WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Moj też spi
a zjadl tylko jednego cyca i to nie całego.
Mamy KP pisalyscie chyba dokładnie Sarcia, że sciagacie kolo 100 z piersi. Ja wczoraj sciagalam to przez 7 min poszło tylko 60ml ale po 6 godzinach przerwy kiedy były mega pełne. Teraz sie zastanawiam czy ja mało pokarmu nie mam dlatego obala zawsze dwa cyce a jak dluzej nie spi to na nich wisi bo sie nie zdaza napełnic bidne.
I co do marudzenia na cyce jak ja sie ich naprzeklinałam jeny nigdy ich nie lubiłam a jeszcze jak nie miałam mleka to je wyklinałam, że po co mi one skoro nawet na kp sie nie nadaja -
Magdziulla wrote:Oj Agatia, bo jak czytam Ciebie albo Kamcie to u Was wydaje się to takie łatwe. A ja cudne mam chwile gdy Mała się obudzi i ma chwilę humor wtedy się rozpływam i to prawdziwa rozkosz, a później jak płacze to walka. Niby powinniśmy się cieszyć każdym etapem życia dziecka, a ja czekam, aż ona z tego wyrośnie. Chciałabym, żeby była wesołym bobasem, a nie potrafię taką ją zrobić.
Plus taki, że kupiliśmy matę i nawet Mała korzysta. Długo szukałam, ale jestem zadowolona, teraz muszę wybrać karuzelę.
Bo właśnie szukam
Od której do której liczysz te nocne wstawania? Co ile godzin karmisz?
Bo mój tez daje popalić -
nick nieaktualny
-
Ajrin moje nie współpracuja z laktatorem. Nienawidzę dojenia i myślę, że to dlatego. Bo ja nie mam tez super wynikow w odciaganiu, nawet jak mam odczucie pelnych piersi.
Mój przybiera minimum po 300 g tygodniowo, wiec najada się.
Nie udało się mi odłożyć Małego. Od razu oczy jak radary i koniec spania. Piszemy wiec razem tego posta. A niektórzy jeszcze piją mleko -
nick nieaktualnyAjrin
Ja tak okolo 90 z jednej piersi czssami 80 ml, ale ja zeby miec wiecej to sleczalam z laktatorem po kazdym karmieniu i etsdy laktacja sie rozhula
Edit bo ucielo mi postaWiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2016, 12:54
AJrin lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyżabka, nie wiem, nie znam za bardzo ciuchów stamtąd i nie sprawdzałam dokładnie co i jak. Na fb mi się wyświetlił ten ciuszek
Mały dalej śpi.Pewnie jak się teraz obudzi to do wieczora nie zaśnie, oby! Bo ciekawe co się będzie w nocy działo?? Ja bym chciała matę piankową ze skip hopa, czekam na jakąś cenową okazję -
nick nieaktualny
-
Ja mam mate bright stars poki co nie dam opini bo kot testuje bardziej niż mlody
Ale jej już chyba nie ma w sprzedazy dostałam ją od brata.
http://www.panzabawka.pl/bright-starts-9217-aktywna-mata-edukacyjna-stolik-2-w-1
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
moj tez dziś sporo śpi.
po pierwsze nas zaskoczył, że po karmieniu o 6 poszedł spać na prawie półtorej godziny.
z reguły to już było koniec nocy.
potem miał 2,5h!!! aktywności.
na spacerze spał prawie 2h, godzinka przerwy i znowu śpi.
Wy się cieszycie, a ja już się zamartwiam co to będzie za noc.
dziś na 18 usg.
-
nick nieaktualny