzymują taką temperaturę ze względu na dzieci. Ja biorę koszule na ramiączka i muszę kupić cienki szlafrok bo w domu mam tylko gruby
zubii lubi tę wiadomość
Mieszko 29.08.2017 3400g 51cm
Aniołek 25.08.2016 [*] -
miffy wrote:Karolcia, sto lat i wszystkiego najlepszego! No i oczywiście lekkiej końcówki ciąży
Lisa, kupiłaś leżaczek Babybjorn w wersji Mesh? Jesteś zadowolona?
http://www.smyk.com/catalog/product/view/id/228937/s/babybjorn-bliss-mesh-lezaczek-pudrowy-roz/
Baaardzo mi się podobaMateriał i kolor super
-
Gdziejestmieszko wrote:Gdy oglądaliśmy naszą porodówkę było tam mega ciepło, duszno jak w tropikach, położne same przy wiatrakach siedziały. Utrzymują taką temperaturę ze względu na dzieci. Ja biorę koszule na ramiączka i muszę kupić cienki szlafrok bo w domu mam tylko gruby
Ja wolę kardigan zamiast szlafroku i koniecznie zgrzewka wody po porodzie -
Lisa85 wrote:Kupiłam Bliss Mesh. Ten:
http://www.smyk.com/catalog/product/view/id/228937/s/babybjorn-bliss-mesh-lezaczek-pudrowy-roz/
Baaardzo mi się podobaMateriał i kolor super
Super, dzięki. Ja zamawiam ten sam w wersji szaro-białejLisa85 lubi tę wiadomość