WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKamcia hahaha
Gdzie ty maciore widzisz?
Chyba zapomniałaś jej cyknac fotkę po drodze!!!!
Kochana super wyglądasz.
No brzuszek piękny<3
Ajrin ta dieta jest naprawdę super.
Ja przytyłam tylko 11kg z Robertem z czego Robert to 3600.
Cud raczej jest w tym co jesz, ile jesz.
Je się często ma się wrażenie że człowiek żyje tylko żarciem i z lodówki nie wychodzi.
No i mierzenie cukru dla mnie to katorga była a szczególnie jak trzeba było na wyprawę jechać do diablo czy gina zawsze coś ze sobą trzeba było wziąść.
A koleżanka zaszła tak z natury czy wspomaga się metformina czy inna medyczna pomocą?
Ja wróciłam do domu
Nie kupiłam wątróbki bo nigdzie nie było a taka mam ochotę
Jutro muszę ustrzelic ja co się wiąże z wyjściem rano do przedszkola.
Robert spał 2,5h zmarzlam strasznie.
Idę po jakąś herbatkękamciaelcia lubi tę wiadomość
-
Kolezanka starałam sie 4 cykle ostatni chyba brala duphaston od samego początku cyklu bo miala wysoką prolaktyne i w tym cyklu im sie udało.
Kamcia naprawde super wygladasz kurde widać ciąża Ci służy! Mega pamietam fotki z Piotrusiem ze spacerów wozkowych i widać różniceBrzusio super
kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
No ale znasz złoty środek wystarczy jeść u mnie niestety musze mega ie pilnowac plus uprawiać duzo sportu aby utrzymac wage w ryzach, ciąza temu nie służy i niestety tyje na potęge.
-
nick nieaktualnyJa jak poszłam na wizytę do endokrynolog to się przyznałam że żyje ciastka z marmolada.
Naprawdę jadłam kg tak mi wchodziły i tego mi się chciało!
Mąż tylko kupował paszkami jak szedł na zakupy a ja wcinalam jakby mnie z odwyk puścili.
U mnie problem z IO.
Więc muszę jeść głównie wszystko z niskim ig.
Ja nie mam weny żeby tworzyć dania z tego co mogę.
Powinnam jeść mega dużo warzyw do każdego posiłku wtedy niby czuje się syta i nie ciągnie do słodkiego.
Kiedyś widziałam obrazek czego nam brakuje w organizmie kiedy sięgamy właśnie po słodycze i inne (nie mogę znaleźć).
Dla mnie dieta IO to katorga bo dużo rzeczy nie przelkne poprostu sama nazwa mnie odrzuca.
Kupiłam nie dawno awokado i wyrzuciłem do kosza no nie dobre i tyle:-(
Mąki razowej czy innej która można stosować przy IO nie dotknę a taka zwykła zabroniona ahhhhh
Szczerze co ja bym dała żebym mogła jeść tak jak kiedyś za malolata człowiek szedł kupował co kolwiek i jadł nie przejmując się niczym.
-
nick nieaktualnyI przytrafiło się mnie.
Mam nieprzyjemności z inpost.
Do tej pory byłam zadowolona z ich usług a teraz jak i sprzedawca jak inpost zwalaja winę jeden na drugi i żaden prawdy nie powie.
Zaraz napiszę odstąpienie od umowy bo nie będę się patyczkowac z nimi już w e-mailu napisałam nie miło.
ile można czekać na paczkę (30.11 kupiłam) i jeszcze mam czekać bo sprzedawca twierdzi że inpost paczkę zgubił a inpost twierdzi że paczkę odesłał do sprzedawcy jako reklamacja.
-
Dariah
Zosia pięknie się bawi klockami, wieża jej wyszła idealnie. My teź mamy takie same klocki, narazie Antoś układa max 4 jeden na drugim.
Kamcia
Śliczny brzusio.
