WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySabina trzymam kciuki aby szyjka trzymała.
Macioszczyczka mam tez nadzieje ze u Ciebie to nie byl czop, aczkolwiek ze mnie cos takiego wypadlo 2 tygodnie temu w szpitalu i lekarze sie tym nie przejeli. Czytałam też w internecie że to może się odbudować, ale nie wiem ile w tym prawdy.
A ja przez to ciągle leżenie w nocy kiedy zapadam w sen się nie kontroluje i tak się wyciągam i przeciągam, że aż się boje czy wszystko ok jest z łożyskiem i maluchem. i czy szyjka trzyma. ale zupełnie nie mogę nad tym przez sen zapanować -
nick nieaktualnyTeż macie tak, że chce Wam się ciągle spać???? Czy to tylko ja jeszcze nie mogę się przestawić po podróży?
Dziś broni się mój mąż.Trzymać kciuki!
A tak w ogóle to dzisiaj ogarniam zabawki Filipa. Tym razem bez skrupułów. Czym się nie bawi - do piwnicy. Czas szykować pokój na remont.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2016, 08:14
agatia, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny
większość wizytuje dzisiaj 3mam kciuki, ja dopiero za tydzieńodliczam dni do urlopu
dzisiaj znowu ciepło więc opijam się woda lekko gazowaną
sarcia niestety tacy są faceci jak się nie huknie to myśli że jest okmój jasno mówi, że nie jest typem że się domyśla że coś chcę i mam mu mówić.
Wczoraj się poparzył bo spalił kaszę i musiał na nowo gotowaćolałam sprawę nawet nie zwróciłam na to uwagi to potem sam się przyznał, że był głodny a jak głodny to zły
-
nick nieaktualnyMacioszczyczka wrote:A tak w ogóle to dzisiaj ogarniam zabawki Filipa. Tym razem bez skrupułów. Czym się nie bawi - do piwnicy. Czas szykować pokój na remont.
teraz niech te wszystkie worki wyniesie - nazbierały się trzy ze śmieciami i jeden 120l do kontenera z odzieżą, bo ja tego nie uniosęa to tylko z sypialni i łazienki!
dzwoniła mama - ma dla nas niespodziankę, bo uzbierała kilka rzeczy dla Filipa i będzie mniej wydatkówWiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2016, 08:30
-
nick nieaktualnyNie lepiej zalogować się na wiewiórka.pl zamówić worki, a potem za darmo kuriera? Za to jeszcze kasę dostaniesz.
Może nie wiele, ale na wyprawki część starczy;D
http://www.wiewiorka.plWiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2016, 08:31
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySabina wrote:Anulka jak ładnie widać buzię
Dzień dobry
Ja już po śniadaniu. Jadę do ginki, na ręczne mierzenie szyjki.
Mam do Was pytanie, bo ja pierwszy raz tak.miałam. W nocy obudził mnie skurcz, brzuch był twardy i miałam parcie na odbyt. Dosłownie jak przy porodzie. Przerazilam się, co to się dzieje? Czy któraś tak.miała?
Jadę. Odezwę się. Pa!
Sabina, ja mialam kilka razy tak, ze obudzil mnie w nocy skurcz, nie wiedzialam co sie dzieje, poszlam siku i przeszlo. Teraz biore magnez i jest poki co lepiej. -
nick nieaktualnyTak w ogole to dzien dobry
U mnie pochmurno, spac nie moge przez bol kregoslupa, do tego wczoraj zlapal mnie jakis nostalgiczny nastroj, chyba Ksosia cos podobnego pisala. Zbiera mi sie na placzki i w ogole jakos tak mi dziwnie.
Czekam, az mi przejdzie ta hustawka -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZamówiłam regał do garderoby, żeby pochować gdzieś te wszystkie rzeczy skoro komoda do pokoju dzieci z przewijakiem nie wejdzie
Jak odbierzemy, złożymy to zacznę układać wszystko i wtedy się będzie myślało dalej, czy brakuje miejsca czy damy radę na razie.
-
dziewczyny słyszałam, że przepisy się zmieniły, że jak kobieta idzie na l4 ciążowe to po 33 dniach i chce kolejne l4 to albo musi mieć zgodę albo wraca do pracy na dwa dni i na nowo ciągnie albo idzie do szpitala.... słyszeliście o tym ?!
-
31 tydzień skończony
czyli, co już 8 mc się zaczął? Jeszcze oby 5 tyg, a potem już może dziać się wszystko
3 tyg do kolejnej granicy
Pysiaczek89, _izunia_, violett, martta, mysza0406, alinka, mmargol, Ksosia, żabka04, bbeczka91, Angela89 lubią tę wiadomość
-
esmi wrote:dziewczyny słyszałam, że przepisy się zmieniły, że jak kobieta idzie na l4 ciążowe to po 33 dniach i chce kolejne l4 to albo musi mieć zgodę albo wraca do pracy na dwa dni i na nowo ciągnie albo idzie do szpitala.... słyszeliście o tym ?!
-
nick nieaktualny