X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 sierpnia 2016, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza0406 wrote:
    Inżynierka podaj mi jakiś model czy coś to dopiszę na listę marzeń. Przed rumbą :P Bardziej osiągalna cena
    Agatia brawo za nastawienie siłaczko

Magdziulla no na prawdę jak mój Tata aż takie podobieństwo a ja w znaki zodiaku nie wierzyłam!

Najbardziej lubię górną część zdjęcia teraz czeka na mamusię aj... ( Mąż 100% abstynent wszystko MOJE :) )
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b0f9df131fe8.jpg

http://m.ceneo.pl/3348782;pla?se=GbURRsztAQCBAlfoIXyh0aU3m_HZ5_bB&gclid=Cj0KEQjw_9-9BRCqpZeZhLeOg68BEiQAOviWAmZBrVuy9FXDQ0fZThn9uXYD54zNZ5TjuqMwVKdPdfsaAigs8P8HAQ#tab=spec
    Powinni mi planie za reklame hahah

mysza0406, agatia lubią tę wiadomość

• Bratek Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2016, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia - tylko nie szalej za bardzo :-O Akurat na odkurzanie kazali nam na szkole uważać. Wiem, że mieszkanko małe ale zdążysz jeszcze, Wariatko :-*

Ooooo, temat kafelek, mówicie.... B-)
    Mamy łazienkę czarno-białą z czerwonymi dodatkami :-D Ogólnie czad, ale podłoga czarna w kafelkach błuyszczących - choć efekt wizualny daje świetny - jest mega upierdliwa w utrzymaniu :P

Pedantom nie polecam...... B-)

W 12 cs... <3 :) SYN <3 :-D
    3jvz2n0asudxzqnn.png
  • bbeczka91 Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2016, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Już wiem co chcę w prezencie za urodzenie Emi-myjkę parową!
    Właśnie skończyłam szorowanie fug w kuchni, bo jasne i nigdy nie czyszczone(2,5 roku), więc część była już czarna i wyglądało to paskudnie.
    Co do mebli na których nie widać brudu, uważam, że takich właściwie nie ma. W kuchni mam szafki w kolorze ciemnego drewna, widać kurz, paluchy, wszystko. Pomyślałam więc że do salonu kupimy z białymi frontami na wysoki połysk, oczywiście widać wszystkie paluchy(nie mamy uchwytów tylko system click-on). Każdy kto przyjdzie mówi-ale Ty masz fajne meble, w ogóle nie widać na nich brudu. No faktycznie nie widać, bo je sprzątam...

mysza0406 lubi tę wiadomość

syy2e6yd7ct4c97p.png
    https://www.maluchy.pl/li-73121.png
    Aniołek 11.05.2015 8tc, Aniołek 26.10.2015 4tc, Aniołek 24.08.2017 5tc Aniołek 8.12.2017 9tc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 sierpnia 2016, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inżynierka,Agatia hahahhaha ja też Agata ale strzelec.
    My coś mamy w sobie ze ludzie nas lubią i ich przyciągamy.
    Bynajmniej ja tak mam:-)

Mąż wrócił wystraszyl się jak zaczęłam gadać o tym czopie.
    Sama w strachu jestem.
    Wykapalam się i nawet mąż mi zakazał hahahhaha bo jego siostra po kąpieli poszła rodzic synka :-(
    Ale ja nie brałam gorącej kąpieli.
    No cóż co ma być to będzie

Ja jeszcze nie mogę na porodowke bo muszę zjeść trochę truskawek, pizze i koniecznie kebaba :-):-) tym razem z potrójna ilością sosu czosnkowego:-)i zapije cola!!!!!!

agatia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 sierpnia 2016, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja postanowiłam że kupimy z mężem sobie pod choinkę karchera co będzie prał dywany i tapicerki oraz będzie odkurzal.
    Wydatek spory bo 1tys ale dużo się zaoszczędzi i będzie czysciutko i pachnąco w domku:-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 sierpnia 2016, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żabka ja się coli boję jak ognia. Mała po łyku robi mi tornado w brzuchu! Daje czadu ostro :) Od odejścia czopu chyba nawet kilka tygodni może minąć czy się mylę?

