WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
to "zapiecie" plus piosenki sprawiaja ze mam go w jednym miejscu
ale dzis pokazał ze można z tym krzesłem stac, chodzić a nawet na czterech maszerować
PS
mąz właśnie nogi na lawie trzyma
to nie tylko po mamusiNatka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość
-
Skali
Całe szczęście ż zauważyłaś tego kleszcza.
Natka
Ale dzielna Amelka, tyle czasu bez pieluchy super, oby tak dalej
Śliczna Amelka.
Kamcia
Super chłopaki jak zawsze. Pogoda też idealna na spacery więc trzeba korzystać.
Dariah
Rzeczywiście Meblik ma bardzo drogie meble. A Ikea nie jest zła, cenowo meble przystępne i duży wybór. My też mamy z Ikei wszystkie meble w pokoju Antosiu
U nas ok, ze zdrówkiem lepiej bo ja i Natalka zdrowe, tylko Antkowi jeszcze trochę leci z nosa.
Wczoraj fatalnie się czułam bo rano twarda prawa pierś, cała bolała, nie mogłam jej dotknąć ani nawet ręki podnieść i jeszcze gorączka na piersiach. Wzięłam apap, robiłam zimne okłady i musiałam się bronić przed zapaleniem piersi więc ciągle przystawiałam Natalkę żeby mi to ściągnęła bo niestety laktator nie dawał radyDopiero wieczorem czułam się lepiej, było już ok i bez bólu. Dzisiaj rano po całej przespanej nocy też ok, mimo że piersi pełne to już nie bolały
-
Skali
Obserwuj się tylko proszę cię. Jeśli będą jakieś symptomy grypowe w przeciągu kilku tygodni to marsz do lekarza.
Przepraszam, może cię straszę, ale moja największa, najlepsza i od serca przyjaciółka cierpi na bolerioze.
Najprawdopodobniej od 3lat a od 3lat w lesie nie była, na żadnej działce, nic. Ona miastowa na maksa. ba! Nigdy u siebie nie zauważyła kleszcza.
Okropna to choroba jestWiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2018, 22:45
-
A my mieliśmy taki cudny weekend
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2018, 12:52
Dariah, żabka04, Natka-matka wariatka :), kamciaelcia, marta258 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej.
U nas bez zmian choc w nocy tepmperatura odeszla .
Jak dalam o 21 nurofen tak dopiero o 7:00 dostal.
Nocka taka sobie lepsza od poprzednich bo co chwila wstawal budzil sie ,pil .
Od rana protestuje z syropami !
Zjadl pol 7daysa bo znalazl w szafce a tak to zyje powietrzem.
Dzis z niego wylecialy ciurkiem zolte gile
Mnie zab boli !
Kurs excela odwolany bo za malo ludzi chetnych wiec mam nerwa ale sila wyzsza trudno.
Kasa pojdzie na zeba .
Marta oj wspolczuje tych atrakcji z cycem dovrze zrobilas przystawiajac ja czesto .
Ciesze sie ze uniknelas problemu bo znam ten bol i zle go wspominam
Kamcia gratulacje i zdrowka.
Ale piekne macie te foto.
I jaka u was piekna jesien !
Nic dzwonie do przychodni wad postawy umowic roberta bo kazaly o 11 dzwonic. -
To zdjęcia z Sulejowa byliśmy na weekend.
-
Kamcia zacna waga Kosiu waży 7700 haha więc nie jest taki mały wręcz przegonil a my ponad 6 miesięcy mamy
-
Natka
Śliczna Amelka
Ajrin
Cudownych masz chłopaków
Kamcia
Ale czas leci, już 5 miesięcy, duży już Patryczek, goni goni Piotrusia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2018, 23:26
AJrin, kamciaelcia, Natka-matka wariatka :), żabka04, Skali89, Pysiaczek89 lubią tę wiadomość
-
Marta cudna Natalka oczy to jak Antosia i twoje
-
nick nieaktualnyBylam w przychodni osobiscie pojechalam zawiozlam skierowanie i zarejstrowalam do ortopedy roberta.on oceni czy mam robic usg bioderek kontrolnie skoro bylo wszystko ok.
Slyszalyscie o takiej metodzie?
Tak to mecza zeby przyjechac robic nawet prywatnie a teraz lekarz oceni.....
14.11 mamy wizyte wiec nie jest zle.
Jutro mamy u fizjo.
Piatusie wrocily do lask u nas.
Jaka radosc i pokazal palcem jak zobaczyl w lodowkach serek
Kupilam mu sok gesty kubusia wciagnal na raz z lekarstwami.
Zjadl troszke zupki i ciastko drozdzowe z serem bialym
Marta jaka cudna natalka ! -
nick nieaktualnyBylismy u fizjo.
Ma nosic buty za kostke i ze sztywnym zapietkiem.
Tak problem jest i bedzie raczej nie wyrosnie z tego.
Czas pokaze.
Wypisal mi skierowanie ktore musze jechac do miasta duzego (tam rodzilam roberta) zeby mi podbili i moge w sklepie medycznym kupic za darmo nfz zaplaci.
Raz na pol roku moge takie buty brac jakie chcem nie zaleznie czy to sa kozaki czy kapcie.
Jezeli tak w sklepie mi powiedza to wezme kozaki a kapcie mu kupie sama.
Jakby nie bylo kozaki sa drogie.
Padam na pysk .
Od 11 bylam na dworze chcialam zeby robert poszedl spac wiec lazilam na 13 pohechalam do lekarza tam na drugie pietro wozek wciagalam potem w autobus po werke do domu werka lekcje odrabia ja cos zjem i lecimy szukac na miescie kuriera bo sie sfochowal ze mnie w domu nie ma i mam go znalezc na miescie!
Na 16:30 mamy pediatre wiec mam nadzieje ze cos doradzi .
Robert niw chce jesc, pije tylko soki geste , lekow tez odmawia i dostal brzydkie kupy.
Zauwazylam kaszke na jego ciele moze to trzydniowka?
Goraczka odpuscila -
zabko
Piotrek miał trzydniówke książkowa tzn bite 3 dni goraczki potem mała wysypka
ale w zeszlym sezobie miał gorączkę 1 dzień a po niej mała wysypka
bałam się że alergia na leki (a raczej mieszankę różnych)
pediatra powiedziała że to infekcja wirusowa, ale nie trzydniówka
kazała kontynuować groprinozin i tyle -
Żabka
To dobre wieści, takie buty są drogie więc super, że będziesz miała refundowane.
Dzisiaj byłam z Natalką w przychodni na szczepieniu na pneumokoki. Bardzo płakała ale później w wózku szybko usnęła i teraz dalej śpi. Waży 5380 g i mierzy 59 cm moja kruszynakamciaelcia, Natka-matka wariatka :), Dariah lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny