Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
PannaB ja bym gaziki zamienila na octenisept na waciku/patyczku/gazie. Podklady na lozko 60x90cm.
Co do krwawienia, u mnie polog to byl krwotok, po 6 tygodniach zatamowany lekami. Tampon by nie dal rady
. Poza tym naprawde uwazacie, ze tampon jest higieniczny? Absolutnie. Chyba tylko dla czystej bielizny
majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
-
Dżuls wrote:Tak, tylko że chyba błędnie zrozumiałam, że chcesz tych podkłądów używać w dziecięcym łóżeczku
Ogólnie dla siebie do szpitala radzę kupić takie większe, żeby nie było niespodzianek
Skoro już mowa o higienie po porodzie, to ja jeszcze zainwestuję w kółko poporodowe, bardzo mi go brakowało, jak potem jeszcze musiałąm kiblować w szpitalu dwa tygodnie. To jest tak, że jak po wszystkim wszystko boli i często ma się szwy itd, a tu trzeba siedzieć i karmić dziecko, to coś takiego powinno ulżyć.
http://allegro.pl/krag-pologowy-poporodowy-kolko-po-porodzie-sanity-i4846574036.html
dzieki za rady a dla dziecka to z ikei???
http://allegro.pl/ikea-len-ochraniacz-na-materac-70x100-z-ceratka-fv-i5135111902.html -
Dominka92 wrote:Dziewczyny widzę, że dużo z Was kupuje w gemini. Powiedzcie opłaca się cenowo tam kupować ?
-
nie ten ból to nie był taki jak na okres , to było takie dziwne inne i dlatego mnie zaniepokoiło i postanowilam jaknajszybciej jechać do swojego gina , a ból był takie nawet to nie bół tylko ciągnięcie w dół jakby , ciezko to wyjaśnić , taki jakby w pachwinach .
-
nick nieaktualnyangela trzymaj się tam. Ważne, że zareagowałaś w odpowiedniej chwili.
agatka kalie o które pytasz stosowałam na trądzik noworodkowy ( młodą w szpitalu wyspało na całym ciele. Wyglądała okropnie). Wydaje mi się, że jeżeli nie ma wskazań to nie ma sensu tego kupować.agatka196 lubi tę wiadomość
-
Angela trzymaj się! Będzie dobrze, u mnie ze szkoły rodzenia też laska w ciąży z dwoma chłopcami od 2 tyg leży w szpitalu, z tym samym co Ty. Zawsze chciałam bliźniaki, ale widzę że z tym o wiele więcej problemów. Trzymam kciuki za Was! Będzie dobrze
-
Tak pytam Angela bo mnie dzisiaj bolało tak dziwnie podbrzusze. Poleżałam i jest lepiej ale nie wiem jak będzie jak pochodzę. Trzymam za Was kciuki:)
Powiem Wam, że już bym chciała sierpień, bo to jednak prawda, że człowiek się całą ciążę martwi. Zresztą później pewnie będę się martwić kolkami i innymi rzeczami ale przynajmniej już dzidziol będzie z nami:) -
Nancy na pewno niewiele tych najmniejszych, bo baaaardzo szybko dziecko z nich wyrasta. Ja w rozmiarze 56 nie mialam zadnego
, od razu 62 i 68
mlody w nich nie plywal, mial 56cm jak sie urodzil, niektore rekawki byly lekko tylko do podwiniecia
.
to prawda, przy drugim jest latwiej, bo cala wyprawka juz prawie jest, choc trudniej, bo nie mozna sobie juz pozwolic na taki luz i lezec 'do gory brzuchem' kiedy sie ma ochote
majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka