Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2016, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skali fajnie, że znalazło się zwolnienie ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2016, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina trzymam kciuki aby szyjka trzymała.
    Macioszczyczka mam tez nadzieje ze u Ciebie to nie byl czop, aczkolwiek ze mnie cos takiego wypadlo 2 tygodnie temu w szpitalu i lekarze sie tym nie przejeli. Czytałam też w internecie że to może się odbudować, ale nie wiem ile w tym prawdy.

A ja przez to ciągle leżenie w nocy kiedy zapadam w sen się nie kontroluje i tak się wyciągam i przeciągam, że aż się boje czy wszystko ok jest z łożyskiem i maluchem. i czy szyjka trzyma. ale zupełnie nie mogę nad tym przez sen zapanować :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2016, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też macie tak, że chce Wam się ciągle spać???? Czy to tylko ja jeszcze nie mogę się przestawić po podróży?

Dziś broni się mój mąż. ;D Trzymać kciuki! ;D

A tak w ogóle to dzisiaj ogarniam zabawki Filipa. Tym razem bez skrupułów. Czym się nie bawi - do piwnicy. Czas szykować pokój na remont. ;D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2016, 08:14

agatia, _izunia_ lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2016, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    32 tydzien!!!:)
    Dzien dobry!:)
    Jade zaliczyc ten zasrany niemiecki i zegnam sie z Pania ktora uprzykrzyla mi zycia studenckiego!:)

nick nieaktualny, nick nieaktualny, agatia, _izunia_, bbeczka91 lubią tę wiadomość

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2016, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a u mnie dosłownie leje!!
    witajcie kobitki

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • esmi Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2016, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :)
    większość wizytuje dzisiaj 3mam kciuki, ja dopiero za tydzień :) odliczam dni do urlopu :) dzisiaj znowu ciepło więc opijam się woda lekko gazowaną :)

sarcia niestety tacy są faceci jak się nie huknie to myśli że jest ok :) mój jasno mówi, że nie jest typem że się domyśla że coś chcę i mam mu mówić.
    Wczoraj się poparzył bo spalił kaszę i musiał na nowo gotować :P olałam sprawę nawet nie zwróciłam na to uwagi to potem sam się przyznał, że był głodny a jak głodny to zły :)

zem3anlidu4xmpao.png
    https://www.maluchy.pl/li-72073.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2016, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macioszczyczka wrote:
    A tak w ogóle to dzisiaj ogarniam zabawki Filipa. Tym razem bez skrupułów. Czym się nie bawi - do piwnicy. Czas szykować pokój na remont. ;D
    ja tak ostatnio mam z rzeczami męża! :D
    teraz niech te wszystkie worki wyniesie - nazbierały się trzy ze śmieciami i jeden 120l do kontenera z odzieżą, bo ja tego nie uniosę :/ a to tylko z sypialni i łazienki!

dzwoniła mama - ma dla nas niespodziankę, bo uzbierała kilka rzeczy dla Filipa i będzie mniej wydatków ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2016, 08:30

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2016, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie lepiej zalogować się na wiewiórka.pl zamówić worki, a potem za darmo kuriera? Za to jeszcze kasę dostaniesz. ;) Może nie wiele, ale na wyprawki część starczy;D

http://www.wiewiorka.pl

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2016, 08:31

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2016, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    następnym razem sprawdzę, bo nawet nie posegregowałam tego za bardzo ;)

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2016, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie znałam wiewiorki

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2016, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Anulka jak ładnie widać buzię :)

Dzień dobry
    Ja już po śniadaniu. Jadę do ginki, na ręczne mierzenie szyjki.
    Mam do Was pytanie, bo ja pierwszy raz tak.miałam. W nocy obudził mnie skurcz, brzuch był twardy i miałam parcie na odbyt. Dosłownie jak przy porodzie. Przerazilam się, co to się dzieje? Czy któraś tak.miała?

Jadę. Odezwę się. Pa!

Sabina, ja mialam kilka razy tak, ze obudzil mnie w nocy skurcz, nie wiedzialam co sie dzieje, poszlam siku i przeszlo. Teraz biore magnez i jest poki co lepiej.

