WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKamcia jak tam u diablo?
Zmoklas?
I jak Ci wogole się siedzi bez chłopaków w domu? Cisza nie?
U nas do przodu.
Przyniosłam do domu 3 pary spodni bo Robert kichal i się posikiwal. Raczej siku mu się chciało i popuszczal.
Pani mówi że ma zielony katar ja nic nie widzę powiedziałam że jak coś niech dzwonią ale na razie będę to przyprowadzać przerwała mi i mówi nie nie spokojnie przeprowadzać bez przesady.
Uff
Jak przyszłam to bawił się z kolegą w głos się śmiali na środku sali.
No i chwale się
Robert wysikal się w wc na stojąco dzieci mu brawo bily!!!!!!
Pani mówi że tupnela noga podniosła lekko głos i powiedziała Robert wysikasz się wreszcie do wc ?! I się wysikal 🤣
W domu nocnik tylko
Jeszcze nie przyszły nasze cuda na wc ale jak przyjdą chowam nocnik.
Natka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość
-
zabko
stwierdziłam dzisiaj że ciut dnia z chłopakami bardziej męczy niz cały dzień z nimi w domu
i jakoś tej ciszy i nudy jeszcze nie zaznałam...może jutro się uda
i nie zmokłam, lało jak byłam w aucie, w Gorzowie słońce
wczoraj przyniosłam 2x zmoczone (popuszczone) spodnie i majtki a dzis na sucho
dla odmiany-Patryka ani razu nie przebierały, wraca bardzo czysty/ciut brudnyWiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2019, 17:24
Dariah lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hehe
Nie wiem czy u was tak funkcjonuje/funkcjonowalo ale przedszkolanka Piotrusia założyła grupę na whatsapp(tak tak zostalam niejako przymuszona do komunikatora 🤣), no i mam pierwsze grupowe zdjęcie jak dzieci chodzą z wężem 🤔jest i Piotr, chyba idzie z wężem -
Żabka
Brawa dla Roberta !! Suuuper !!
U nas tez wlansie zaczęłam powolutku wyciągać 98
Bluzki 92 są na styk, 98 za duże...
Spodnie 92 na styk na długość, 98 lepsze ale wtedy spadaja..wybawienie jedynie Cocodrillo 92..
Kamcia
U nas grupa ma zamknięta grupa na Fb gdzie wrzucają zdjęcia09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Zdjęcia z wczoraj
Zosieńka w różowej bluzce na dole
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2019, 09:33
Natka-matka wariatka :), kamciaelcia lubią tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
przede wszystkim chodzi o wiadomości grupowe bo narazie informacje wysyłała smsami np te o zebraniach
zdjęcia przy okazji
od razu założyła, że wstawia grupowe, by nie było, że któres dziecko mniej lub więcej jest fotografowane solo
na fb bym nie poszła na bank
I widać nawet że Piotr na tle grupy absolutnie nie jest duży 😉
A niektóre np 5-10-15 spodnie Patryk nosi 92Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2019, 20:49
-
Kamcia
No nie, wcale nie jest większy od grupy
Nasza była raczej w grupie większych w żłobku tym nowym (ale były dzieci od czerwca 2016 do czerwca 2017)
Wiec w sumie biła jedna z najstarszych
A teraz jest jedna z najmłodszych - bo jest tylko rocznik 2016
No j teraz jest już znów jedna z najmniejszych hehe
Ale jej to pasuje - w sensie nie chodzi o wzrost ale ze są starsze dzieci - bo nie płaczą
Niema nikogo płaczącego w grupie
Otwieramy rano drzwi do sali a tam ciszaaaa, każde dziecko coś ro i, czyms się bawi, nie biegają jak szaleni, nie krzyczą, nie płaczą...No rewlacja !!!
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Dziewczyny
Wlansie widziałam artykuł wycofaniu Ibufen z aptek
Może któraś z Was go ma
https://kobieceinspiracje.pl/130177,gif-wycofal-z-aptek-ibufen-forte-dla-dzieci-poznaj-szczegoly.html09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
też sobie nie raz tłumaczę, ze niektóre dzieci są madzrejsze, bardziej ułożone, czy cwane bo jednak moga być starsze nawet o 8 miesiecy a to duuuuuzo u takich dzieciaczków
ale już dwoje obchodziło urodziny, zatem co najmniej dwoje młodszych hihi -
No pewnie ze to jest bardzo dużo !!
Wiem ze u Sofci 14 dzieci jest z grupy co przed wakacjami już była w przedszkolu (wiec 2016 do czerwca). Reszta jest z drugie połowy roku,09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
nick nieaktualny
-
Piotruś okolo 22 zwymiotowal po ostatnim wolalam z nim byc więc wzięłam do łóżka (dziś męża nie bylo). I nie tyle że wymiotowal (bywało że męczyło ale nic nie zwrócił) ale on od jakichś 3 tyg okrooooooopnie chrapie...nie umislam przez chrapanie zasnąć. A jak usnelam to Patryka coś też męczyło...ale wstali ok więc zaryzylowalam i zaprowadzilam do przedszkola. Na bank nie jelitowka. Coś z jedzenia przedszkolnego?
-
nick nieaktualny