WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySarcia widzisz jak my się czujemy.
Zakryte pieluszkami tetrowymi czy prześcieradło swoje jakieś wypierz i tym nakryj.
My tak pracy i prasowały a ubranko nic nie jest.
Zapach mają bo jak pakowalam do szpitala to czuć proszki i plynami.
P.s. Sikam w gacie na lezaco tak mały ciśnie głową w pęcherz
-
sarcia123 wrote:Mmargol
my 4 lata temu tez bylismy zaproszeni na wesele , ale nie udalo sie isc bo urodzilam corke w srode a w sobote ze szpotala wychodzilam
Odkąd jesteśmy po ślubie (4 lata) to w każdym roku mamy minimum 3 wesela, na przyszły rok już mamy dwa -
nick nieaktualnyJa mam tez kuzynki wszystkie przed 30-stka lub po 30, i sie smiee ze to stare panny sa mimo ze facetow maja wieloletnich to zadna nie ma ani slubu ani dzieci, wiec u nas wesel tez nie ma za duzo z mojej storny a wrecz wcale
ot 21 wiek kobiety niezalezne haha
a u mojego meza to kuznki wszytskie blizej 40 to juz dawno okres zeniaczki maja za soba -
U mojego męża w rodzinie to chyba 2 wesele przez 4 lata, wszyscy starsi
moja rodzina się rozszalała, ja jestem jedna z najstarszych w moim pokoleniu, więc to dopiero początek, mamy dużą rodzinkę i blisko jesteśmy
Poza tym bliscy znajomi też nas zapraszają -
sarcia123 wrote:Ulfe
moja corka jest panna i powiem ci ze gorszego znaku zodiaku chyba miec nie mogla, baaardzo ciezki charakterek -
No to jedziemy na tym samym wozkuUlfenstein wrote:To ja bym chciała, zeby Kostek był zodiakalna panienka
A jest jeszcze mniejszy niz Twoja. Ale lekarz powiedział, ze byc moze lepiej by mu sie przerastało na zewnątrz.
Zobaczymy w przyszły wtorek.
Tez mnie meczy brzuch. Tez mi twardnieje. Tez sie skraca szyjka. W nocy miałam pierwszy bolesny skurcz. Dziś na wizyci pobrał gbs. Termin na 17.
Widze ze odczucia podobne.Ulfenstein lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNam 3 wesela w tym roku uciekną. Do tej pory 2 i mamy jeszcze 3go ale nie liczę na cud.
Mój Tata jest Panienką- uparty, pamiętliwy, dokładny, mało uczuciowy jak kogoś polubi to w ogień za nim skoczy a jak nie cóż...całe zło świata to wina tej osoby.
A lwów charakteru nie znam
Waga super- moja mamaWiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2016, 17:22
-
Wróciliśmy z zakupów kupiłam małemu 3 body rozpinane 56 w auchanie no tyle mam ubranek tylko na 56 prawie nic :p jeszcze je szybko przepiore to ładnie wyschnie choć coś się burzy
Musiałam zjeść bsmarta także koniec fast foodow bo pizza z wczoraj b smart i teraz deserek ale po każdym do wc idę więc przelatuje przeze mnie
-
nick nieaktualnymysza0406 wrote:Nam 3 wesela w tym roku uciekną. Do tej pory 2 i mamy jeszcze 3go ale nie liczę na cud.
Mój Tata jest Panienką- uparty, pamiętliwy, dokładny, mało uczuciowy jak kogoś polubi to w ogień za nim skoczy a jak nie cóż...całe zło świata to wina tej osoby.
A lwów charakteru nie znam nie znam
Waga super- moja mama
Ja jestem panna i w sumie muszę Ci powiedzieć ze bardzo dobry opismysza0406 lubi tę wiadomość
-
Agatia co fakt to fakt imie i znak zobowiazuje do tego waleczna i dzielna mama!
-
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:a skoro wraca to mogę już iść myć podłoge w łazience
tzn usiądę po turecku na podłodze
bo usiąść i myć to nie problem, ale nie bede sie martwiła, czy wstane z tej podłogi
Takie glupie pytanie mam
Chce w ten sposob wyszorowac podloge w kuchni, mam biale kafle z wysokim polyskiem (wiem, juz zaluje, ale nie zmienie za szybko haha).
Takie zwykle mycie to wiadomo, sredniawka.
Myjesz jakims specjalnym preparatem, czy zwyklym plynem do podlog rozrobionym w wodzie?
Ja jeszcze marze o jakims nie wiem, impregnacie, cos w stylu sidoluza pasty do paneli, ale nic do takich plytek nie znalazlam, a fajnie yloby je zabezpieczyc co ktores mycie.