WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa juz jestem po kontroli, szyjka nadal zamknieta dluga ma 4 cm takze nie jest zle, malego lekarz tez podejzral cos tam pomierzy sprawdzil tetno 137 takze wszysyko w normie, mowi ze wszysyko jest pk,dal mi luteine 50 mg dopochwowa 2x1 i nospe 3x1, i kazal w poniedzielek zrobic mocz i crp czy infekcji jakiejs nie zlapalam bo mowi ze ten bol moze stad byc, ale jesli wyniki beda ok to mam przyjsc na wizyte normalnie za 2 ttygodnie czyli 1.09, uff to jestem troche spokojniejsza, no i tego macmirroru juz nie musze brac, ale na luteine nie jestem pocieszona nie lubie tego dziadostwa
mmargol, agatia, żabka04 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć Kochane
Chyba mogę wrócić z nową siła, choć nie jest jej więcej
Szykowałam się wczoraj na poród i nic...
Zaczęłam 39 tydzień i mam wrażenie, że tydzień temu byłam bardziej przygotowana na poród niż jestem dziś.
Jest mi już ciężko. Zakupy trwają kilkanaście minut dłużej niż zwykle.
Ostatnio nawet bardzie się zedenerowałam bo robiłam zakupy w tesco. Kupienie kilku artykułów zajęło mi 40 minut i w końcu doczołgałam się bardzo długiej kasy i dosłownie minute po tym jak już stałam nadany był komunikat "Klientów prosimy o udanie się do najbliższego wyjścia ewakuacyjnego oraz pozostawienie zakupów w miejscu w którym obecnie się znajdują". No więc... wyprosili nas... jaka byłam zła. Do dziś mam wrażenie że coś mam w odmu bo kupiłam a później sobie przypominam, że jednak nie, bo przeciez mnie wygonili.... ech...
Mama do mnie codziennie dzowni i pyta "urodzilas juz?" To pytanie nawet zaczęło mnie irytować
SMSy, teleofny "a kiedy?", "juz?"... jestem tym zmeczona i w koncu wyłączę ten telefon i włączę po porodzie...
Nie miałam okazji pogratulować agatia i pirelka ogromne GRATULACJE!
Agatko masz piękną córcie i jak na nią patrzę mam ochotę wyściskać i wycałować!
Pirelko do mojego porodu będziesz dla mnie bohaterem porodu naturalnegoCo by nie było pierwsze naturalne PYK
Kamcia w dniu mojej wizyty będziesz tulić Piotrusia... też zazdraszczam
Podczytywałam Was cały czas i widziałam że sporo nowych "starych" dzewiczyn się odezwało!
Bardzo się ciesze, że pamietacie o nas i mam nadzieje, ze juz dotrwamy razem
huh, sie rozpisałam
No w każdym razie planuję już być... z moimi bólami i niepokojami (w nocy brałam kąiel bo miałam dziwne bóle brzucha, po kąpieli ustały).kamciaelcia, agatia, stardust87, violett, LewandowskaAnna, Behemottka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa po dzisiejszej wizycie jestem jakos optymistycznie nastawiona, takze maly sie nie spieszy no i dobrze niech siedzi, wczesniaka nie chce miec wole w brzuchu go dokarmiac
a pn pojde na te wyniki mam nadzieje ze zadnej imfekcji jednak nie bede miec
-
nick nieaktualnyA ogolem zapomnialam mowic, ze 1 raz mnie spotkala nie mily sytuacja u mojego lekarza ze strony recepcjonistki taka mloda babka długo tam nie pracuje, i ja ogolem godzone siedzialam juz na poczekalni zanim weszlam no i wiadomo plecy tylek i nogi mi odpadala, no i:przyszla jakas babka i chwile zanim ja mam wchodzic ta do mnie podchodzi i sie pyta czy nie przepuszcze tej pano bo ona tylko na monitoring i tylko na chwile, a ja mowie ze ja ez wchodze doslownie na chwile a ta do mnie z tekstem ze ja wchodze na komtrole szyjkima ta pani jest nieciezarna, a ja do niej mowie no wlasnie nie ciezarna hellolll ?? Skoro jest nie ciezarna to niech czeka bo ja nic nie boli i nie ma problemu z siedzeniem a ja godzine czekam, no i tym sposobem jej nie przepuscilam, no bo kurde sobie mysle ja sama wchodze na 2 minuty i kogos bede przypuszczać bo on tez na chwile. Smiechu warte
-
Któraś tu napisała ze ciuszki dla dzieci w lidlu są. Ja oczywiscie pewnie nie doczytałam i poleciałam po zapasy
Dopiero jak 3 razy oblecialam sklep, wydałam 60 zł na pierdoły to przy wyjściu dorwałam gazetkę... Ciuszki są od jutra... Cała ja.
My jutro zaczynamy 37 tydzieńmam 112 cm w pasie i jak babcie kocham jeszcze centymetr i chyba pęknę! Z Kubusiem pertraktuje termin 27.08. Zobaczymy czy da sie namówić
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/68297e1dee06.jpgmmargol, kamciaelcia, Sabina, stardust87, marta258, bbeczka91, violett, bisacz, LewandowskaAnna, Behemottka lubią tę wiadomość
Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
wróciłam ze sklepu, musiałam kupić osobiście tą szczoteczkę do zębów, bo wczoraj jak miałam częściej skurcze to tylko o niej myślałam
w sklepiku osiedlowym czekały na mnie odłożone pierożki z jagodami
oczywiście jak już poszłam to więcej rzeczy kupiłam, aż ciężko mi się szło, człapie jak kaczka! Ciekawa jestem czy wytrwam ten tydzień jeszcze
Musze jakieś buty ogarnąć jeszcze, np baletki, bo też chodzę cały czas w sandałach, bo tylko one pasują na moją stopę! I wcale mi nie spuchły stopy, one mi urosły! Na wiosnę kupiłam skórzane baletki, żeby na jesień już były na spacery, trampki też i co z tego jak mnie w tym palce teraz bolą
Sarcia super, że wizyta Cię uspokoiła, spokój najważniejszy dla Ciebie i dzidzi
Darusia co się dzieje? -
nick nieaktualny
-
Magdziulla wrote:Anulka jakie masz świetne włosy!
brzuszek oczywiście też. U mojego męża w rodzinie mają takie gęste kręcioły mam nadzieję, że Karinka odziedziczy:)
Fajne lubię takie:)Jak bedą takie mocne kręciołki to nie rozczesuj na sucho tylko przy kąpaniu. Ja wiecznie wyglądałam jak lew bo moja mamunia mi je rozczesywala... A ryku przy tym co nie miara!
Magdziulla lubi tę wiadomość
Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
poszłam umyć balkon...i co?i znów sasiadka obok mnie zagadała na jakąś godzinę
a jaki upał...więc pogadałyśmy...i dopiero teraz wyszło, ze mój brat papla o ciązy już podejrzewał zima i jej mówił...a potem, ze chłopak, ze Piotruś
niech dorwe tego mojego brata!!!
-
nick nieaktualny