WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej cioteczki.
Mam pytanie A raczej problem może wy się z czymś takim spotkalyscie za nim pójdę do dermatologa czy aptekę nawiedzac.
Robertowi po dolną warga na całej praktycznie długości wyszło coś.
Wygląda jakby cały czas tą dolną warge zagryzal i slinil?
Jest to taka rana ale sucha.
Coś jak zimą wyskakuje liszaj?
Czym to smarować żeby zabić.
Jedynym winowajca uważam że jest chusteczka mokra ale żeby tak dlugo sie trzymalo? -
Kamcia
o Makto ! jakas nie normalna ta babka!!
ja rozumiem ze nie przyjmuja chorych dzieci - i super
ale jest roznica miedzy przyjeciem dziciaka z gilem po pas a dzieckiem co placze, wiec ma 37C...
pfff
nie denerwuj sie !
zaprowadzaj i tyle!
Zabka
brawa dla Roberta!! ale ma tron hihih
co do tego pod wargą, ja bym pokremowała mascią z wit a+e... taka tłusta
to wyglaa jak taki strupek, cos jak zajad ?09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLepiej spróbować.
Bo iść na wizytę 160zl dac za min wizyty do tego leki A tak naprawdę może maść za grosze zdziałać cuda.
Nie to że żałuję ale żałować mogę później.
Kamcia dzięki właśnie mam ale przeterminowany hihi
Jak tam chłopaki już chciałam Cię wołać.
Spróbuję później zdjęcie tego zrobić i wstawić
-
Witam się z wami moje drogie
Może jutro uda mi się coś nadrobic
Dariah
Chlopakk! Super!
Zabka
Bardzo się cieszę, że udało wam się przekonac Roberta do nowych gadżetów. Byle by tylko działało.
Kamcia
37 i gorączka? Chyba upadła jedna z drugą na twardy bruk łepetyna. Braki w podstawowym wykształceniu chyba trzeba im wypomniec.
U mnie tydzień z horroru. W pracy masakra. To co się dzieje, to się nikomu nie śniło. Ponad połowa zespołu ma zwolnieniu, jazda bez trzymanki.
W domu syyyyffff, że szok. Żyjemy na jednym pokoju. Zwariować można. Wszędzie pył. No ale cel szczytny. Więc zaciskam zęby. -
nick nieaktualnyJak tam Kamcia? Jak w przedszkolu dużo dzieci?
Dariah gratki yupi
Udało mi sie
Robert chodzi w domu siku do wc na tron Wow.
W przedszkolu ok jadł zupę, jadł ziemniaki ale pani musiała wylać zale że nie je śniadań!!!! HahahahaWiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2019, 19:47
-
Zabka
A nie gryzie tzn przygryza sobie ust tak? Mela ma coś takiego podobnego na górnej wardze jak się zapomina, zamysli i zaczyna przygryza usta. Po posmarowaniu linomagiem lub tisane przechodzi.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2019, 18:32
-
nick nieaktualny
-
Natka
Powodzenia w pracy ! Na pr wo dasz radę!
Mam wrażenie ze u Ciebie ciagle jest fak ze połowy osób nie ma
Widzę ze macie mega problem z absencja wiadome są powody?
Noo syf jest straszny ale jak będzie siper jak będzie po remoncie
Jak Amelka ?
Kamcia
Uuu to ładny pogrom !
U nas narazie spokojnie
A jak dziś chłopacy rano ?
Żabka
Brawa dla Roberta !!! Czyli tron zdaje egzamin narazie09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Dariah
Ja nie wiem co u nas jest. Nie ma tygodnia byśmy byli wszyscy w komplecie. Tygodnia w roku!
Mamy w naszym zespole 15osob, w tym kierownika i dwóch koordynatorów więc ich nie liczę. 12 osób operacyjnych. 3 na urlopie, 2 chore, 2 na opiece nad dzieckiem bo dziecko chore.
Niby oczywiście. Ja nikogo za rękę nie złapałam, ufam, że faktycznie chorują. Najgorzej, że ciągle te same osoby. I taka zależność jak jedna osoba zachoruje to nagle temu co ma zastępstwo dziecko choruje i na odwrót. Ach... Szkoda gadać.
Amelka dziś obudziła się że smarkami. Typowe. Wróciła do Orzeszkowa w końcu 😆
Histeria nadal jest, może ciut mniejsza, ale jest. -
to u nas podobnie, jak u natki
Patryk obudził sie z gilem i kaszlem-jedno i drugie sporadyczne, ale działamy
A apiotrek od rana humorki
tak naprawde humorki zaczeły sie jeszcze w przedszkolu-zanim stamtad wyszedł
ale ja wiem, w czym problem i tylko bym sie powtarzała...tatus
nie było 3 dni tatusia-zero histerii, zero bicia mamy i Patryka
szkoda gadac
jesli dorosły nie rozumie, dziecko tym bardziej
nie będe smęcic
a wiec od samiutkiego rana-krzyki, wrzaski Piotra, rwanie moich włosó, płacz patryka bo brat uderzył
wiecie(albo nie wiecie) to takie perfidne uderzenie-choć Piotrus przeprosisz, a piotrus przychodzi, spokojny, siada obok i po gebie, czy mnie , czy Patryka...