WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Kostek w bujaku na blacie. A ja tańczę i śpiewam. I gotuje
Podoba mu sie. Pierwsze nieśmiałe uśmiechy! Hurra!
Ale wciąż ziewa. (Dlatego tańczy z bujaka, na rękach by popłynął
I patrzy na mnie jak na wiariatke
'Rzuciłem palenie i kościół tez. To pierwszego czasem wracam, do drugiego - nie.'
I inne Czesławy i T.Love i Vavamuffin. Radośnie
sarcia123, AJrin, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Magdziulla wrote:Tiny Love Plac Zabaw z planszą muzyczną (kick and play). Tak trochę przyszłościowo. Na razie działa:)
Co do spania to schemat jest taki:19.30-20 kompu kompu, cyc, szum i spanie, wcześniej zasypiał od razu, a teraz nawet 1,5 - 2h zasypia i wybudza się, zwłaszcza jak wyłączam szuma.
Obierze te matę - dzięki
Ps. Nie wyłączam szumuWiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2016, 16:10
-
nick nieaktualnyA ja dzis pierwszy raz odlad maly jest na swie ie mialam "extreme cooking" czyli dzie ko na rekach i robienie zapiekanki makaronowej po chwili bujanie jedna noga dziecka i krojenie szynki
ale jem efekt tych cudow i plwiem wam ze wyszła pycha
Dzis w ogole jakisdzien warita maly od 12 spal jakas godzisnke? I dopieo usnal przed chwila -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A moj ma dzis 3 tygodie i odpadl nam kikut jupii ciesze sie na maksa.
A i znowu spi kurde dzis pada co chwile bede cierpiec w nocy ale trudno mam chwile spokoju
A kaszel dalej mnie meczy a i najgorsze ze temperatura u nnie trupia 35.6jakies oslabienie chyba..
-
Dzisiaj odstawilam delicol sciagam pokarm i dzis dalam wody wypil z 20 ml popoludniu zrobil taka kupe ze az sie przelalo. Musze odebrac te krople bo sa na poczcie wiec dzisiaj jak kolka nas nawiedzi to podam mu
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEsmi właśnie siedzę i myślę czy też nie odstawić delicol Noooooo dałam butle bez tych kropli i cisza brzuszek nie boli nawet polezalam pogadaliśmy do poduszki z myszką miki a ja w tym czasie odkurzylam :-)a jak daje to się prezy cuduje a płacze strasznie
-
nick nieaktualny
-
Zabka nie wypada mi polubić ale jak cos to wpadne
Zycze aby spiochy przespaly i nocke.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMój tez zjadł butle i zasypiamy już przy niej nie pozwoliłam spać pogadaliśmy ja odkurzylam.
Potem się rozryczal dałam cycka i zaliczył zgon więc Zapakowalam do wózka i właśnie spaceruje po balkonie:-)
Spi jak zabity dobrze ze się dotleni już nie pada to fajne powietrze jest. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny