Wrześniowe Mamy 2025 🧡🌼🧡
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzięki raz jeszcze za rady. Na razie odstawiłam laktator w ogóle. Podziwiam mamy KPI - to jest jak praca na dwa etaty. W pewnym momencie przestałam mieć siły na barowanie się z byciem KP, KPI i dokarmianiem MM jednocześnie...
Byłam jeszcze raz u CDL; teraz po każdym karmieniu piersią mały dostaje trochę mieszanki (40 ml) z wyjątkiem jednego karmienia w nocy, żebym mogła się wyspać (hehe, 4 godziny przerwy między karmieniami, ach gdzie te przespane po 8 h noce?...). Odpukać zaczął znowu przybierać na wadze. Jeszcze 5-6 tygodni i będzie można zacząć rozszerzanie diety 🤗 -
zolima26 wrote:Dzięki raz jeszcze za rady. Na razie odstawiłam laktator w ogóle. Podziwiam mamy KPI - to jest jak praca na dwa etaty. W pewnym momencie przestałam mieć siły na barowanie się z byciem KP, KPI i dokarmianiem MM jednocześnie...
Byłam jeszcze raz u CDL; teraz po każdym karmieniu piersią mały dostaje trochę mieszanki (40 ml) z wyjątkiem jednego karmienia w nocy, żebym mogła się wyspać (hehe, 4 godziny przerwy między karmieniami, ach gdzie te przespane po 8 h noce?...). Odpukać zaczął znowu przybierać na wadze. Jeszcze 5-6 tygodni i będzie można zacząć rozszerzanie diety 🤗
My będziemy rozszerzać mniej więcej na pół roku, jak będzie gotowy m.in. będzie siedzieć ze stabilną głową. -
zolima26 wrote:Suzie - a możesz rozwinąć temat? Słyszałam różne opinie, nie chciałabym zaszkodzić dziecku np. biorąc się za rozszerzanie diety za wcześnie.
Możesz poprzeglądać sobie konto fizjomommy. Stąd głównie czerpię wiedzę
https://www.instagram.com/p/C4fEUs4IzhG/?igsh=MW80ZXF6OTNhaXNtYg==
zolima26 lubi tę wiadomość
-