WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Magdziulla
W ciąży wszystko może nas dopaść ale jeśli już Cię to niepokoi to moim zdaniem to znak by skonsultować
Mnie zaczęło swedziec lewe przedramie i zaczęłam to kojarzyć z truskawkami i raczej celnie trafiłam (odstawiłam do minimum i nic nie dokucza ). A dużo nie jadłam tylko kiedyś miewalam reakcje na czerwone w nadmiarze (pomidory i truskawki ) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBisacz, absolutnie nie wyobrazam sobie robienia golabkow bez... Poparzenia woda z garnka
Ilekroc robilam golabki Zawsze musialam sie poparzyc. I podobnie jak dziewczyny... Balabym sie wyparzac w mikrofali, w plastiku.
PS - w moim miescie na dni mlodziezy mialo byc 300 osob z Niemiec. Bedzie 33...
Ludzie sie boja zamachow... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej, a to moj Kubuśwklejony w mamusi łożysko i straaasznie cieżko było go uchwycić. Prawie godzinę maglowali mnie na leżąco! Dwa razy zrobiło mi sie słabo. Wyszłam stamtąd zmordowana. Ale udało się
Wszystko wyglada bardzo ładnie, jest równo na 50 centylu (oprócz głowy bo to na 90 po tatusiu)
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/408f1f5ba2b6.jpgPysiaczek89, Sabina, kamciaelcia, AJrin, żabka04, agatia, martta, A_n_k_a_80, violett, _izunia_, mysza0406, Żabcia_, mmargol, bbeczka91, bisacz, Malutka92, marta258 lubią tę wiadomość
Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
nick nieaktualnyAnulka jak ładnie widać buzię
Dzień dobry
Ja już po śniadaniu. Jadę do ginki, na ręczne mierzenie szyjki.
Mam do Was pytanie, bo ja pierwszy raz tak.miałam. W nocy obudził mnie skurcz, brzuch był twardy i miałam parcie na odbyt. Dosłownie jak przy porodzie. Przerazilam się, co to się dzieje? Czy któraś tak.miała?
Jadę. Odezwę się. Pa! -
nick nieaktualnyKsosia wrote:Mmargol ja zazdroszcze
Udanego wypoczynku!
Macioszczyczka mozna juz oficjalnie gratulowac?
Witamy się z Hanią jako Panie magister!
Sarcia123 wrote:A moj maz specjalnie to wykorzystuje bo wie ze nie mam tu nikogo....rodzicow mam 400 km stad i poprostu zeruje na tym ze nie mam tutaj do kogo pojsc czy sie zwrocic jak mam gorszy humor....bo on jest cwany bo ma tu kolegow znajomych rodzine bo cale zycie tu mieszkal, a ja sie przeprowadzilam to wiadomo co z tego ze mieszkam iles tam lat..i tak czuje sie tutaj obco...i on o tym wie.... a traz w ciazy to tym bardziej wie ze samochoem do mamy nie pojade , ale niech niw bedzie taki madry sa jeszcze pociagi, moge wziac corke i pojechac pociagiem..i chyba rak zrobie a on niech zostanie sobie sam w domu...
Mój ogólnie zły nie jest. To o co go poproszę jest zrobione. Tylko jak się wkurzy to najpierw mówi - potem myśli, co często kończy się przeprosinami i moim płaczem.
Sarcia też nie mam tu nikogo. Rodzice 400 km ode mnie. Jedyne co moge zrobić to wyjść i zadzwonić do mamy.
Ksaosia, mój jak złapie mnie silniejszy skurcz to pyta czy wszystko w porządku.
My wizytę mamy jutro o 9. zobaczymy jak pannica urosła.
A tak wogóle... mam wrażenie że wypadł mi czop.... I wczoraj w nocy miałam takie cztery 5 minutowe skurcze...Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2016, 07:02
Behemottka, żabka04, Angela89, agatia, martta, violett, _izunia_, Anulka01, mysza0406, mmargol lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Macioszyczka gratki Pani mgr
Powodzenia na wizytach mamusiedajcie znać po. Ja dopiero na 15, więc jeszcze dużo czasu
No i znowu mega upał i brykający w brzuchu dziec postawiły mnie na równe nogiWiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2016, 07:45
-
Witam się i ja z rana już godzinę na nogach . Może uda mi się jeszcze usnąć, czyś mam w planach przeprac zapasowe poszwy jutro odwiedzi mnie koleżanka z Warszawy to może ogarniemy okna. Dziś już chyba bedzye znowu gorąco.
Z dobrych wieści znalazło się moje zwolnienie i dziś zostanie wysłane pocztą liczę ze do konca tygodnia dojdzie do zus.
Udanych wizyt i miłego dnia
-
Anulka u nas też głowa wyprzedza o 2 tygodnie taka duża reszta o tydzień a brzusio mały ale mieści sie w normach. Całościowo jest na 70 centylu.
Zabcia chyba to włoski obstawiam, że po tacie -
Hej dziewczyny, u mnie od wczoraj mega nieciekawie, dostałam mega hemoroida, w zyciu takiego nie mialam i jeszcze jakis ucisk na kręgosłup, ani lezec ani siedzieć, ani chodzić, ani spac juz drugi dzień i noc
na 12 mam wizytę u proktologa, a potem rehabilitanta. Może ktos cos pomoże, bo bol okropny! Wczoraj az ryczalam pare razy, dzisiaj pokladam nadzieję w lekarzach, oby nie zludna.
Macioszczyczka gratulacje!
Powodzenia na wizytach, bo widzę, że sporo mamusiek dzisiaj wizytuje
My jutro mamy usg 30tc.
-
nick nieaktualnyWitam się z rana z kawką, my dzisiaj zaczynamy kolejny tydzień! Coraz bliżej wielkiego dnia!
my wizytujemy o 10:00 a że się ładnie zrobiło to idziemy spacerkiem
jeśli da skierowanie, pojadę od razu się zapisać na CC, czy coś potrzebuję oprócz skierowania i karty ciąży przy zapisie?
agatia lubi tę wiadomość
-
Dzięki Pysiaczek, oby cos poradził bo oszaleje, ja juz mialam pare razy je i dawalam zawsze rade, ten to jakas masakra. Stosuje lod, kore debu i posterisan i ani ćwierć ulgi. Naprawdę jak cos tak boli i utrudnia funkcjonowanie to może odejść od zmysłów wręcz