WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam
Ja mam ten sam dylemat, czesc z mezem kupilam i dostalam jeszcze z trzech zrodel i mala chyba bedzie tak samo jak Twoja po raz w kazdym ciuszku. Juz nie mowie o kombinezonach mam chyba z 8 szt na szczescie do rozmiaru 68 i roznego koloru i masci. Bedzie mala modeleczka.
mmargol wrote:Pirelka dużo siły i wytrwałości życzę, oby dziewczynki jak najszybciej osiągnęły minimalną wagę i wyszły ze szpitala do domciu
Agatia, powiem krótko - szacun dla Ciebie! zdecydowana i konkretna babka z Ciebie, ja nie wiem co bym zrobiła w takiej sytuacji, ale wątpię żebym miała tyle odwagi co Ty.
Kamcia, a co do zdjęć Emilki to dziewczyny chyba już wszystko napisały na ten temat. Ona zawsze będzie z Wami, na równi z Piotrusiem i z każdym kolejnym Waszym maleństwem
A ja Wam powiem, że dzisiaj rano jeszcze mąż koleżanki podrzucił całą torbę ciuszków dla małejmyślałam, że mówiła o niedużej ilości, a ja tego mam na 4 pralki! I ona jeszcze powiedziała, że on nie wziął wszystkiego, bo nie wiedział (jej nie było w domu) i przy okazji jeszcze podrzuci większe rozmiary. Wychodzi na to, że moja córa to będzie jak prawdziwa dama, kilka kreacji dziennie i ubranko na raz haha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2016, 13:19
mmargol lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:zabka
bo ja mam tyci łazienkę...podłogi jest tylko kawałeka z tej podłogowej perspektywy duzo widać
mąż oczywiście pomagał mi wstawać
Miałam Ci napisać że najwyżej poczekala na męża Hahahahha
Ale Pospieszyl się i pomógł.
Tak myślałam że masz malutka łazienkę i dlatego szybko poszło:-) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyżabka04 wrote:Odszedł mi spory kawałek czopa
((((
Ja nie chcę jeszcze rodzic!!!!!
Co raz bardziej się utwierdzam w przekonaniu że wykrakalam datę 01.09!!!!!
Brzuch mnie boli i idę spać!
Kamcia szybko się uwinelas z ta podłoga
żabka zaciskaj nogi! jeszcze nie czasżabka04 lubi tę wiadomość
-
Ja pierwsze co robilam w mieszkaniu remont aby prysznic zmienoc na wanne
choc teraz w 9 miesiacu ciazy nie pogardzila bym prysznicem. Ciężko u mnie już z wychodzeniwm z wanny ale daje rade a prysznica w wannie nie lubie jakos brać zawsze zatykam korek i koncze na kąpieli
-
nick nieaktualnyalinka wrote:żabka zaciskaj nogi! jeszcze nie czas
Zaciskam,gadam proszę juniora mam nadzieję że posłucha mamusie:-)
Jak zobaczyłam tego czopa przed chwilą to aż mi się słabo zrobiło tak jak cukry mierze i mam przekroczenie hahahha
Boję się??????
Stara baba a głupia hahahha
Ile nospy można na dzień brać????
Brzuch mnie boli chyba zaraz wezmę.
Kamcia a diablo coś mówiła czy insulinę po cc masz podawać????? Co masz robić z tymi pomiarach itd?
Mam nadzieję że dojadę na tą ostatnią wizytę do mojej diablo. -
nick nieaktualnyAJrin wrote:Ja pierwsze co robilam w mieszkaniu remont aby prysznic zmienoc na wanne
choc teraz w 9 miesiacu ciazy nie pogardzila bym prysznicem. Ciężko u mnie już z wychodzeniwm z wanny ale daje rade a prysznica w wannie nie lubie jakos brać zawsze zatykam korek i koncze na kąpieli
Ja byłam w ciąży z córką jak był prysznic na tamtym mieszkaniu.
Uwierz mi ze ogarnięcie krocza to była misja z gimnastyka ponad poziom hahahah masakra a teraz super -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
AJrin wrote:Ja pierwsze co robilam w mieszkaniu remont aby prysznic zmienoc na wanne
Moja wanna q rogu ma siedziskoprysznic biorę na siedząco
mmargol lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zabko
Ostatnia insulina na noc przed cc
Potem nie mam jej brać
Nie mam nawet cukrów mierzyć ale posprawdzam się
A diety tez nie trzymać (ale warto by nie przytyć )
Robie krzywa i się do nich rejestruje
Wtedy się okaże co dalejżabka04 lubi tę wiadomość
-
Żabcia
A moze jak tak Cie bedzie bolało to jedz do szpitala? Ja leze z dziewczynami w 35 tc to wszystkie dostały sterydy na rozwój płuc. Ponoc jest taki dyzy przeskok miedzy 35 a 36 tc. Bo z tymi czopami to rożnie bywa, zeby akcja Ci sie nie zaczęła.Marcelek ❤️❤️
Mikuś
-
nick nieaktualnyalinka wrote:weź ciepłą kąpiel i zaparz sobie meliski
Dobry pomysł meliska.
Kąpać to zamierzam się jak mąż wróci z pracy.
Jestem z córką sama w domu a jak się rozkrreci?......
Zresztą co ma być to będzie.
Ale meliske sobię zrobię ide wstawić wodę.
Dzięki:-) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:Zabko
Ostatnia insulina na noc przed cc
Potem nie mam jej brać
Nie mam nawet cukrów mierzyć ale posprawdzam się
A diety tez nie trzymać (ale warto by nie przytyć )
Robie krzywa i się do nich rejestruje
Wtedy się okaże co dalej
Ja dzisiaj na czczo 78/84!
Po śniadaniu 100
Po obiedzie 114
Zagryzlam Grzesiek bo mi słodkiego się chce.
Podejrzane to Kamcia jest....kamciaelcia lubi tę wiadomość