Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHejo
Dzuls haha pisząc o koleżance przypomnialo mi sie jak w tamtym roku pies nasijal mi do buta a ze czasu nie mialam to wsadzilam wkladke haha
Jak wczoraj czytalam co macie co zamawiacie to dotarlo do mnie ze jestem w czarnej D..
Małż wpadł na taki glupi pomysl abysmy wynajęli nasze M2 a poszli wynajmowac M3...
Jakos mi sie nie usmiecha wynajmowac i byc ostrozna aby czegis nie zepsuc albo wrocic do swojego domu i myslec co jto robil -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySkarbka wspolczuje. Niestety misimy pilnowac takich szczegolow jak wypisy. Ja w wypisie po cc mialam zalaczona recepte ma zastrzyki przeciwzakrzepowe. Niestety wypisy wydawali 4 dni po wyjsciu wiec moj gin powiedzial zebym juz tego nie wykupowala, bo gdyby cos mialo sie stac to jiz by sie stalo.
Dzisiaj mam wizyte. Musze pamietac zeby powiedziec lekarzowi o tym kleszczu. -
nick nieaktualnyskabarka trzymam kciuki abys szybko pozbyla sie tych bakterii i oli nic nie bylo:)
A ja sie w koncu doczekalam kolejnej wizyty u ginekologa dzis na 15:15 mam:) Nowy lekarz ciekawe jaki bedzie i jak moje malenstwo sie ma czy to dziewczynka czy jednak siusiak jest -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHeyyyyyy:) moja mała w 22 tyg miala 689 g...więc zobaczymy....mój synek był dosyć duży ( 35 tydzień - 2790 g) a waga rzeczywista od tej z usg rózniła się w momencie urodzenia o..100 g więc bardzo malo - niemalże ważył identycznie jak na usg
ale wiadomo, że waga to kwestia sprzętu i umiejętności lekarza ...
Mała bryka od rana jak szalonaa ja jutro zbieram się na glukoza - jak trzeba to trzeba
-
Nasz maluszek jest taki po środku - także wygląda na to, że nie będzie ani bardzo mały jak mama, ani bardzo duży jak tata. Ale to wszystko może się zmienić.
Mam dzisiaj dodatkowe USG - o 19:30. Umówione specjalnie tak późno, żeby mąż mógł się ze mną wybrać.Synek
Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku! -
nick nieaktualny
-
Witajcie. Powodzenia dzisiaj na wizytach:) Ja jeszcze leżę w łóżku ale zaraz wstaję i idę zjeść śniadanie. Później muszę skoczyć na pocztę po odbiór mojej magisterki, aż się boję co tam mi powymyślała moja promotorka. Mam nadzieję, że niewielkie poprawki i będzie można drukować. Nie wiem co zrobić dzisiaj na obiad. Może kurczaka usmażę...
-
Skabarka omijalabym ten szpital z daleka.
Masakra!
co do wymiarow, u nas w 20 tc na polowkowym bylo 400g, od tamtej pory nie wiem, lekarz nie robi wszystkich pomiarow na kazdej wizycie. Ale czuje ten ciezar i kopniaki w zebra. Pewnie dopiero na usg w 30tc poznam wage.
Syn tez w 20 tc mial 420, w 30 tc juz 1600, a urodzil sie z waga 3,5 kg- jak na mnie to sporo.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2015, 09:59
majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
-
Dżuls wrote:Młoda własnie ułożyła mi się chyba jakoś w poprzek, bo czuję kopniaki po skosie, z obu stron brzucha, jakby się przeciągała
Btw normalnie wchodzę tylko na dwa wątki forum - wrześniówek i cukrzycowe, ale dzisiaj poczytałąm sobie też trochę inne wątki, a tam jeden dot. wymiarów dziecka na usg połówkowym. Jedna dziewczyna pisała, że w 20t3d córka ważyła już 730g O_o LOL. Moja córka jest w 85 centylku, a na usg zrobionym tydzień później ważyła 230g mniej, teraz kończę 24ty tydzień i ciągle nie dobiła do 700g.
U mnie podobnie, jestem w 26 tyg a mała ma 780 gram. Malutka będzie
i dobrze
-
Staraczka23 wrote:Moja teraz 700 waży
Wgl chcialam pytac u was tez cisza jest? Moja chyba w nocy sie rusza ale niewiem czy mi sie sni
wczoraj malo czulam dzisiaj jeszcze ani razu
No moja dziś cichuto siedzie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny