WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa wam powiem ze mimo ze jestem mega nie gramotna, to na wczorajszawizyte nawet samasie ogolilam usiadlam sobie na wannie i dalam rade juhu, pewnie szal to zaden bo to tylko pobieznie i to co siegnelam ale zawsze cos:)
No ja jeszcze 4 dni i zaczynam 34 tc -
Żabka idź pod prysznic, weź dzieciaka do łazienki z ulubionymi zabawkami lub daj czekoladę dla chwili spokoju, albo niech kapie się z tobą.
Ja wczoraj po ktg ciągle macica napisana 40-50% i dużo skurczy 70-100%, ale go tylko przepowiadające... badanko było i wszystko bez zmian... skurcze nie bolesne a tylko mega napięcie... za tydzień wizyta w piątek, jak to mówił gin jesli doczekam. Aj mógłby wywrozyc to, oj chociaz nie bo jestem chora! Mega katar!! Na oczy nie widzę. Oszaleje...
Tulasy urodzonym dzieciaczeki no i czekamy na kolejne maluszki._izunia_, żabka04 lubią tę wiadomość
-
Żabka obserwuj się tam, może coś na rzeczy jest, w końcu któraś tu przewidywała weekendowe pyk, może więcej niż jedno
Ja zaczęłam porządek robić w witrynie z talerzami i znalazłam ukryte przeze mnie w filiżance kinder jajkoa w wazonie cukierki na wagę
ale jestem szczęśliwa
haha taki chomik ze mnie
kamciaelcia, żabka04, violett lubią tę wiadomość
-
Dzięki, Dziewczyny!!!! Czyli z szyjką i KTG... to kolejny obszar, gdzie wiemy, że... nic nie wiemy
i w sumie reguł żadnych nie ma
Uwielbiam ciążę!!!!
kamcia, oj nie strasz żabciMnie się też od kilku dni cukry naprawiają, a ponoć Junior nigdzie się nie wybiera
Tzn.szyjka z 4-4,5cm (w USG) zrobiła się niby 2cm, ale wg mojej ginki jeszcze duuuuużo przed nami
żabcia, trzymam kciuki, żeby było dobrze. Melisa - ojjjjjj dobra rzecz!!!!!
Z wanną to ostrożnie, żebyś sobie za ciepłej kąpieli nie zrobiła i nie pogoniła
Co do KTG - jakieś % mówicie..... Echhh, kolejna rzecz do wygooglaniaChoć mam nadzieję, że cokolwiek mi w poniedziałek wytłumaczą
A jeśli chodzi o łazienkowe sprawy - mamy malusią łazienkę. Wanna poszła out i dzięki temu zyskaliśmy jednak dużo przestrzeni. Przy czym prysznić wstawiliśmy z głębokim brodzikiem - Małża to nie ratuje, ale ja sobie z lekko podciągniętymi nogami siedzę i potrafię się nornmalnie moczyć z płynami, solami etc.Tyle, że nie zanurzę się cała
żabka04 lubi tę wiadomość
-
kamciaelcia wrote:Bratek
Ja podejrzewam ze nikt mię ma łazienki mniejszej jak moja
A co do wymarzonego prysznica -taki by się nie zmieścił
A moje cukry w sumie bez zmian -jedyne zmiany takie ze na niedozwolone bardziej się rzucam
Myślę, że o wielkość łazienki mogę spróbować się policytować
Ale wolę większą kuchnie
całe życie na szybkich prysznicach. Może dlatego nigdy nie rozumiałam wylegiwania się w wanniei wanny mi nie brakuje.
-
nick nieaktualnyMy musieliśmy pójść na kompromis w sprawie łazienki, więc jest wanna ( uwielbiam! ) i prysznic z deszczownicą nad tą wanną + przesłona. Normalnie nawet te 10 min w wanie pozwalały mi się odprężyć, teraz mam już problem i sama częściej korzystam z prysznica...
Powiedzcie mi jak głupim trzeba być, żeby przy tej huśtawce nastrojów włączyć sobie dramat z wysoką oceną ( wiadomo, że będzie wzruszający) i ryczeć? Aj...
Jakby któraś z Was chciała popłakać z powodu innego niż biodra, skurcze czy wredny facet to polecam " Już za Tobą tęsknię" -
Ulf, moja garderoba jest większa
EDIT:Żabka na FB się pochwaliła, że urodziłaWiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2016, 15:27
-
sarcia123 wrote:Ja wam powiem ze mimo ze jestem mega nie gramotna, to na wczorajszawizyte nawet samasie ogolilam usiadlam sobie na wannie i dalam rade juhu, pewnie szal to zaden bo to tylko pobieznie i to co siegnelam ale zawsze cos:)
No ja jeszcze 4 dni i zaczynam 34 tcJa dzisiaj zaczelam 37 juz prawie koniec
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2016, 15:35
-
Mmargol super, że dostałas kolejne ubranka
to sama radość stroić takiego małego szkraba
gorzej z praniem i prasowaniem
Ulfe Kostek będzie wiedział najlepiej kiedy jego czas.
Żabko spokojnie po odejściu czopa można i 2-3 tyg chodzić, więc dotrwaj choć do zakończonego 37tcbędzie dobrze
Mi się rozkręca powoli laktacjamleko nie leje się hektolitrami, ale czuję, że się zbiera
Młoda pije z dwóch piersi i czasem idzie spać, czasem dopija jeszcze mm. Jutro rano muszer ją zwazyc i zobaczyć, czy nie spada z wagi. No i dzisiaj pierwsza wieczorna kąpiel
wczoraj fajna pieegniarka z nwonatologii pokazała mi, jak trzymać dziecko jedną ręką, szkoda, że nikt przy synku nie zdradził mi tego sekretu
Dzisiaj weszłam ma wagę, a tam -10 kg od porodu, więc 3 kg mniej niż przed ciążąa ginka mówiła, że jeszcze więcej zejdzie kg bo mam opuchnięte nogi po cc i brzuch jest oouchniety
to, to ja rozumiem he he he
Brawo Žabciujest kolejny wrześniowy dzidziol
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2016, 15:33
żabka04, mmargol, violett lubią tę wiadomość
-
kamciaelcia wrote:1.4x2=2.80 ja uznalabym za remis
bo to po ścianie. A po podłodze mniej (bo kibel zabudowany )
haha
Ale niech bedzie ze remis
I u mnie zmieściła sie wannalol
Postawiona tylko ze względu na plany dziecięceAJrin lubi tę wiadomość