Mąż pojechał na kawalerski kolegi, Brat w gotowości a ja zaciskam nogi. To byłaby złośliwość losu jakby akurat dziś się zaczęło! Póki co pobolewa jak zwykle tylko kręgosłup bardziej boli, ale to ból charakterystyczny dla dni w które za dużo chodzę ( po wczorajszym sprzątaniu pewnie)

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2016, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja pobilam rekord cukrowy. ..no fakt - nawet mąż nakrzyczal - bo kto na wysokim cukrze pokebabowym zjada śliwki z drzewa. ..trochę mi smutno. ..rekord niechlubny padł

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 sierpnia 2016, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysza ja się boję bo cukry mi wywala.
    Ale 1/2 szklanki do kebaba chyba mi nie zaszkodzi zresztą mam insulinę w razie czego:-)
    Zresztą na końcówce wydaje mi się że nie powinnam juniorkowi zaszkodzić ta cola.
    A tańce ahhhhhhhh niech tancuje. :-)

Mnie też w krzyżu boli:-(

Nie kracz lez i nogi zaciskaj hahaha

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2016, 20:07

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 sierpnia 2016, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamciaelcia wrote:
    A ja pobilam rekord cukrowy. ..no fakt - nawet mąż nakrzyczal - bo kto na wysokim cukrze pokebabowym zjada śliwki z drzewa. ..trochę mi smutno. ..rekord niechlubny padł

Ile????

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 sierpnia 2016, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamcia no trudno rekord przed wielkim finiszem. Ciesz się dobrą kolacją i nie przeżywaj :) Jeszcze trochę

kamciaelcia, kamciaelcia lubią tę wiadomość

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2016, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    żabka04 wrote:
    Ile????

oficjalnie nie napiszę :) wstyd

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2016, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    teraz (2h po) juz tak "normalnie" mam :) ale też juz gluko swirował :) juz sam nie wiedział co pokazać :) a raz nawet wyswietliło mi te śliwki na palcach o.O

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2016, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i ledwo juz do domu doszłam (ruch mi cukrów nie spala)
    pora rodzić

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 sierpnia 2016, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamciaelcia wrote:

Wstyd to kraść i jak to mój mąż mówi z dupy spaść! :-)

Nie gadaj że mnie pobilas?!!!!!

Daj spokój pyszny był???? Na pewno!!!!!
    Pomysł ze jak Piotruś się urodzi to tak prędko nie pójdziesz na kebaba.
    A tak zjadlas pyszna kolacje z mężem który pewnie się cieszy ze zjadł coś tak pysznego:-)
    Nie zaszkodziło już synkowi.

Ja temu winna podkręcilam cie na tego kebaba!:-(

kamciaelcia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 sierpnia 2016, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamciaelcia wrote:

Na pewno jakiś palec wskazał niski cukier.
    Ja to bym wszystkie palce pokula :-)

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2016, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak tak żabko
    tys winna :D poprzedni kebab miał być tym ostatnim :) po 1h to było bardzo duzo, ale tyle samo , jak ostatnio...ale co potem sie działo...oj oj oj

żabka04 lubi tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 sierpnia 2016, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamciaelcia wrote:
    tak tak żabko
    tys winna :D poprzedni kebab miał być tym ostatnim :) po 1h to było bardzo duzo, ale tyle samo , jak ostatnio...ale co potem sie działo...oj oj oj

Przepraszam cie :-) <3
    Oj bo musiałaś siedzieć przy tym gluko? Nie mogłaś go zapomnieć? gdzieś iść żeby o nim nie myśleć?????

kamciaelcia lubi tę wiadomość

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2016, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zabko twojego rekordu nie pobiłam(choć 196 pokazało-to wina słodkich paluchów), ale cukier max był jak twoja jagodzianka :D

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2016, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zabko
    o tym zapominalstwie nie pomyslałam :D :D

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 sierpnia 2016, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja kebaba w ciazy nie jadlam ani razu i nwet checi na niego nie mam, pizze omijam bo raz przez pizze sie prawie wykonczylam taka ciezka na zoladek byla ;/

Ja na kolacje zrobilam sobie placki ziemniaczane ze smietana , a mezowi i corce nalesniki upieklam, dzis odpukac narazie podbrzusze mnie nie boli tfu,tfu!

alee pelen sukces pralka dzis miala pracowity dzien od rana do wieczora ale wszystkie ubranka od 56 do 92 cm mam wyprane i s ajuz prawie suche, wszytsko do wozka wyprane, tetry, flanele, recznik, przescieradla,podklady matrerialowe z ceratka tez ufff:) teraz juz moge byc o sto procent spokojniejsza :)

a do wyprania zostal mi jeszcze rozek bo o nim zapomnialam calkiem i lezy zapakowany , posciel do lozeczka i wozka, no i dla mnie do spzitala recznik, koszule i biustonosze, ale to wypiore w natsepnym tygodniu bo mama mi w sobote dostarczy z Łodzi kilka rzeczy :) wyprawka kosmetyczna juz od miesiaca w szufladzie, lozeczko nowe czeka, zostalo jescze umyc stelaze od wozka, umyc nosidelko i wlasciwie wszystko na przyjscie na swiat synka gotowe :) ale sie nagadalam ale tak sie ciesze!:)

‹‹ 2092 2093 2094 2095 2096 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