WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Żabka
Kurczę to sobie Robercik pochodził do żłobka ;( bidulek !
Jednak babka w żłobku dobrze zauważyła ze jest problem ze stopkami ! Dobrze !
Co rlaeda jej zalecenia były dość przesadzone heheh ale i tak dobrze ze zareagowała i byliście u fizjo !
Buty są bardzo drogie wiec fajne ze będziecie mieć refundowane
Marta
Pięknie rośnie Twoja Kruszynka !!
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
nick nieaktualny
-
No widzisz Żabka dobrze ze poszłaś ja bylam pewna Zeto jakąś przesada a jednak. U nas też w żłobku jeden chłopiec a specjalistyczne ortopedyczne więc może coś jest na rzeczy.
Ja byłam z chłopakami rano u lekarza A kontroli a że na7:30 pojechaliśmy wszyscy Igi kaszle gorzej niż przed siedzeniem w domu ale nadal osluchowo ok kazała puścić do żłobka a Kosiu niestety sterydy do inhalacji bo już słuchać jakieś szmery i sobie z katarem nie radzi. -
Zabko
Dobrze, że skonsultowała to z lekarzem. Ja co prawda do butów ortopedycznych mam trochę obawy i zaczęłabym od butów że sztywnym zapietkiem, chociaż u nas wszystkie takie są. Zalecił ćwiczenia jakieś? Same buty problemu nie rozwiążą niestety. -
nick nieaktualnyNarazie takie buty sztywny zapietek i wysokie za kostke.
Cwiczenia owszem ale to gdzies za rok .
Mowil ze jest nie kumaty ale przede wsztstkim zeby chodzil boso po roznym podlozu oraz chodzil na palcach.
Bedzie nas kierowal i spr przy wizytach jesli bede przychodzic po pismo na buty.
Pewnie ze bede jesli daja to dlaczego mam nie skorzystac.
Tylko jeszcze taki sklep musze znlaezc.
Na osiedlu moim dzis bylan i babka ma ladne za 125zl ale nie ma podpisane z nfz .
Mowila ze one wszystkie maja malutki obcas.
14.11 mamy jeszcze ortopede zobaczymy co powie .
Bo fizjo nie mowil o wkladkach a ortopeda pewnie kazeWiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2018, 18:57
-
Hej dziewczyny
Mnie trochę mniej bo ogarniam rzeczywistość połowa rzeczy jeszcze w kartonie szafy brak ale na swoim to najważniejsze
Szymek poszedł do żłobka dwa dni dziś już kaszke szlak mnie trafi wczoraj słyszałam jak jakaś babka mówiła do Pani że jej dziecko trochę kaszke także super no ale dałam syropu maści i wszystko co miałam
Zabko super że buty na receptę zawsze to taniej ja też muszę szymkiem buty na zimie kupić wysokie
Pola daje do wiwatu nic przy niej nie zjesz oprócz ziemniaków bo ich o dziwo nie lubi ładnie już siedzi wspinać się na schody i chyba lada moment będzie stać
Jutro mamy usg bioderek także prosimy o kgoyk8
Natka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość
-
Hej
U nas ok Pola z bioderkami ok także mamy spokój
Szymonek był w żłobku ale kaszel ma niby Pani mówiła że mało kaszle teraz śpi nie jest najgorzej ale już syropu poszły w ruch A jakie te krople wy dajecie bo coś czytałam sinecod ?
AJrin, marta258 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej Cioteczki
U nas wychodzimy powoli na prosta, po ponad 1,5 miesiąca chorób! Oczywiscie Marcyś do żłoba nie chodzipójdzie moze, jak mrozy przyjdą, tak ustaliłam z pediatra
Marcyś zaczął w koncu „lubić” braciszka, co mnie ogromnie cieszy, bo wczesniej tylko myslal, jakby go uderzyć, szarpnąć itp
Wstawiam zdjęcie moich chłopaków
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2018, 17:36
Natka-matka wariatka :), kamciaelcia, żabka04, AJrin, marta258, Dariah lubią tę wiadomość
Marcelek ❤️❤️
Mikuś
-
nick nieaktualnyPysiaczku pieknych masz chlopakow ..
Zdrowka wam zycze.
U nas caly dzien bez goraczki i masz ci babo....... Przyszla teraz wrrrr
Caly dzien robert dzis nic nie jadl.
Dobrze ze pije.
Ja oszaleje ciotki serio.
Mam dosc .
Dostaje na leb jak to dziecko niw jw.
Wiem wiem chory jest......ale:-(
Co kokwiek by wizal do buzi.
Nie wiem co mam sobie myslec antybiotyk dajw i temp wrocila? Hmmmmm
Spi od 15min .
Na spiocha z krzykiem dalam nurofen.
Kaszel jest jaki byl .
Aby do poniedzialku.Pysiaczek89 lubi tę wiadomość
-
Moje też śpią ja posprzątałem i leżę jeszcze tyle rzeczy trzeba zrobić muszę gonić m żeby pomalować sypialnię bo jak będzie chodzić spać razem z dziećmi to nigdy się nie skończy jeszcze od poniedziałku jedzie w delegację masakra
Dziś trochę pospacerowalam z dziećmi Szymek był na nogach nawet szedł za rękę uczymy się co chwilę chciał na ręce ale mówiłam mu że zaraz znak drogowy i idziemy do znaku i szedł może nie długo ale zawsze to coś
Muszę sprzedać wózki bo Poli trzeba będzie kupić fotelik także znowu wydatek
Dziś Pola polubiła ziemniaki za trzecim podejściem dziś mówię do m czemu pierwsze dziecko nie mogło tak jeść? Teraz niby je w żłobku obiad zjadal
Ja mam problem z biciem Szymek bije pole A to rączka autkiem dziś nawet laptopem wiem że to pewnie wyraz jego buntu ale co z tym zrobić?
