WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:No i bilans dnia -spacer rano 3h -spania prawie 1.5h
jedyna drzemka w ciągu dnia! ?! Czemu tak ? ???mały nawet nie marudzil. Zjadł rzadziej a sporo i mniej posiłków ilościowo
No no.
Życzę dobrej nocki.
Żebyście spali jak "zabici".
A wszystko na to wskazuje:-) -
nick nieaktualnyUlf dobra i działka niż siedzenie w domu.
Jak sobie pomyślę że mam siedzieć w domu to coś mi się robi na łeb dostanę

Kamcia oby mu tak zostało.
A ja dziś myślałam że Robert ruszy na czworaka a tu nic.
Poszłam zrobić mu kaszki wchodzę do pokoju a on na kolanach, tyle w górze i ręce na krzyż ale poparte.
Jeczal stekal chciał iść ale się zablokował
Szkoda
Ale mnie to cieszy przyjdzie dzień że zateybio co chodzi:-)
Właśnie usnal.
Położyłem w pampersy i podkoszulku na szerokich ramiączkach.
Okno zostawiłam otwarte bo gorąco w pokoju.
Mam nadzieję że nocka będzie ciepła!?Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2017, 20:47
-
OMG Zabka co to za cholerstwo Was dopadlo? Masakra...wspolczuje, oby dzieci szybko wyzdrowialy!
Natka wow co ta Twoja corcia wyprawia! Olek tez cos juz probuje dreptac kiedy stoi przy lozeczku ale jeszcze nie zalapal jak to sie robi
Poki co glownie trzyma sie lozeczka i skacze
No i raczkuje tez. Zebow wciaz brak.
U nas pogoda tez nienajgorsza, no ale nie ma co porownywac z upalami w Polsce
Oby tylko nie padalo w weekend, zwlaszcza w niedziele bo jest festyn dla dzieci w pobliskim parku i planujemy zabrac ekipe
-
Witam się i ja

Żabka współczuje ale dobrze że szybką diagnozą jest
My rano byliśmy na spacerku jeszcze przed gorącem, później drzemka obiadek znowu spacer i drzemka
Ćwiczymy raczkowanie i mały ciągnie się do wstawiania z siadu ale umie tylko jak się trzyma moich rak
Dziś w końcu przyszła dachówka więc jutro chyba skończą dach hurrra
Jutro chyba pojedziemy do Sandomierza bo jest festival food truckow chociaż za tydzień ma być w krk więc zobaczymy
Czas spać może jutro będzie luzniej to coś skrovne
Opalalam dziś nogi bo m mnie wyzwal od córek mlynarza zawsze miałam opalone bo zostawalo po leci a w zeszłym roku jakoś się nie opalam i jestem białą jak ściana i teza nadrobić

-
My nie śpimy. Mela o 23:30 postanowiła się wyspać. Nie działa lulania, cichanie a szumu z karuzeli mam już po dziurki w nosie. Marzę, by ta karuzele i szum wypowiedzieli przez okno i to najlepiej zamknięte. Od tygodnia mamy znów sajgon że spaniem. W dzień ma 1 max 2 drzemki po 30-40min a w nocy spać nie chce. Teraz się bawi w salonie a ja mam migrenę. Normalnie mam ochotę wyjść
-
nick nieaktualnyNatka współczuję

Cały czas się zastanawiam z kadry ona ma tyle energii?
Oby drugie dziecko było mniej ruchliwe.
Chyba że masz albo mąż jakieś geny kosmiczne?
Dzięki dziewczyny.
Dzieciaki nie mają gorączki.
Zobaczymy jak dzisiaj Robert czy dostanie.
Okno w pokoju małym zamknelam na noc bo byl przeciag.
Zostawiłam w kuchni i w dużym pokoju otwarte więc było ok.
Ja nie śpię od 4:30 tzn biegam z łóżka do łóżka i zasypiam na chwilę.
Pierw córka wolała że głodna i w brzuszku burzy ale jakoś zasnela właśnie się obudziła a mały z zamkniętymi oczyma coś jeczy i rzuca się na boki teraz zasnął mocniej.
Nic zaraz kawka i śniadanko.
Trzeba ogarniać dzieciaki a potem chatę bo mamy syf straszny.
-
nick nieaktualny
-
U nas nocka slaba, budziła sie z 4 razy i to z płaczem. .nie jakims histerycznym ale zawsze...

Cioteczki! ! Mamy dwie informacje hehe
Od dwóch dni mamy pampki 4!!
A wczoraj zauważyłam ze jej się przebily dwa zabki u góry! ! Z tym ze nie jedynki a dwójki. ... jedynki nadal idą
Natka-matka wariatka :), kamciaelcia, żabka04, marta258 lubią tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡

20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️

-
U nas tez noc słaba -ale moja i męża. ..Piotruś w miarę spał -o 2 wstał na mm i około 3 się przebudzil ale nie wymagało to większej uwagi.
Ale mi było źle -gorąco, duszno, suszylo. ..otworzyliśmy okna i...i lezelismy. Nie dałam rady zasnąć jakieś 3h...potem z okna zawialo, pozamykalismy i usnelismy. ..i to zawianie to była zapowiedź zmiany pogody
czyli u nas tez chłodno (16 stopni ) wieje i ciutke kropilo. Ale czekam z utęsknieniem na deszcz -ulzy mojej alergii
no i na naszej działce susza
wszystko jaskrawo żółte! -
nick nieaktualnyJa usypiam małego w spacerowce w domu.
Ciężko idzie.
Zawiodłam do pokoju jak zawsze ale tam nie chyba za gorąco.
Więc rozłożyłam wózek i macham może usnie.
Dariah gratki.
Ale będzie zębów fiu fiu.
Kamcia u nas też żółto wszędzie tego.
Ja też jestem za deszczem niech pada a nawet leje użyje mi auto bo masakra a jutro mąż z rana na myjki poleci jak nie lunie
Edition śpi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2017, 09:42
Dariah lubi tę wiadomość
-
Padam na twarz normalnie. Moja słodka kosmitka zasnęła ok 2:00 a wstała już o 7:00. Masakra.
U nas też pogoda się zepsuła
szkoda, bo chcieliśmy dziś grilla zrobić a nic z tego. Pochmurnie, podwiewa i ogólnie chłodno jest
-
Zaliczylismy dwugodzinny spacerek, byliśmy m.in. na dzialeczce posadzić 4 tuje (jeszcze 12 szt i będzie obsadzony cały przód ). Chłodno kiedy wieje. Jak nie wieje to było aż miło. Padać będzie na pewno ale czekam na to od rana. Piotruś zjadł maminy obiadek -pulpeciki z kasza i warzywami. Teraz jemy my
klasyka : ziemniaczki, mielone, mizeria oraz zasmazane pieczarki. Synuś narazie raz drzemal i tak patrzymy sobie na niego czy chce jeszcze spać czy nie? ?
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

[

Emilce identycznie zęby szły. Widok bezcenny przy uśmiechu