WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyUlfik
To trzymam kciuki za plmyslme wiesci na usgm:)
Wiesz ze jak moj maly w dzien sporo spi to ja mam takie same mysli jak ty pt. Co to bedzie noc ??? Moj mnie wkurza tym ze wieksza zesc dnoa przesypia sobie a budzic go mozesz a on ma to gdziesUlfenstein lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnysarcia123 wrote:Zabka04
Widze ze co srops to obyczaj:) mi sie tam nie pali tylko tak z ciekawosci sie zastanawialam nad tym jak to jest jak wy zaczwlysxie pisac, ze srops gruba asa sypie
Eee..becikowe wplynelo to teraz mozesz szalec
Nie to na kupke do koperty idzie.
Czekają nas duże wydatki.
A jeszcze chrzciny zrobić trzeba. -
nick nieaktualnyZabka04
No w sumie fakt, zwlaszcza ze w naszych czasach to pieniadz zadnej wartosci nie majak pampersy kosztuja 50 zl i jak ktos karmi mm to mleko prawie tyle wiec o czym tu mowic
Ja chrzciny robie w przyszlym roku na wielkanoc jak maly troche podrosnie no i za jedna robota, bo u nas tylko kilka osob będzie to obiad ptzugotuje sama, torta zamowie a ciasto upiecze tesciowa -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDla mnie kp to coś naturalnego. Nie przeszkadza mi, nie męczę się tym
i mam zamiar karmić długo
przynajmniej rok, jeśli tylko będę mieć pokarm
Żabka ja też muszę odłożyć na chrzcinyi muszę kupić jakieś ubranie dla siebie i dzieci. W niedzielę ruszymy szukać lokalu
-
nick nieaktualnyNo u mnie
Pampersy 1 op 50 zł idzie jedno op na tydzień.
Mm koszt 1 puszki 50zł idzie jedna na tydzień.
No to już wiecie ile kasy.
A gdzie chusteczki itd...
Ja chcę zrobić chrzciny jak najszybciej i mieć to z głowy.
Marzy nam się by sami chrzestnych tylko zaprosić ale są dni że mi głupio się robi jak tak moge bez rodziców tzn dziadków itd.
Nie nawidze jak ktoś gada za plecami,focha strzelają a wiem że tak będzie jak tylko chrzestnych zaproszę
Z drugiej strony jeszcze nikt nikomu nie dogodzil. -
nick nieaktualnySabina o ubraniach na chrzciny nie wspomnę nawet nie wiem w co się ubrać?
Najgorsze ze ja muszę się ubrać od stóp do głów. Mam tylko kurtkę zimowa.
Chodzę w adidasy czy to lato czy zima tak Mo wygodnie.
Więc trzeba mi adidasy.
Kozaki jakieś by się zdały skoro mam iść do kościoła elegancko ubrana a szkoda mi wydać bo będą leżeć w szafie:-(
Mąż też potrzebuję coś tam tyle dobrego że tylko buty chce.
Do końca roku na pewno chcę zrobić chrzciny.
A w maju szykuje się nam komunia u męża siostry.
A druga komunia jest u chrzestnego naszego synka więc wcale się nie zdziwie jak nas zaprasza bo przecież my już bliższa teraz rodzina hahahah -
Ulf, Jak młody spi w dzien to ja mam dramat w oczach co bedzie w nocy. Nie raz mowie do M jeny on za duzo spi dzis bedzie dramat. Ale nie mam serca wybudzać jedyne co myśle to czy nie isc spać z młodym teraz bo jakoś sennie mi sie zrobilo.
-
nick nieaktualnyżabka04 wrote:Sabina o ubraniach na chrzciny nie wspomnę nawet nie wiem w co się ubrać?
Najgorsze ze ja muszę się ubrać od stóp do głów. Mam tylko kurtkę zimowa.
Chodzę w adidasy czy to lato czy zima tak Mo wygodnie.
Więc trzeba mi adidasy.
Kozaki jakieś by się zdały skoro mam iść do kościoła elegancko ubrana a szkoda mi wydać bo będą leżeć w szafie:-(
Mąż też potrzebuję coś tam tyle dobrego że tylko buty chce.
Do końca roku na pewno chcę zrobić chrzciny.
A w maju szykuje się nam komunia u męża siostry.
A druga komunia jest u chrzestnego naszego synka więc wcale się nie zdziwie jak nas zaprasza bo przecież my już bliższa teraz rodzina hahahah
Za to chłop ubrany, tylko buty mu potrzebne. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHm piszecie coś o kosztach, nasze mm bez refundacji 45zł, z refundacją 29zł a puszka starcza na 3 dni na razie
małego uczulają "zwykłe" kosmetyki i musimy stosować emolienty
no ale co zrobić, dobrze, że mąż dostał mega zapas pampków z pracy
wasze dzieci dziś śpią a mojego co chwila budzą bączki
Madziula mój mały ma na policzkach takie pajączki - popękane naczynka ale nie są jakoś bardzo widoczne więc się nimi zbytnio nie przejmuję -
nick nieaktualnyDziewczyny kp
piszecie, że wam dzieciaczki wiszą przy cycku
mój karmiony mm może butlę wciąga szybko ale pragnienie bliskości nie pozwala na odłożenie do łóżeczka i tak maluch rezyduje na rękach najlepiej maminych więc mm wcale nie mają łatwiejnie poleży samotnie dłużej jak 5 minut i zaczyna się płacz
-
nick nieaktualnywypił kolejne 40 ml i śpi
zaraz popadnę w jakąś rozpacz
my płacimy ok 33-43 zł (zależy czy zamawiamy czy kupujemy np w rossmannie) i zwykle starczało na ok tydzień, teraz jak Mały je więcej to zdecydowanie na krócej. Cóż zrobić, może jak będziemy rozszerzać dietę ten wydatek się trochę zmniejszy?