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2016, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak w ogole to dzien dobry :)
    U mnie pochmurno, spac nie moge przez bol kregoslupa, do tego wczoraj zlapal mnie jakis nostalgiczny nastroj, chyba Ksosia cos podobnego pisala. Zbiera mi sie na placzki i w ogole jakos tak mi dziwnie.
    Czekam, az mi przejdzie ta hustawka :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2016, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja się zaczęłam trochę stresować przed dzisiejszą wizytą :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2016, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zamówiłam regał do garderoby, żeby pochować gdzieś te wszystkie rzeczy skoro komoda do pokoju dzieci z przewijakiem nie wejdzie :/ Jak odbierzemy, złożymy to zacznę układać wszystko i wtedy się będzie myślało dalej, czy brakuje miejsca czy damy radę na razie.

• esmi Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2016, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny słyszałam, że przepisy się zmieniły, że jak kobieta idzie na l4 ciążowe to po 33 dniach i chce kolejne l4 to albo musi mieć zgodę albo wraca do pracy na dwa dni i na nowo ciągnie albo idzie do szpitala.... słyszeliście o tym ?!

zem3anlidu4xmpao.png

• agatia Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2016, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    31 tydzień skończony :) czyli, co już 8 mc się zaczął? Jeszcze oby 5 tyg, a potem już może dziać się wszystko ;) 3 tyg do kolejnej granicy ;)

Pysiaczek89, _izunia_, nick nieaktualny, martta, nick nieaktualny, nick nieaktualny, mmargol, nick nieaktualny, nick nieaktualny, bbeczka91, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2016, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    esmi
    jestem na zwolnieniu od lutego, w ustawie siedzę ze wzgledu na sprawe w sadzie, ale o zmianach pierwszy raz słysze

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • agatia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    esmi wrote:
    dziewczyny słyszałam, że przepisy się zmieniły, że jak kobieta idzie na l4 ciążowe to po 33 dniach i chce kolejne l4 to albo musi mieć zgodę albo wraca do pracy na dwa dni i na nowo ciągnie albo idzie do szpitala.... słyszeliście o tym ?!
    Nie słyszałam o tym, jestem na L4 od 1 lutego ciurkiem.

• esmi Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamcia no właśnie słyszałam, że NFZ tak robi nie chce wystawiać zwolnień i też ja w szoku ....

zem3anlidu4xmpao.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2016, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    esmi, to jakaś głupota, nie chce mi się w to wierzyć :/

‹‹ 1392 1393 1394 1395 1396 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Dlaczego skład Prenasolu to odpowiedź na potrzeby przyszłej mamy?

Ciąża to czas, w którym zapotrzebowanie na konkretne składniki odżywcze gwałtownie rośnie. Przyszła mama musi dostarczyć je nie tylko sobie, ale przede wszystkim rozwijającemu się maluchowi. Niestety, współczesna dieta często nie wystarcza, by pokryć te zwiększone potrzeby. Właśnie dlatego Polskie Towarzystwo Ginekologów i Położników (PTGiP) przygotowało konkretne rekomendacje dotyczące dodatkowego wsparcia organizmu. Na co warto zwrócić uwagę, wybierając odpowiedni preparat? Czy każda kobieta w ciąży potrzebuje suplementów?

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikrobiom intymny a infekcje - wakacyjny niezbędnik

Mikrobiom pochwy to złożony ekosystem mikroorganizmów, który pełni kluczową rolę w utrzymaniu zdrowia intymnego. Jego zaburzenie może prowadzić do różnorodnych dolegliwości, które są szczególnie uciążliwe podczas podróży. W tym artykule przyjrzymy się, jak działa mikrobiom pochwy, jakie czynniki mogą go zaburzyć podczas wakacji, a wreszcie jak skutecznie chronić zdrowie intymne w trakcie podróżowania oraz kiedy warto sięgnąć po sprawdzone wsparcie z apteki.  

CZYTAJ WIĘCEJ