Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Też mam bóle podbrzusza tak jakbym miesień macicy naciągnęła, no ból podobny do skurczu łydek a czasami do koli, a czasmi no do naciągniętych mięśni, mnie ginekolog powiedziała ze na tym etapie ciaży to normalne. Żeby się nie stresować, wszystko się rozchodzi bo dziecko sie robi coraz większe i macica też
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
.ona. wrote:Nancy na pewno niewiele tych najmniejszych, bo baaaardzo szybko dziecko z nich wyrasta. Ja w rozmiarze 56 nie mialam zadnego
, od razu 62 i 68
mlody w nich nie plywal, mial 56cm jak sie urodzil, niektore rekawki byly lekko tylko do podwiniecia
.
Tak więc w sumie nigdy nie wiadomo, ja kupuję od 56.
-
nick nieaktualny
-
Sigma wrote:Sklepów jest mnóstwo, w razie ultra nagłej potrzeby można nawet skoczyć do całodobowego marketu po kilka małych ciuszków.
Dla mnie 56 jest jeszcze "normalnym", nie wcześniakowym rozmiarem, który jednak warto mieć.Są też dzieciaki, które rodzą się wielkie, że 62 jest za małe, ale na coś się trzeba zdecydować.
Jeśli moja córa będzie wyrośnięta to małe ciuszki zostawię do zabawy lalkami i też się przydadzą -
Angela trzymam Bardzo kciuki za was i zobaczysz bedzie wszystko dobrze bo musi
Skrabarka nie zazdroszcze bakterii i rowniez trzymam kciuki zeby tabsy szybko pomogly.
Ja dzisiaj mialam dzien trocje bardziej aktywny a teraz wkoncu leze i odpoczywam bo juz jakos dziwnie soe czulammaly ladnie kopie teraz to sie uspokoilam, jutro o 7:30 ide na glukoze
i nie wiem.jak wytrzymam bez jedzenia bo rano zawsze budze sie mega glodna
-
Pozdrawiam Wszystkie Mamy na Wrześniówkach 2015-Wrześniówka 2014.Powodzenia.
agatka196, Gusiak, Dżuls, skabarka, agniesja, przyszła mama, Kucykowa, Czarna_88, kasig, easymum lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-69856.png
https://www.maluchy.pl/li-70991.png -
Skarbka omg ale przygoda:( ja na czwartkowej wizycie chce poprosic oprocz cytologii o wymaz.
Z malym mialam ten gbs wzrost obfity
Angela lez slonko i sie nie denerwuj, dobrze bedzie
Padam na pyszczek, jak sie obrobie z dietkami to bede soe czesciej udzielac . Jestem wypompowana
Jutro ide wlosy zrobic obciac ufarbowacuwielbiam to