WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnywróciliśmy z usg, wszystko w brzuszku dobrze, choć Mały wiercił się nieco, co wydłużyło czas badania, ale na szczęście nie płakał. Wyraźnie mu nie odpowiadało smyranie po brzuszku, a potem po plecach
miedniczki obie są cacy
później byliśmy w mojej firmie, zawieźć jeden papier do kadr i oczywiście ciotki zachwycone puckami Filipa
teraz czekam aż się obudzi na butlekamciaelcia, żabka04, Madziuuuula, Sabina, alinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witamy sie maly spi na ręce.
Moj przespal 6 godzin znowu w nocy pozniej 2 godziny harcowania i pospalismy do 9.
U mnie nadal kaszel i smyranie w dole gardla najgorzej w nocy i nad ranem.
Kurde w piatek M po pracy jedzie na caly weekend na swoje kawalerskie jestem wściekła, ze nas na tyle zostawia.
-
nick nieaktualnyZabko to Twój mąż nieźle pojechal! Juz 3 dziecko? Niech Ci choc da zapomniec o porodzie
Witam.
Kamcia będziesz mieć dziś wyniki?
Esmi idź do lekarza. Ale Cię wzięło. ..
Foxik cieszę się, że usg w porządku
Ja dopiero zjadłam. Czekam na dostawę żurawiny, bo jeszcze nie jestem zdrowa. Wiecie zamówiłam dla młodego polarek, 68 rozmiar. 62 jest małe a w tym co przyszedł znowu tonie. Cholera. Nie mam w co dzieciaka ubieraćWiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2016, 10:33
żabka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sabina
Wyniki po południu
ale niestety nic dobrego się nie spodziewam. Narazie jestem wściekła (tym bardziej ze nie mogę dodatkowo znaleźć aktu zgonu ojca ) bo mierzylam się z glukometru i przekroczyłam po 1h i po 2h. ..nie klne tu póki wyników nie zobaczę. ..a szukanie czegoś to w ogóle źle na mnie działa -
Magdziula dostaniesz na 4ry litery!
Jestes najlepsza matka dla swojego Bobasa.
U nas tez tak jest, ze czasem sa 3 karmienia, a czasem 5.
Raz zasypia zaraz po kapieli, raz nie.
Raz cera ladna, raz mojego Brzdaca wysypie.
Kp mnie tez nie jara, ale wstaje.
Niestety cos tak jak Foxik, mam uraz ze szpitala i nie lubie swoich piersi i nawet nie lubie ich dotykac w czasie mycia. Cisniecie sutkow przez obce baby zrobilo swoje. Wyciskanie mleka na sile przy nawale tez.
-
O kurcze Kamcia to 3mam kciuki aby z krwi bylo lepiej.
Odlozylam z rak mlodego spi dalej ciekawe czy jak wstane to bedzie spal.
Edit: wstałam do lazienki i już na placz sie zanosi wrrr. Radary te dzieciaki maja normalnie wbudowane.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2016, 10:44
-
Ajrin
Ja się zanosi (a jeszcze nie placze ) ja jeszcze do dziecka nie biegnę. Nie uczę ze na każdy grymas matka biegnie. Do tego niania mi służy. Jest czuła i juz wiem kiedy mały się przeciąga a kiedy wierci.
Z wynikami to od dawna przeczuwalam. .. -
nick nieaktualnya mój nadal śpi, a jak byliśmy w przychodni tak marudził niby z głodu.
choć nie byłabym taka pewna, zauważyłam że póki co każdy lekarz, ja dziecko marudzi lub płacze - to na pewno głodne
mam dziś leniaaaa...
o mój słodki jeżu, chyba zamówię dla samych spodenek
http://txm24.pl/zestaw-niemowlecy-granatowy-2Ulfenstein lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLrf zajebisty.
Cena też fajna.
Zostawiłam sobie stronkę otwarta może coś znajdę fajnego.
Ja muszę kupić malemu czapkę zimowa typowa zimowa.
Kurcze tyle tego mam a takiej malutkiej zimowej nie mam:-(
Magdziulla każda miała ma takie myśli.
Nie jesteś zła matka kobieto.
Porostu chciałabyś dobrze a nie wychodzi tak jak chcesz.
Kp jest ciężkim tematem i trzeba mega dużo cierpliwości.
Dziecko je tak jak ono chce a ty musisz być na jego żądanie.
Nie ma tu nic wspólnego z zła matka.
Jesteś wspaniała matka opieką,karmienie,czuwanie nad dzieckiem etc.
Macierzyństwo nie jest łatwe i później też ciężko (zależy jakie dziecko) ale ciut lżej a to zabkowanie,choroby itd.
Będzie dobrze to chwilowy kryzys:-)
Ksosia odnośnie nan jeszcze.
Niebieskie jest bardziej sycace.
Zauważam dopiero to bo je wprowadzam.
Być może zbieg okoliczności albo co ale od wczoraj na noc dałam dwie miarki niebieskiego i moje dziecko spało 6h.
Dziś na śniadanie dostał taka sama porcje mm co na wieczór i teraz śpi już 2h.
Może ta pogoda albo co albo to mm jest takie super. -
nick nieaktualnyKamcia jeszcze o tobie zapomniałam!
Nawalic ci!?
Przecież wiesz że z krwi inaczej i z gluko inaczej.
Ja mówię że menda cie opuściła i tak ma być.
No to nawrzeszczalam na ciebie i mam nadzieję że tak przeczytałas to
Czekam na wyniki.
Będzie ok zobaczysz
kamciaelcia, stardust87 lubią tę wiadomość