WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySkali89 wrote:aaa już wiem, miałam się was jeszcze zapytac odnośnie 500 plus, dostalismy:) ale mam pytanko Szymek urodził się w sierpniu, składałam we wrześniu, i dostałam 13 wypłat od października do października 2017 a nie powinam miec zwrotu za wrzesień? to nie jest od urodzenia?
edit: już wiem, od miesiąca w którym wpłynął wniosek.
13 wyplat ? To nie jest wuplacane co miesiac tylko z gory na raz za rok ? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:Żabka
Są wyniki
mój "aniołek " nie dał mi tu napisać
94-150-110
Nie są piękne ale są w normie - w tej pozaciazowej normie
A wyniki gluko przemilcze
Superancko:-)
Olej gluko
Trzeba wymienić hahaha
A wyniki to jakoś ekspresowo masz.
Ja tak szybko nie dostaje hihi
Gratki to teraz czekoladę możesz Zjeśćkamciaelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Foxik dzięki.
Sarcia a one nie są od 1. miesiąca?
Anulka nie przeszło ale ważne ze nie wzrosło. Cały czas 37.7.
Co do kp to mi nikt nie wyciskal a też nie lubię swoich piersi. I karmienia tez nie lubię i czekam na te 6 miesięcy kiedy eden mogła przestaćAJrin lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWidzę, że te kropelki chyba można wcześniej, ale na następne szczepienie będziemy mieli skończone 3 miesiące, więc kupię ten syrop/zawiesinę (??), bo nie wyobrażam sobie aplikować czopka w tyłku
dopił resztę i śpi dalej
ale nie spał od 8:30 aż do końca badania, prawie 10:00
tak, tak... kocham NFZ
Przyjechaliśmy, było już kilka osób w kolejce, ale jakieś laski na oko gimnazjum, początek liceum, więc jeszcze jako nieletnie podchodzą pod dziecięcą przychodnię. Innych dzidziusiów nie było, nikt nie przepuści, a weszła taka co niby na 10:00 była zarejestrowana przed nami (my na 8:30)
Ogółem przychodnia - porażka, przez wielkie P.
Do pracowni usg osobne wejście przez podwórze, nie ma osobnego dla dzieci trzeba się więc kierować w stronę drzwi, pod którymi zawsze ktoś pali, rejestracja razem z dorosłymi, więc śmierdzący fajkami dziad stoi za nami, później przeciskam się wąskim korytarzem pełnych zrzędzących emerytów na koniec, bo gabinet dla dzieci na samym końcu, gdzie są drzwi wejściowe, ale zamknięte bo tylko na wypadek ewakuacji. Nigdzie nie było przewijaka, bo po co. Dobrze że pani doktor pozwoliła nam Małego przewinać na tej leżance do usga sama bardzo miła, kompetentna, dokładna, chyba pół godziny tam spędziliśmy. Jak mieliśmy robione usg brzuszka + przez ciemię to ok 15-20 minut nam poświęcili na oba. Grunt że jest ok!
-
nick nieaktualnyMadziuuuula wrote:Mój Babel ma widoczne pajączki na policzkach takie cieniutkie czerwono-różowe. Ktoś coś wie na ten temat? Czy one znikną pod warstwa tłuszczu za jakiś czas?
-
nick nieaktualny
-
Madziuuuula wrote:Mój Babel ma widoczne pajączki na policzkach takie cieniutkie czerwono-różowe. Ktoś coś wie na ten temat? Czy one znikną pod warstwa tłuszczu za jakiś czas?
ale chyba tłuszcz nie ma nic do tego bo to zaraz pod skórą jest.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTrzeba czasu.
Na pewno zejdzie.
A może też być taka jego uroda.
Moi ma np. Pod okiem z jednej strony i zdrowiej strony 4 szt kropki czyt. Prosaki ew kaszaki?
Czytałam że zejdzie ew można iść do dermatolog i ona to przebije i wycisnie.
To są zmiany hormonalne.
No i ten trądzik niemowlęcy mnie wykancza.
Co on ma na buzi..... A pod światło o matko sama kaszka taka chropowata skóra:-( -
To raczej nie jest skóra marmurkowa. To wygląda inczej i jest tylko na policzkach. Było od urodzenia. Na pewno nie powstało w wyniku przeciskania przez kanał rodny -bo czytalam takie opinie w necie.
Mam wrażenie ze jest minimalnie mniej widoczne niż zaraz po porodzie. Może z czasem skóra pogrubienie i to się schowa?
No nic, może położnej zapytam jak jeszcze przyjdzie, a jak nie to pediatry przy okazji. Naczyniak to tez nie jest. -
nick nieaktualny