WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Pisałam pisałam j wścisnelam Anuluj...grrr
W skrócie
Kamcia
Nie jakaś wielka zachcianka ale jak napisałaś o tym placku to mi się zrobiła ochota hehe
Gdyby nie to to bym nie pomyślała bo ja nebjesyem plackowa (czekolada owszem!)
Chłopaki dadzą rade! Powodzenia jutro ! I dawaj znać!
I jasne masz racje nie ma sensu zaprowadzać ich na łączone grupy jak nie ma takiej potrzeby z Twojej strony (praca wcześnie itd)
Natka
No to ładne negocjacje
D wlansie usypia Sofcie Eh spała 2h dziś w ciągu dnia! Wiec i późno spać teraz i coś średnio śpiąca...
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
ja też nie plackowa, wrecz niesłodyczowa ale w ciązy...w cukrzycowej...hihi
na poczatku na pewno nie dam do obcych grup, potem sie zobaczy...może jakiś czas mąż ich będzie zawoził (ma do pracy na 7 , 20 km od domu), po urodzeniu Małgosi...ale wszystko wyjdzie w praniu-adaptacja, choroby... -
Kamcia
No tak to prawda ze jak będzie Małgosia to łatwiej będzie jak maz zawiezie rano (nawet jeśli łączone grupy)
Zawłaszcza przez kulka pierwszych, do tego zimowych miesięcy (ubieranie całej trójki w tym maleńkiej Małgosi)
Potem jak już będzie wiosna - Małgosia tez jjz będzie mieć 3-4 miesiące a j bez spiworkow itd - to już łatwiej09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Wiesz na wiosne Piotr będzie mieć 3,5 roku, Patryk prawe 2...
Wiec mlze się okazać ze wystarczy wózek dla Małgosi a oni będą ładnie szła obok
Nie wiem jak macie daleko do żłobka / przedszkola
A jak coś to macie ten podwójny wózek nie?
Piotruś już będzie duzy chłopak wiec pójdzie, a Patryk i Małgosia do wozka09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
A tak szczerze to mam jeszcze wizję by chociaż na poranki zatrudnic jakas sąsiadkę by przyszla do Małgosi A ja bym zaprowadzila chlopakow. Po odbior zawsze mozna spacerkiem. I byleby zime przetrwac. A mamy ani daleko ani blisko. Troche trzeba przejsc. Autem mozna podjechac...inaczej zima inaczej wiosną. W deszczu to i ja nie lubie
-
Hmm takiej opcji nie przyjmujemy
Bo myśle ze nawet jak nie polubią to do wiosny już zrozumieją ze i tak nie maja wyboru
Bunt może trwać 2-3 tyg myśle09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Aha czyli faka odległość ze i autem...Hmm No to faktycznie
Z ta sąsiadka czy kimś na rano to dobry pomysł
Albo rano jeśli mogą to z mezem jeździć a Ty będziesz odbierać spacerkiem09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
, mężem to by oznaczalo że musialby pisać o spoznienia zwlaszcza zima (normalnie wyjezdza o 6:10) I jezdzilby sam (jeżdżą zazwyczaj we 3-4na zmiane A więc taniej)
Chlopcy też muszą odpowiednio się odnaleźć
Na nogach to jakies 10-15min
Sprawdzilam. 1,2 kmWiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2019, 21:46
-
Hmm 10-15 min marszu rano dla zaspanego dzieciaka to dużo..tak mi się wydaje
Ewnetualnie jeszcze chłopaki do wozka z Małgosia do chusty
Albo auto09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
U nas D ok przedszkola jest ponad 1km ok 20min drogi. Chodzilam z nią w wózku przed 7:00, chodzimy pieszo też.
Zależy jakie dziecko chociaż ja uważam, że jak trzeba to się idzie i tyle.
Kamcia
Dacie radę, bo im więcej dzieci tym wydaje mi się, ze mamy bardziej zorganizowane są. Trzymam kciuki, że chłopaki będą chętnie chodzić.
Dariah
Zachcianki trzeba spełniaćkamciaelcia lubi tę wiadomość
-
Natka
No jasne ze tak ! Jak trzeba iść to sie idzie i nie ma gadania
Eh może w drodze do pracy kupie sobie placek ehheh
Mamy ciastkarnie ba przeciwko lol
Kamcia
Nie stresuj się Kochana
Przede wszystkim ze zgledh na chłopaków - oni to wyczuwają
Jak matla się stresuje tym ck się tam stanie to tam na prawdę musi być strasznie i jakieś potwory co nas zjedzą
A przecież tam jest super
Daj znać jak ich doprowadzicie
Żabka, Skali, Marta
Dawajcie relacje jak doprowadzicie chłopaków09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Haha
Matka przeżyła
Piotruś i Patryk maja w tym samym miejscu szatnie. Pani Piotrusia akurat tam była, chwycila go za rękę , mama za druga i podszedl, potem z panią poszedł...jak wprowadzalismy na salę Patryka to mijalismy go-bidulek stal tylem do drzwi i patrzyl...nie zauważył nas na szczęście...nie plakal ale byl taki zdezorientowany...
Patryk szedł z nami za dwie raczki, wszedł do sali bo dzieci, zabawki. Zamienilam parę słów z pania i po prostu wyszlismy...nie było sensu odwracac uwagi na samo papa ...ech
Przysiedlismy na chwile na dzialce i piszę tego posta. Odbierzemy ich po 14...masakra w mojej glowie -
nick nieaktualnyKamcia spokojnie .
Wierzę że masz myśli co minutę.
Staraj się zrelaksowac serio są pod dobra opieka nic im się nie dzieje i nie może wydarzyć.
Przez jakiś czas będzie ci dziwnie to normalne oni też mogą robić histerie kwestia czasu przyzwyczajenia tak samo jest podczas nieobecności w przedszkolu kiedy to dziecko wraca też są histerie.
Ja też przeżyłam ale dużo nie brakowało i bym się rozplakala.
Żeby to pierwsze dziecko moje było to ok ale przy drugim? Może dlatego że to mój synuś.....
Wzięłam papiery zamieniłam dwa słowa z panią (ta coś wczesniej) o 12 będzie zupka i można zabrać dziecko , spać nie będą tzn poleza na lezaczkach żeby zapoznały się......
Oddałam pomocnicy Roberta bo płakał.😫😫😫
Jutro pojutrze niania to prowadzi potem mąż.....
Oby się chłopak skręcił. Choć był uśmiech na jego twarzy jak weszliśmy do przedszkola poznał miejsce ale jak się przebieral to już płacz.
Jakoś to będzie musi być......
Teraz ogarniam werke
-
nick nieaktualny
-
Robercik płakał bo wie co to przedszkole
Moi lepiej będą jutro wiedzieć
Piotrek już się zawstydzal przy ubieraniu kapci, potem usiadl na podloge, ale z pania poszedl...on bylby w stanie sam z stamtąd wyjść...I tak stal smutny...A jakby wyszedł? Ja tylko imie przekazalam...jednego I drugiego
Już kończą śniadanie
Na bank piotr nie zjadl
Ciiii
Dostał rano banana