WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Piotruś w przedszkolu
Spalismy razem więc mogłam wszystko kontrolować
Zasnął po 18 i balam też się że kontrolujac go w nocy w jego pokoju to obudzę...I tak się obudzil ale on wtedy przewraca się tylko w łóżku a ja nie ujawnialam się ...A ze nocna przerwa to rano ciężko bylo to obudzic 🤣
I smutny szedł do przedszkola ale bez atrakcji wszedł na salę
Ale...W nocy poczulam że gardlo mnie kluje...
Wynika z tego że was zlapalo to co Piotrusia -
O to super ze mu przeszło!
To najważniejsze
A Patrys w domku czy w klubiku?
Jak dajesz rano radę z ekipa? Udało się kogoś znaleźć do pilnowania Małej ?09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Jakoś dajemy radę. Nie mamy innego wyjścia 🤣
Jakims kosztem ale do przodu 🤣
Rano przychodzi sasiadka do Małgosi. Kobieta w średnim wieku z tego samego piętra 😉 zobaczymy jak to wyjdzie. Ona 4 lata temu przychodzila do sasiadki wyżej pilnowac Marcela rano kiedy córkę prowadziła i popoludniu. Ja chcę tylko rano...owszem. popołudniu byloby super. Zgodziłaby się...ale sasiadka lubi zakupy, wychodzi często o 14 wiec nie chce jej uwiazywac A tym samym żeby zrezygnowala -
Kamcia
oh to super ze udalo sie zalatwic z ta sasiadka.
mimo z tylko na rano, ale tak jak mowisz, gdybys ja blokowala po poludniu to mogloby sie okazac ze to zacyzna jej kolidowac / nie pasowac itd
a tak to chiciaz rano masz problem z lgowy
ooo ptosimy o zdjecie 5 kg Małgoni
Natka
nosz to ladnie sie zalatwilas
kuruj sie KOchana!09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
U nas zawsze były róże - nie ze cała na różowo ale roche zawsze miała
Teraz jak wybiera w co się rano ubrać to różnie, wcale róże nie dominują
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
nick nieaktualnyWreszcie chwila wolna.
Od wyjścia z pracy do domu wróciłam o 18.
Pierw lekarz potem w biegu parę artykułów spożywczych potem fryzjer ekipa do domu potem ja rosmana zaliczyłam i zakupy takie jak trzeba.
Teraz włosy farbuje.
Pediatra mówi że to wirusowe ale bardziej grupowe A jeśli to jej pierwsza grypa to niech odpoczywa w domu.
Gorączki nie ma ale jest cały czas rozpalona.
Biega fruwa wykupią się ale zostaje razem z Robertem w domu i mężem, jemu wydali zaległy urlop.
Natka moja miała atrakcje Robert nic nie jadł, nie pił, nie sikal, leżał plackiem na słowo mojej mamy warczal na nią albo płakał.
Więc nie podchodziła nie dotykala
Co za dziecko:-(
Natko zdrówka odpoczywaj i kuruj się.
Kamcia pokaż księżniczkę
Fajnie ,e sąsiadka z chęcią zostaje dobre i to.
No jakbyś chciała dorobić na korkach A męża brak to ja bym prosiła o pomoc tylko czy to się opłaci.
-
nick nieaktualnyEdit chyba nie odsiwezylam strony bo widzę fotki hihi
Kamcia piękności i słodycze.
Co za uśmiech 🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩
Moja werka miała fioletowe długo nie było różu za to potem od przedszkola istny szał na różowe dosłownie wszystko różowekamciaelcia lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny
Teraz to już mnie pewnie prawie nie będzie. Jestem już w delegacji cały dzień latania.jak narazić jest ok ale to dopiero początek rozłąki.
Weszłam na forum i są już wrześniowe 2020 masakra jak ten czas leci
Mam nadzieję że u was ok u nas,miesiąc w domu i ruszyły do żłobka i przedszkola jutro Pola ma bal przedszkolaka