WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyżabka,
tego Wam życzę
mojemu bardzo często pomaga leżenie na brzuszku, ćwiczenia typu rowerek, nóżki do brzuszka i zataczanie nimi powoli kółeczek albo jeśli Robercik lubi kilka łyków letniej wody
mój co chwila się śmieje za dwie minuty płacze
jakiś dziwny ten humor ma...Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2016, 17:50
żabka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLRF dzięki.
Poćwiczyl puścił kilka bakow domagał się cyca zjadł śpi na rękach.
Pijemy wodę wczoraj przez cały dzień wypił aż 50ml.
Dziś może z 20ml by się uzbieralo
Jakiś ten dzień dziwny widzicie same co dzieciaki nasze wyprawiaja ;-(
Ja chyba odstawie ten delicol.
Stosujemy dopiero 6 dzień ale zaskoczyło mnie zachowanie juniora po niepodaniu jego.
Spróbuję.
Najwyżej przejdę na espumisan ewentualnie mąż pojedzie do Niemiec i kupi sab simplex bo dawałam na początku co mówiłam że chyba z głodu mi się tak prezy.
Co do głodu.
Jest jakieś sytsze mm od nan????
Moje dziecko je często a malo czasami dużo tyle ile wg producenta na mm.
Czy wasze tez tak jedza mm?
I podjęcie za godzinę znowu?
Dobrze że mam cyce w miarę funkcjonujące i mogę dokarmiac bo nie wiem co bym zrobiła:-( -
nick nieaktualnyMadziuuuula wrote:Lrf tez mi się mata ze
Skip hop a podoba ale zastanawiam się czy tego typu jak ma Madziula nie jest bardziej edukacyjna hmm -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sarcia ja też miałam powtórkę badania ucha. I wyszło wszystko dobrze.ponoć po porodzie bardzo często nie wychodzi, bo wody i masię płodowe zalegają.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2016, 18:20
sarcia123 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sarcia mi chodziło że będzie 13 wypłat łącznie a nie że teraz na raz. U mnie jest płatne do końca miesiąca wyplacaja.
My dziś byismy w gościach u koleżanki, i jej córeczki która ma kolki. Masakra dziewczyny współczuję wam na prawdę.
Później spacer sen trochę go ponosilam i teraz cyc. Zaraz sprzedam go tacie i idę na rowerek.
Sarcia szybko masz tą kontrolę my też mamy ale po dwóch miesiącach bo mówili ze musi trochę czasu minąćWiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2016, 19:01
-
nick nieaktualny
-
My po usg.
W głowie wszystko wporzo.
Bioderka oba idealne - 1a.
W brzuchu jedynie nieznacznie powiększone miedniczki - kojarzę ze tu temat był.
Pani powiedziała, ze to częste i ze kontrola za 2 miesiące czy sie wchłonęły. I być może profilaktyczne badanie moczu.
Wiec będziemy łapać siuski!kamciaelcia, sarcia123, żabka04, Madziuuuula, bisacz, Sabina, stardust87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny