WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
agatia wrote:Ulfe to ja teraz mam mniejszą łazienkę
Serio? Da sie?
kamciaelcia wrote:Ja mam wannę narożna 120 x 120
Ale brak umywalkibo taka jaka mi się marzyła by nie weszła
Ale tak jak mowie, wole mieć za to duża kuchnie
Mieszkalismy u M to łazienka była chyba 2,5x2,5.
A kuchnia to aneks, gdzie była jedna szafka z blatem.
Kicha! -
Ulfenstein wrote:Ten sam dzien.
Kiedy 'planujesz' rodzic?.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2016, 15:56
-
nick nieaktualny
-
A_n_k_a_80 wrote:Szczerze, mialam w zeszlym tyg skurcze, brzuch mi czesto twardnieje, szyjka miekka i sie skraca. Juz mnie ten brzuch meczy, wszystko gotowe poprane poprasowane stoi i czeka. Mala jest malutka ma teraz okolo 2600g, ale my z mezem tez nie jestesmy bardzo duzi. Wolalabym zeby urosla. Jak skoncze 37 tydzien to juz by sie moglo cos dziac. Termin mam na 17.09. W czwartek zrobie gbs i inne. I juz mozemy dzialac. Narazie niech siedzi w brzuszku. Myslalam zeby do 23.09 dotrwac zeby byla waga, zobaczymy
.
A jest jeszcze mniejszy niz Twoja. Ale lekarz powiedział, ze byc moze lepiej by mu sie przerastało na zewnątrz.
Zobaczymy w przyszły wtorek.
Tez mnie meczy brzuch. Tez mi twardnieje. Tez sie skraca szyjka. W nocy miałam pierwszy bolesny skurcz. Dziś na wizyci pobrał gbs. Termin na 17.
Widze ze odczucia podobne. -
nick nieaktualnyA u mnie sukces, wypralam wszystko do wozka, pieluchy, przescieradla, flanele i 1 partie ybranek dla malego ufff... jeszcze czeka mnie kolsjna partia ubranek do wyprania i wtedy zostana juz tylko posciele do wozka i lozeczka
teraz wszystko sie pieknie suszy, stres odpuscil ze z praniem nie zdaze, jednak sie uda
Widzialam ze zabcia urodzila Gratulacjeagatia, Ulfenstein lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyżabka04 wrote:Sarcia dasz radę gorzej z prasowaniem ale życzę żeby poszło ci szybciutko.
Warto teraz zrobić po to właśnie żebyś potem lezakowala bo np. Źle się poczujesz ale spanie cie będzie łamać
Zabka racja zwlaszcza ze te bole podbrzusza daja sie we znakii dlatego sie zaczelam obaaiac o tsn wrzesniowy 9 miesoac i wizja prania i prasowania, a tak poki w miare jeszcze mam sily to juz to zrobie przez miesiac sie nie zakurza w komodzie chyba
-
nick nieaktualny