WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Little Red Fox wrote:a ja się ciągle zastanawiam nad matą piankową ze skip hopa, ale mnie chyba mąż z domu wyrzuci jak się dowie ile kosztuje
A inne puzzle przy nich są takir tanie.
No ale torba jest spoko. Może mata tez przejdzie w budżecieMadziuuuula lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Młody jak mu wietrze interes i fika na golasa to sika często. Zamiast czekać z tetra, będę czekać z pojemnikiem
U chłopca pewnie łatwiej. Poza tym nie spieszy nam sie. Jak nie dzis to jutro
To która miała coś z miedniczkami? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyUlfenstein wrote:My po usg.
W głowie wszystko wporzo.
Bioderka oba idealne - 1a.
W brzuchu jedynie nieznacznie powiększone miedniczki - kojarzę ze tu temat był.
Pani powiedziała, ze to częste i ze kontrola za 2 miesiące czy sie wchłonęły. I być może profilaktyczne badanie moczu.
Wiec będziemy łapać siuski! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyUlfenstein wrote:My po usg.
W głowie wszystko wporzo.
Bioderka oba idealne - 1a.
W brzuchu jedynie nieznacznie powiększone miedniczki - kojarzę ze tu temat był.
Pani powiedziała, ze to częste i ze kontrola za 2 miesiące czy sie wchłonęły. I być może profilaktyczne badanie moczu.
Wiec będziemy łapać siuski! -
nick nieaktualnyUlfenstein wrote:Młody jak mu wietrze interes i fika na golasa to sika często. Zamiast czekać z tetra, będę czekać z pojemnikiem
U chłopca pewnie łatwiej. Poza tym nie spieszy nam sie. Jak nie dzis to jutro
To która miała coś z miedniczkami? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyUlf super wieści
Ja w końcu wyszłam do sklepu.
Zakupy zrobiłam w 10min?
Panie w sklepie się śmiały że tak w ekspresowym tempie to robi normalnie latalam po małym sklepiku.
Mam wszystko a najważniejsze 0,5 kg ciastek kruchych z marmolada!
Mniam ale mam fazę!
Obiad już się robi tzn kotlety mielone już smażę.
Junior śpi tata go tak ululal.
Nie wiem co ja w nocy będę robić?
I kolejna butla bez delicol i spokój.
Odstawilam na dobre ten lek. -
Angela89 wrote:Chcesz mu dzis łapać? Najlepszy jest poranny mocz mi dr kazala pobrać kolo 4-5
Tak napisałam tylko. Jak sie nie uda za pierwszym razem to poczekam do następnego
Ale nie wiem czy już jutro bo potrzebuje skierowanie. Wiec najpierw napisze maila i dopiero jak dostanę odp to będę łapać.
Dam znać
U nas miedniczki 9 i 8. -
Skali89 wrote:Sarcia u nas mały ma takie wypustki kolo ucha i chyba dlatego ale nam z kolei lekarka mówiła ze terminy celowo są odległe żeby wszystko się tam poukladalo wody Ito my mamy na 4 listopada czyli po 2 miesiącach
My badalismy uszy po miesiącu -
nick nieaktualny
-
Ulfenstein wrote:Tez mi sie podobają. Ale cholerka drogie
A inne puzzle przy nich są takir tanie.
No ale torba jest spoko. Może mata tez przejdzie w budżecieUlfenstein lubi tę wiadomość