-
Skali niestety taki etap u nas też się zdarza mieliśmy mieć wizytę dziś ale będzie jutro u psylogoga więc zobaczymy.
U nas Kosiu ciągle kaszle i to tak niefajnie martwię się o bidaka. -
Skali
Super, że z bioderkami Poli ok.
Zdrówka dla Szymonka.
Żabka
Oj biedny Robert, mam nadzieję że nocka będzie ok, zdrówka dla niego.
Pysiaczek
Słodziaki chłopaki
U nas ok po wczorajszym szczepieniu, tylko Natalka sporo spała, pewnie z tych wrażeń musiała odespać. Jak zasnęła po 20 tak obudziła się dopiero o 8 więc my wyspaniJuż od kilku dni przesypia całe noce i wychodzi na to, że dzieci to śpiochy po mnie bo w nocy mamy spokój. Kilka dni temu Antek coś się budził z płaczem ale wychodziła mu pierwsza piątka i już się przebiła, jeszcze 3 piątki i będzie komplet ząbków
Pysiaczek89 lubi tę wiadomość
-
Żabki
To u Robercika skonczylo sie antybolem?Mikus tez miał niestety
życzę Wam duzo zdrówka
Ajrin
A robicie inhalacje? Kurde kaszelzeby tylko na płuca nie poszło, bo u Mikusia, to było raz dwa i niestety antybiotyk musiałam podać
Wam tez duuuuuuzo zdrówka życzę!!
Marta
Super, ze masz takich śpioszków
Marcelek ❤️❤️
Mikuś
-
Pysiaczku u nas też jest wizja antybiotyku w powietrzu na chwilę obecną dostał sterydy do inhalacji zobaczymy. A u was jak się to objawialo Mikus miał temperaturę?
-
Ajrin
U nas nie było temperatury w ogole. Tylko ten okropny katar przez 5-6 tygodnii psikania, łzawienie oczu i zaczął pokasływać, to była sobota, wiec spakowałam go w samochód i pojechałam na pomoc doraźna. Tam lekarka powiedziała, ze dobrze, ze przyjechałam, bo możemy odrazu zadziałać, zeby sie szpitalem nie skonczylo
i dostał biedak augumentin es na 10 dni, katorga to była, bo on tego w ogole nie chciał przyjmować
po około tygodniu zaczął robić duzo kup, wiec ja juz byłam strasznie spanikowana, ze jego jelitka tego nie wytrzymają
A co ciekawe, jak Miki sie poci, to czuć w jego pocie, jeszcze ten antybiotyk :/pediatra mówiła, ze to jeszcze potrwa, zanim on to wydali z organizmu... straszne świństwo
oby u Was sie udało bez antybola i same inhalacje wystarczyły. A kiedy masz wizyte u pediatry? Ja chodziłam z nimi średnio dwa razy w tygodniu, masakra to była serio
Marcelek ❤️❤️
Mikuś
-
Hej Kochane
Wczoraj miałam wylot do Medilonau i doleciała koo 15. Oczywiście od azu do roboty, spotkania, rezentacje itd. Potem kolacja i spać.
Nie mogłam spać jakos w nocypotem jakieś koszmary miałam itd
A teraz już nke śpiębędzie długi dzień !!!
A jutro powrót lol
Ajrin
Trzymam kciuki aby obyło się bez antybiotyku dla Kosia !!!
Skali
Hmmm to chyba taki okres : bunt 2 latka +zazdrość o Pole...
Pysiaczek
Cudowne chłopaki !!!!
Cieszę się ze u Was już lepiej i wychodzicie en a prosta ze zdrowiem
Szkoda tylko ze Miki nie zabawił na dłużej w żłobku ;(Pysiaczek89 lubi tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
nick nieaktualnyPysiaczku tak bo bylo juz zle.
Gardlo jej sie tez nie podobalo i tak wszystko hurtem.
Za duzo syropkow bez sensu a ze protestowal robert to tylko antybiotyk zostal.
U nas goraczka wczoraj powrocila, nocka nie lepsza.
Z mezem sie pozarlam wieczorem on mysli ze ja mam sily na ....ahhhhh
Niech sie obraza.
Rano pojechalismy z tym wnisokiem na buciki.
Podbili ale zrwocili uwage ze robert nie jest przypisany do ubezpieczenia !
Ja juz serce w gardle jak to ??!
Ale podpisala i kazala ubezpieczyc.
Meza wyslalam do jego planistki o wyjasnienie nie wiem jak to dziecko ubezpieczyla.
Dzwonilam tez do sklepu medycznego mam przyjechac z dzieckiem i mierzyc buciki.
Babka ma rozne cent wg rozmiaru ale firma memo.
Moge doplacic i wziasc dwie pary butow
Takze bardzo sie ciesze .
Zobacze jakie ma bo mowila ze ma kapcie, trzewiki i kozaki.
Dariah fajnie masz .
Zazdrosze tych wypadow ale w sensie ze jestes po za domem .
Ja wysiadam .
Bardziej mnie meczy ze robert nic nie je.
Choc rano dopiero jak przyjechalismy zjadl jogurt siostry .
Ahhhhhh