WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyEsmi
to totalna bzdura jakas, proces tworzenia ustawy projektu i wprowadzeia jej w zycie jest bardzo dluga nie trwa to z dnia na dzi2n i nikt z rekawa przepisow nie wymusla bo ma taki kaprys, wyobrazasz sobie co by bylo jak by takie cos obowiazywalo ? Szpitale by zamiasg chorych to przyjmowali by tylko ciezarne, bo tyle by ich bhlo, ciezarna ma prawo do platnego l4 przez cale 9 miesiacy, a ja przepisy rozne sledze na biezaco wiec bym wiedziala, a o takich grubych zmianach to zawsze trabia w tv, radiu necie. Takze luzika kolezanek nie sluchaj, moze chca isc na urlopy i chca zebys wrocila do pracy ?
-
Sabinka ja tez mam takie parcia momentami a brzuch jak na okres to codziennie czuje. Trwa to chwile i puszcza. Moze maleństwa sie tak kręcą i uciskają? Mój znowu ułożył sie po skosie a był juz główka w dół. U mnie nic złego sie nie dzieje wiec moze taka uroda? Ja juz nie pamietam czy z Kacprem cos takiego miałam. A jak Twój leży?
Dziewczyny widzę ze dużo dziś wizytuje, trzymam kciuki!
Martta współczuje tych hemoroidów! Ale jak nawet posterisan nie pomaga to kurczę nie wiem co byś jeszcze mogła zrobic
U mnie pogoda beznadziejna, leje od rana, idę prasować Kubusiowe ciuszki.Sabina lubi tę wiadomość
Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA potem twoje Agatia
Dzięki dziewczyny
Na żywo w ekranie jeszcze ładniejszy.
Aż do gina powiedziałam jaki on śliczny hihihi
P.S ja się w nim zakochałam hahahah to będzie łamacz kobiecych serc
hmmmm i wydaje mi się że do niego pasuje imię Robert /Jarek.
Ale trwa dyskusja choć bliżej nam obojgu do Roberta.
Teraz czas na ogarnianie sie i w piątek pakowanie a w sobote będę wdychać jod
Oby pogoda nam dopisała.
Wszystkie nasze dzieciaczi są piękne
Im bliżej porodu to jeszcze lepsze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2016, 11:04
_izunia_, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNa pewno się podzielę oficjalnym imieniem hahahaha\
P.S.
Patrząc na juniora nie pasuje mi do niego Wiktor .
Z dnia na dzień jakoś Robert mi w głowie ale mąż jeszcze Jarka męczy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2016, 11:10
agatia, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Magdziulla w 29tc nie miałam pomiarów.
W 27tc corciar 910g więc 10-15 centyl.
W 30tc 1500g 48 centyl.
Ale gin powiedział, że najdokładniejsze pomiary są, jak dzidziol jest głową w dół, a moja dopiero na ostatnim usg raczyła się obrócić.Magdziulla lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnywróciłam, znowu się szykują nieprzyzwoite upały, wróciłam i nie mam siły się nawet przebrać
u nas w porządku - szyjka ok, wody ok, Bąbel waży 1835 g więc ładnie wypada na siatce
skierowanie na CC, mam dostać bliżej daty porodu, następna wizyta dopiero 27.07, bo idzie na urlop, więc wtedy też nie dostanę, dopiero jak dzieciuch będzie gotowy i wtedy na drugi dzień mam się zjawić w szpitalu. Chciałabym rodzić w szpitalu gdzie chodzę na szkołę rodzenia, ale lekarka mówiła, że ostatnio często odsyłają stamtąd pacjentki ze względu na brak miejsc, a w szpitalu wojewódzkim już nie... bo gdzie?? a w ciągu jednego dnia podobno było pięć takich pacjentek, muszę się spytać czy to prawda naszej babeczki ze szkoły rodzenia, bo trochę nie chce mi się wierzyć, albo demonizuje ten szpital bo sama pracuje w drugim. W wojewódzkim jak nie ma miejsc to kładą Cię na korytarzu i tak jest na każdym oddziale, bo moja Babcia kiedyś tak leżała i gdzie tu komfort?nie masz wtedy nawet gdzie swoich rzeczy położyć, bo wszędzie zawadzają, a do toalety żeby podkład zmienić przez cały korytarz? wolałabym uniknąć takiego losu...
żabka04, agatia, Strazaczka1990, Pysiaczek89, AJrin, Angela89, _izunia_, Sabina, violett, Skali89, bisacz, Anulka01, marta258, mmargol, A_n_k_a_80, Behemottka lubią tę wiadomość