U Antosia dzisiaj kiepsko z jedzeniem, nie chciał jeść śniadania, robił histerię i zjadł tylko 5 łyżeczek. Dopiero po 2h dojadł resztę kaszki. Obiad jakoś zjadł ale z dużymi problemami. Na dodatek spał tylko prawie godzinę. I jeszcze robibałagan w pokoju, wywala wszystkie zabawki i ubranka, ciągle biega po domu i psoci. Dzisiaj straszny urwis z niego.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej
Kamcia,
Piękny brzuszek !!! Jaka maciora !?? Hehe wariatka jedna z Ciebie
Chudnąc w ciąży....gdyby tak wszystkie miały to przyrost naturalny w Polsce byłby dwucyfrowy heheh
Marta,
Dobrze ze masz pomoc i nie jests sama
Żabka,
Ooo makaron !!! Zośka aż się rzuca na makaron...jak z reszta na większość rzeczyale ziemniaków nie lubi za bardzo ;(
Zosia już spi
Tak ładnie zaczęła się bawić od niedawna, ale szkola ze nie mogę wrzucić filmiku jak się bawi w doktora z misiem !!! Rewelacja !! Z ukrycia ja nagrałam , w sensie nie wiedział ze nagrywamale jak pielenie się bawiła, pierwszy raz tak
Mój D przeziębiony właśnie poszedł biegać...mówi ze jak pobiega to mu się zatoki odetkana..tylko mu powiedziałam ze albo go to wyleczy albo jutro będzie mieć 40C i ja nad nim latać nie będę !
Zobaczymy
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Skali,
No Zosia i Szymek to takie dwa bliźniaki z forum
Ah tam jej ma co się waga przejmować, ja już się przyzwyczaiłam ze Zosia to Calineczka
Dzisiaj wprawy była koleżanka z 3 miesięcznym synkiem...ponad 7kg gdzie Zosia ma 15 miesięcy i ledwo 9kg...tak wiec tego...
Żabka,
Pytałaś o papuciemy mamy takie z CCC na rzep zapinane. Zosia je uwielbia. Ale ona generalnie uwielbia buty i buciki i papcie itd
Chociaż na początku nie lubila bardzo. Zaczęła lubić jak zaczęła chodzic...
Po domu uczyła się chodzić w skarpetkach z absdopiero potem papcie jej założyłam.
Pamietam ze moja mama za nią latała z papciami "bo na bose stopy nie może" a Zośka się strasznie denerwowała i je zdejmowała na silea jak zaczęła godzić kupialm jej papcie w ccc żeby ja przyzwyczaić do butów zanim kulialm porządne buty na dwór - od razu polubiła.
I teraz mówimy : gdzie są papcie ? Nałożymy papxie ? A ona szuka je j przynosi i siada gotowa do nałożenia papci lib bucikówżabka04 lubi tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Ząbki pokaże szymka tylko muszę mu zrobić zdjęcie jak stoi a najlepiej w rajstopach żeby było widać jego chude nogi
M po zabiegu dobrze ma ranę na około 8 cm szwy nie może dźwigać co rodzi problem jak będzie pracować także na pewno do końca tygodnia raczej wolne co rodzi problem nie ma kasy bo nie pracuje
Koniec roku tyle wydatków a my stoimi z kredytem bo czekamy na drzwi zaczęli tesciu z moim tatą robić poddasze Ale nie ma drzwi więc dupa jeszcze pan elektryk przypomniał sobie ze skończyć trzeba i się rozliczyć spoko gość ogólnie my już kilka razy mu mówiliśmy a jak on w końcu to akurat jak kasa zamrożone no ale damy radę
No jutro wizyta będziemy widzieć muszę sobie pytania zapisać na kartce nawet nie wiem czy już się przekrecila bo to chyba już ? Nie pamiętam Szymek jakoś wcześniej był gotowy
-
Skali,
Na pewno dacie radę ! Wszystko będzie dobrze !!
Najważniejsze aby M był zdrowy
Czekamy na zdjęcie Szymka
Zośka była głowa w dół już od 20 tyg albo i wcześniej. I tak jej zostałam chociaż miejsca miała sporo i do końcu mocno się ruszała ale wokół osi pionowej na szczęście hehe09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