WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWitam się
Wczoraj nie miałam siły pisać wróciłam wieczorem do domu od mamy.
Rano w labo z córkąwepcham się w kolejkę bo nie zdążyłabym do przedszkola ja zawieść.
Dziewczyna jakąś mi w tym pomogła bo wyszła z labo pielęgniarka hahaha i krzywo na mnie spojrzała "czemu stoję w kolejce z brzuchem" znają mnie tam więc wiem co babka miała na myśli.
Dziewczyna powiedziała że mam wejść bo taki przywilej.
Potem polecialam do galerii kupiłam córce rajatuzki do sukienek,mężowi bluzki,sobie jedną i juniorkowi pieluszke tetrowa w słonieposzłam na big maca a potem szukałam adidasow.. Przymierzam rozm 42 i ucieklam bo się wystraszylam!!!!!
Kurcze z córką w ciąży syra mi urosła o 1 rozmiar i teraz o kolejny wrrrrrrrr będę miała nogi ahhhhhh:-(
Przyszłam do domu usiadłam rozbolala mnie głowa(pogoda się psula) polecialam po córkę i prosto do mamy.
Wysprzatalam w środku auto deszcz umylam je hihi ale jaki czysty
Dostałam od mamy kolderke podusie i dwa komplety pościeli(później fotkę wstawię).
Przyjechałam do domu zaparkowalam pod blokiem i lunelo była burza siedziałam w aucie 20min córką sobie smacznie spala.
Rozglądam się co dziennie za wózkiem i nie jestem zdecydowana:-(
Nowy czy używany.....ahhhhh
Bbeczka dziękujęJa śpię w różnych pozycjach chociaż ostatnio coraz ciężej mi się rozbujac z pozycji na wziąć do pozycji na bok
Na moje żylaki już rady nie ma bo to genetycznie dostałam a na ból czy obrzęk zostaje mi nogi w górze trzymać i nosić nie uciskowe skarpetki:-(
Skali ja miałam taka płaszczyznę jal z córką byłam w ciąży. To normalne urodzisz wszystko zejdzie tj. Woda z organizmu i zrzucisz ciążowe wszystko wróci do normy.
Mnie dziś junior bardzo zaskoczył jak otworzyłam oczy.
Leżałam bo kopniaki zrobiły pobudke:-)
Mój junior ulokowany jest już wysoko! Brzuch falowal i kopiarki były widoczne powyżej pępka wow pierwszy raz to widziałam a jakiego banana miałam a buzi:-)
Miłego dnia.
Mnie czeka ciężki tydzień wizyta u endo w wtorek, kardiolog(echo serca) w sroda i w czwartek diabetolog.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2016, 10:24
-
Witam się z łóżka jeszcze
kurcze ja się ciągle zastanawiam czy na IP jechać...wizyta juz w pn i z bólem brzucha od 2tyg chodzę ale znów rano jak mąż wstawal strasznie mnie prawa strona bolala..nie okresowe bole tylko jakby mi ktoś coś wbijal lub rozrywał tam. Teraz mniej boli.
Mysza wiem że insulina powinna działać choć po 60 min juz dziwnie niski ten wynik byl bo po przeliczeniu 112..ale dziwne ze po 2 godz tez 112:/
Bbeczka ladny wózek -
nick nieaktualnyMychakruszyna a może Ci się tam lokum poszerza i wszystko rozciąga???????
Klucia to też objaw rozciągania.
A prawa strona??? Bo może dziecko leży tak i ciągnie prawa stronę?
Nie wiem co ci doradzić czy masz jechać na IP czy nie.
Do poniedziałku nie daleko.
Nospa ci pomaga??????? Może weź i leż więcej.
Odważna jesteś 2tyg ja już bym dawno była u swojego gina z tym bólem hihi -
Dziewczyny
Nie można patrzeć na krzywą ze po 1 h i po 2h jest tak samo bo insulina. ..nie ma przecież pewności kiedy i ile osiągnęła glukoza swój szczyt. Bo może po godzinie z hakiem było więcej i kolejne 112 juz jest tego spadkiem. Nie ma co się doszukiwać
Ważne ze w normie na każdym punkcie krzywejWiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2016, 10:46
mychakruszyna, Strazaczka1990 lubią tę wiadomość
-
Ja sie wlasnie dowiedziałam, ze na weselu, na które idziemy początkiem czerwca bedziemy namawiani na slub kościelny
Zapowiada sie świetna impreza
Ale ogolnie nastrój mam dobry. Kość łonowa i ogonowa przestały doskwierać. Ale dzis znow bedziemy jeździć, wiec pewnie sie odezwa.
Kopanie dziecka to najwspanialsze uczucie na świecie. Nie spodziewałam sie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2016, 11:09
kamciaelcia, żabka04, Strazaczka1990 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMychakruszyna więc jak lekarz kazał leżeć a ty leżysz i bol dalej doskwiera to jedyne co mogę doradzić i powiedzieć taka uroda tej ciąży kochana
Musisz przecierpiec i ratować się lekami.
Nie wiem co ci doradzić
Mnie ostatnio w jajniku kuło i przechodziło i tak od rana do popołudnia w kółko samo przeszło.
Takich boli nigdy nie doznałam.
-
Dzień dobry wszystkim:)
My właśnie wracamy.po 2 dniach wojarzy z deszczowego Zakopanego:)
Tak potwierdzam że mimo iż u mnie 3 ciąża to kopniaki są przepiękne:)
Ja w poniedziałek robiłam krzywą cukrowa i spalanie man mega;) -
nick nieaktualnyu nas pogoda jest paskudna, wróciliśmy z zakupów i czuję się okropnie śnięta
nie pojechaliśmy do sklepu dziecięcego, bo nawet miejsc do zaparkowania nie było, w biedronce znowu szaleństwo, na jeden dzień zamykają sklepy i już ludzie wariują... chciałam kupić wołowinkę na bitki, ale ludzie wykupili na grille -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMycha a może to fale Alvareza??? Na szkole rodzenia mówili, że powoli mogą być odczuwalne.
http://wylecz.to/pl/ciaza/zdrowie/skurcze-macicy-w-ciazy.html
Mąż na rybach, więc korzystam z okazji i mam bezmięsny obiad - chłodnik litewski i naleśniki.
My większe zakupy robiliśmy w piątek i sobotę tydzień temu.
No i nie wiem, jak wy, ale ja nie jestem w stanie zasnąć na lewym boku:Pmychakruszyna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mnie tez boli lewe biodro i ciężko spać na lewym boku! Nawet jak tak zasne w nocy budze sie z potwornym bólem i z ledwością sie przekrecam.
-
Witam w weekend wlasnie zaczelismy 23 tydzien jupi
dzisiaj mam tez 6 misiecy po slubie, kocham Was Sebo i Amelio♡♡♡
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2016, 15:47
Macioszczyczka, alinka, _izunia_, Strazaczka1990, bbeczka91 lubią tę wiadomość